Koti eilen ja tänään, tunnelmia ja somistuksia

En ehtinytkään päivällä postailemaan teille, kun intouduin leipomaan pitkästä aikaa sämpylöitä. Tein suoraan sen verran ison satsin, ettei tarvitse hetkeen ostaa leipää kaupasta, koska nyt on pakastinkin pullollaan sämppäreitä. 🙂 Postailenkin vasta huomenna loput kotipostauksen osat eli eteisen, keittiön ja kylpyhuoneen (ja saunan). Myös tytön huoneesta on toivottu postauksia, joten siitä voisin postailla teille vaikka maanantaina, koska huomiselle kolme postausta riittäneen. 🙂 Tämän iltaisen postauksen aiheena onkin nyt sitten eilisen kuvauspäivän antimia sekä iltatunnelmaa. <3

IMG_8745.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

IMG_8884.jpg

IMG_8891.jpg

IMG_8744.jpg

IMG_8732.jpg

Ihana Tupla Kupla ja kaunis ruska ikkunan takana! <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

IMG_8672.jpg

Somisteena kuvauksissa käytetty keltainen kynttilä. <3

IMG_8693.jpg

IMG_8682.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

Makuuhuone oli normaalissa asussaan. Sinne en tehnyt muutoksia lainkaan. 

IMG_8689.jpg

IMG_8882.jpg

IMG_8733.jpg

Nyt alan koluamaan läpi eilisen kuvasaldoa ja muistikortille onkin eilisen ja tämän päivän aikana tallentunut yli 600 kuvaa. Hui mikä määrä läpikäytävää. 🙂 Parin viikon sisään kerron teille enemmän kuvauksen aiheesta ja siitä mitä ihmettä ja kummaa meillä oikein tapahtui. 🙂 Ja vilautan myös muutamia making of-kuvia teille. 🙂 

Kiitos vielä kaikille kommentteja ja viestejä laittaneille! <3 <3 <3 Viimeiset pari päivää ovat menneet kovassa kiireessä enkä ole ehtinyt edes vastailemaan teidän kommentteihin, mutta huomisen olen pyhittänyt blogipäiväksi ja vastausta tulossa kaikille huomenissa! 🙂

Huomiseen! <3

33 kommenttia “Koti eilen ja tänään, tunnelmia ja somistuksia

 1. Onpa kivan näköinen olohuone, erittäin onnistunut! Edellisen postauksen kuvat oikein inspiroivia valkoiseen sisustamiseen!<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Perhesalaattisekoitus: Kiitokset. 🙂 Eiliset kuvat onnistuivatkin minusta jotenkin normaalia paremmin, lieneekö ehkä osaksi sen vuoksi että kerrankin minulla oli kunnolla aikaa keskittyä kuvaamiseen (vartti meni kun kuvat otin, se on minulle todella paljon se :D). :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa ja kohta alkavaa uutta viikkendaalia. 🙂

 2. Siis WOU miten ihanalta teillä näyttää. &hearts; &hearts; <br />
  Ihana levollinen ja rauhallinen tunnelma, koti ihan hehkuu.<br />
  <br />
  Vaude kiva kuulla kuvausjutskasta. :)<br />
  <br />
  Miia ihanaa viikonloppua!!! &hearts;

  1. Soili: Ihana Soili! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kerron teille kuvaushommelista heti kun pystyn ja voin. 🙂 Kuvauksen toinen osapuoli kertoo asiasta ensin ja minä vasta sitten, näin sovimme. Ihanaa sunnuntain viimeistä tuntia ja leppoisaa ensi viikkoa halauksien kera! &hearts;

 3. Hah, kysyinkin juuri edellisessä, koska kerrot mistä oli kyse, mutta malttanen odottaa pari viikkoa 🙂 Vielä kerran, tosi kauniin näköistä!

  1. Blondi: Hihii, mie kerron teille het paikalla kun saa vihreää valoa tältä toiselta osapuolelta joka meillä käväisi kuvaamassa. 🙂 Voi olla että jo ensi viikolla saan luvan, mutta viimeistään kahden viikon sisään kuitenkin. 🙂

  1. Vekarus: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Hihii, joskus mietin että miten tätä kotia enää edes valkoisemmaksi saa mutta kyllä sekin näemmä onnistuu. 😀 Mitä valkoisempaa on, sen valkoisempaa haluaa. Meillä on kyllä niin samanlainen ajatuksenjuoksu, ja valkaistuminen on kivaa. 😀 Ihanaa iltaa, kauniita unia ja mukavaa ensi viikkoa! &hearts;

 4. Aivan todella kaunista ja ihanat kuvat&hearts; kotitekoiset sämpylät ovat maailman parhaita, miks en tee niitä usein?!!<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa sinne 🙂

  1. Marika: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sämpylät on tosi hyviä itsetehtyinä. 🙂 Minäkin tein ihan sillä perus sämpyläjauhopussin ohjeella ja hyviä tuli. Yhden pellillisen onnistuin polttamaan, niistä tuli kovia. Mutta syön ne itse pois, niin ei mene hukkaan. Hampaat on sitä varten että niillä pureksitaan, sanoi mummi aina. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja kauniita unia! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Kirpparikeiju: Kiitokset!!! &hearts; &hearts; &hearts; Minulla oli kerrankin aikaa keskittyä vain ja ainoastaan kuvaamiseen, ja vaikka aikaa ei ollutkaan kuin ruhtinaallinen vartti, niin sekin jo sai aikaan ison muutoksen kun sain kunnolla keskittyä. 🙂 Normaalisti räpsin kuvani lennosta ja jokaisen kuvan ottamisen välissä on jokin pikkuneiti-tilanne päällä. 😀

 5. Niin kaunista ja tunnelmallista! &hearts; Tykkään valkoisesta &quot;talvityylistä&quot; ja lattia todellaki sitä pehmentää, sekä ihanat kynttilät ja valot mitä sinulla on. Näitä teidän kotikuvia aina huokaillen katsoo, on vaan niin kaunista &hearts;<br />
  <br />
  ps. ootko koskaan miettiny valiovia? Ei missään nimessä häiritse, mutta tuli vaan itsellä mieleen että teille sopisi ehkä vähän erilaisetkin, siis ei millään pahalla, mut tuli vaan mieleen 🙂

  1. Sini: Valkoinen talvityyli on minustakin todella kaunis ja odotan jo sormet syyhyten marraskuuta. Meinaan nimittäin silloin aloittaa joulun tuomisen kotio, kuusta en nyt ihan sentään mutta muita juttuja kyllä. :)<br />
   <br />
   Väliovet me uusittiin 2010 lattialistojen yhteydessä. Perus laakaovia en omaan kotiin enää halua, ja nämä perusmalliset peiliovet on paremmat. Erikoisovia on vaikka millaisia, ja toki jossain vaiheessa varmaan päivitys on edessä. Mutta akuutteja remppakohteita on vielä jonkin verran, järjestyksessä keittiö, kylpyhuoneen katon maalaus ja kaapistojen päivitys, saunan kuituvalaistus… Hommaa siis riittää, mutta onneksi nuo peiliovet ei ärsytä silmää ainakaan vielä. 🙂

 6. Aivan ihastuttavia kuvia! Ja niin kaunis koti. Ei voi kuin ihailla. Pidän tästä nykyisestä tyylistäsi niin hurjan paljon. Rentouttavaa loppuviikonloppua sinulle!! 🙂

 7. Nyt on pakko laittaa kommenttia ja luultavasti melko pitkää sellaista… Puolitoista viikkoa ja olen kahlannut blogisi alusta loppuun asti lukien joka ikisen postauksen! Ensiksi pakko sanoa suuret kiitokset blogistasi! Sitä on ollut aivan mieletön lukea ja nähdä kuinka olet etsinyt sitä THE TYYLIÄSI! Niinkuin itsekkin olet sanonut, on tullut tehtyä huteja sisustuksessa ja toisaalta taas aivan mahtavia kokeiluja, mitkä ovat osoittautuneet nerokkaiksi ideoiksi. Mutta hei, sitähän se sisustaminen parhaimmillaan juuri on… 🙂 <br />
  <br />
  Mutta suurin kiitoksen aihe on se, miten blogisi on auttanut minua löytämään omaa tyyliäni ja muuttamaan suhtautumistani täysin ylimääräiseen tavaraan. Eksyin blogiisi erään talonrakennusblogin kautta, jota kahlasin masentuneena ja totaalisen kyllästyneenä omaan kotiini! Asumme samankokoisessa kerrostaloasunnossa kuin tekin, mutta en ole koskaan varsinaisesti sisustanut sitä, vaan tavarat ovat vaan kasaantuneet vuosien varrella meille. Nyt tänä syksynä olen havahtunut siihen kuinka vihaan asuntoa, vaikka koossa tai pohjaratkaisuissa ei mitään vikaa olekkaan eikä muuttokaan ole nyt ajankohtaista. Blogiasi luettuani olen havahtunut tajuamaan, että en vihaakkaan itse asuntoa, vaan sisustusta tai oikeastaan sen aivan totaalista puutosta! Kaikki on erityylistä ja väristä ja tavaraa on kaikki kaapit täynnä enemmän kuin meidän kolmen hengen talous tarvitsee! Sain blogisi kautta intoa siivota huone kerrallaan turhaa tavaraa pois vaatekaappia myöten, jossa on mm. kolmetkymmenet korkokenkäparit, joita en enää pienen lapsen äitinä käytä kuin ehkä neljä kertaa vuodessa. Tajusin kuinka rakastan valkoista ja kuinka haluankaan sisustaa kotiani kohti sinunkaltaista &quot;valkoista kotia&quot;! Mutta nyt mennään pienin askelin kohti valkeutta! Ensin turha tavara pihalle ja niistä saamat rahat pystyykin jo sijoittamaan valkoisiin huonekaluihin ja esineisiin, minimalistisuutta kunnioittaen :)<br />
  <br />
  Jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista ja tulen kahlaamaan varmasti vielä uudestaan vanhojakin julkaisuja, joista löydän inspiraatiota itselleni! Olet rohkea ja vahva nainen, joka yksinkertaisesti rakastaa sisustamista! Se tekee sinusta SINUT, joten on hienoa että osaat jättää kateellisten ja ajattelemattomien ihmisten kommentit omaan arvoonsa ja tehdä sitä mitä rakastat! Ihanaa syksyn jatkoa (ja joulun odotusta 😉 )teidän perheelle! &hearts;

 8. Oijoijoi, minä niin tykkään tästä nykyisestä sisustuksesta. &hearts; Parempi nyt kun mustaa on vähän vähemmän. Sun ansiosta olen saanut karsittua meidän kodista ylmääräistä tavaraa, kun olen ihaillut teidän selkeää, kaunista kotia… 🙂 varsinkin sun joku vanha postaus vaatesäilytyksestä sai mut inspiroitumaan oman vaatekaapin siivouksesta ja vaatetta lähti pois PALJON… Kiitti kun jaksat postailla näin usein, näitä on aina ilo lukea:)

 9. VAU mitä kuvia, ihania&hearts; Nyt vakuutuin tuosta hayn sohvapöydästä, meille on saatava samanlainen..

 10. Pidin kovasti ennen mustavalkoista kauttaa olleesta kimalteesta,mutta tämä näyttää vielä kivammalta! Kuvista huokuu rauhallisuus ja kodikkuus,vaikka onkin suht pelkistettyä. Lisäpostauksia odotellessa. 🙂

 11. Kauniilta näyttää, ihania kuvia. Täälläkin mielenkiinnolla jännäilen mitkä kuvaukset siellä on olleet 🙂 ja tulevia postauksia eteisestä ja sauna yms. odotan. Blogiasi on ihana lukea ja vierailenkin täällä päivittäin &hearts;

 12. Kaunista on kodissanne! ♥ On ollut mukava seurata kuinka tyylisi on pikkuhiljaa kehittynyt kohti tätä nykyistä. 🙂

 13. Voi että kun on kaunista. Muuttaisin heti teille =)<br />
  <br />
  Olisko kyse suomen kaunein koti-telkkarisarjan kuvauksista? Tämä siis ihan vain arvaus ja heitto, mutta tälläinen tuli vain mieleeni ;)<br />
  <br />
  Mukavaa sunnuntaita &hearts;

 14. Pidin mielettömästi ylellisesti hotellimaisuudesta kodissasi ja pidän todella paljon myös tästä nykyisestä tyylistäkin, koska paljastat mitä teillä kuvattiin?? jännityksellä täällä odotamme 🙂 Hauskaa sunnuntain jatkoa!

 15. Kyllä on kaunista &hearts; &hearts; Vaikkakin tykkäsin sun edellisestä ttyylistä niin tämänkin on tositosi kaunis :))

 16. Näyttää niin kauniilta, aivan ihanalta! Pitkästä aikaa itselle ja blogien läpi kahlaamisille 🙂

 17. Tulin taas inspiroitumaan blogiisi. Tykkäsin tästä tämän postauksen sisustustyylistä ihan todella paljon. &hearts; Aika samansuuntainenhan se on nytkin, minimalistisempi vain ja suoraviivaisempi. Näissä kuvissa on paljon lämpöä ja tunnelmallisuutta, mistä pidän.

  1. Tanja: näissä kuvissa on ihana valaistus ja tunnelma, ulkonakin oikein hehkuu sellainen kultainen sävy. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *