Olohuoneen uusi viimeistelty sisustus ♥

Tänään on luvassa kolme postausta kodin eri huoneista. 🙂 Jaan huoneet omiin postauksiinsa, jotta kuvien määrä per postaus pysyy kohtuullisena. Ensimmäisenä vuorossa on olohuone, joka olisi nyt aikalailla juuri sellainen millainen haluankin sen olevan. Vähän niinkuin valmis, jos nyt sisustus koskaan voi valmis olla. 😀 Olen todella tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja minusta olohuone on nyt rennon tyylikäs. <3

iIMG_8937.jpg

iIMG_8928.jpg

Koirulikin siellä omalla lempipaikallaan taas pötköttelee ja sain Miffen taltioitua kuviinkin. Mutta eipä montaa kuvaa antanut itsestään napsia, kunnes jo siirtyi toiseen paikkaan. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

iIMG_8935.jpg

Oikeastaan tuo lattia ei näytä nyt ihan kauhealta, pakko tunnustaa. 😀 Kyllähän oikein mielelläni lattian uuteen vaihtaisin, mutta nyt on myönnettävä että tammiparketti (vaikkakin kellastunut sellainen) tekee valkoisesta sisustuksesta lämpimän ja kalusteet tulevat kauniisti esille lattialta. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

Lillagungan keinun köydet vaihtuivat valkoisiin ja mustat laitan jemmaan kevättä odottelemaan. Valkoisten köysien ideana on se, että kokovalkoisena tämä ihana keinu sopii tulevaan talviajan sisustukseen, joka tulee olemaan lattiaa ja kukkia / kuusta lukuunottamatta kokonaan valkoinen. Mustat jutut väistyvät siinä vaiheessa kokonaan pois, säilytykseen kevättä odottelemaan. 🙂

IMG_8923.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

Keittiön puolella olevalle seinähyllylle tein eilistä kuvauspäivää varten tuollaisen fressin somistuksen yrtteineen ja sitruunoineen. 🙂 Vähän väriä ja pirteyttä elämään. <3

iIMG_8913.jpg

iIMG_8919.jpg

iIMG_8936.jpg

Pappelinan muovimatto palasi olohuoneeseen, koska koira oksenteli nukkamatoille torstai-iltana, enkä saanut mattoja puhtaaksi tällä kertaa omin voimin. Koirulilla on antibioottikuuri meneillään ja se ilmeisesti saa koiran vatsan vähän sekaisin. Kuuri loppuu onneksi huomenna, joten pikkuhiljaa alkaa masukin voimaan paremmin. Paperinarumattoa en raaski laittaa lattialle ennen kevättä, koska sen pesetys maksoi maltaita. Nukkamatot vien pesulaan ensiviikolla ja toivottavasti ei viikkoa kauempaa tarvitse odotella palautumista. 🙂 Kotieläimet ja matot, puuh ja plääh. 😀

iIMG_8938.jpg

Noin viiden aikaan on tulossa seuraava postaus, kun palailen kotio viikottaiselta ruokatankkaus-kauppareissulta. Postauksen aiheena on eteinen ja keittiö. 🙂 Palaillaan siis muutaman tunnin päästä asiaan! 🙂

22 kommenttia “Olohuoneen uusi viimeistelty sisustus ♥

 1. Tykkään todella paljon tästä kokonaisuudesta (ilman liikoja mustia elementtejä)! &hearts; Ja lattia sopii hyvin. 🙂

  1. Jemina: Kiitokset ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; Lattia ei ole lainkaan pahan näköinen, taidan olla sopeutunut sen kukertavaan sävyyn hieman paremmin. 😀 😀 Mukavaa iltaa! &hearts;

 2. Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja nyt päätin viimein tulla kommentoimaan. 🙂 Kotisi on nyt todella kaunis. Olen pitänyt aiemmistakin sisustustyyleistä, mutta tässä todella silmä lepää. Sisustus on yhtä aikaa tyylikäs ja kodikas. Mukavaa syksyä teille. 🙂

  1. Aurora: Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla että olet viihtynyt höpöjuttujeni parissa. 🙂 Olen kanssasi samaa mieltä ja olen tosi tosi tyytyväinen olohuoneen ja makuuhuoneiden olemukseen. Niiden osalta ei juurikaan muutoksia tule tapahtumaan joulujuttuja lukuunottamatta. 🙂 <br />
   <br />
   Tunnelmallista syksyn aikaa ja lämmin halaus! &hearts; &hearts;

 3. Todella kauniilta näyttää. En muistanut/ehtinyt tuolin tuunauspostaukseen kommentoida, että tulipa hyvännäköistä jälkeä, kun maalasit sen 🙂 itse en varmaan olisi uskaltanut, todella rohkea veto!

  1. moonangel: Kiitokset! &hearts; &hearts; Hurjaa oli kyllä tehdä ensimmäinen pensselinveto, mutta onneksi lopputulos onnistui. 🙂

 4. Todella kaunis ja tyylikäs olohuone! Valkoinen on niin raikas. Viides kuva ylhäältä (ensimmäinen jossa keinu näkyy) on ihan mielettömän upea valokuva!

 5. Kotisi on kyllä niin mielettömän kaunis. Olet kyllä oikeassa, että kalusteet tulevat hyvin esiin kyseisestä lattiasta. Kokonaisuus on niin harmooninen ja mustaa sekä vihreää on sopivassa määrin. Oikein ihanaa viikonloppua!

  1. Marja K: Kiitoksia Marja! &hearts; &hearts; Tammiparketti on kyllä minusta erittäin kaunis tässä vaaleassa kokonaisuudessa. Oikein hävettää myöntää, mutta taidan tykätä meidän parketista nyt sitten kuitenkin. 😀

 6. Oi kyllä, taas on niin kaunista että! Tuo seinähylly-kuva Ponyn kanssa on erittäin kaunis. Nyt olet Miia taas onnistunut. Aika hyvin olet päässyt tuosta lattia-ongelmastasi eroon 🙂 Meillä on kirsikan värinen lattia ja en kyllä malta odottaa, että se saa lähtöpassit ens kesän rempan yhteydessä! En ole siis kyennyt yhtä hyvin elämään väärän värisen lattian kanssa kuin sinä 🙂 Tosin lattiaa olen katsellut 12 vuotta, että ehkä sen on jo aika lähteä vaihtoon. <br />
  <br />
  Koska paljastat mistä kuvauksessa oli kyse? 🙂

  1. Blondi: Ihana olet! &hearts; kaunis kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tänään just mietin miten noloa onkaan myöntää että tamminen parketti on oikeastaan aika ihana. 😀 Niin pitkään kuin muistan, olen sitä kammoksunut ja monesti täällä blogissakin vuodattanut sitä miten se on niin pahan näköinen, hihiii. :D<br />
   <br />
   Minä olen tätä kukertavaa parkettia tuijotellut seitsemisen vuotta, eli ihan niin kauaa en vielä ole kuin sinä. <br />
   <br />
   Huomenna on tulossa paljatuksia kuvauksesta, viimeinkin. 😉

 7. Onpa teillä kaunista – kuten aina 🙂 <br />
  <br />
  Hui, rohkea olit sen tuolin maalaamisen suhteen – hyvä Miia! Minä oisin jänishousuna jättänyt tekemättä, mutta sinä nainen se vaan rohkeesti tartut tuumasta toimeen ja upea on lopputulos!

  1. Satu M.: Kiitokset! &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Kyllä teki kipeää vedellä niitä ensimmäisiä vetoja. 😀 Eka kerros oli kuivuttuaan aika karmean näköinen ja pariin otteeseen meinasi iskeä hätä epäonnistumisesta, mutta onneksi sinnikkäästi maalasin loput kerrokset ja tuolista tuli tosi hyvä. 😀

  1. Nina: Moikka! :)<br />
   <br />
   Vetimeettömät kaapit on Ikean Bestå-sarjaa. Minulla on tuossa yhteensä kolme kaappia, joiden yhteisleveys on 3 metriä (2 x 120cm ja 1 x 60cm). Korkeutta niillä on 64cm. 🙂

 8. Heippa. Olen jo monesti käynyt sivullasi ihailemassa tuota bestå kaappi rivistöä. Onko sinulla kyseinen kaapisto korkeakiiltoinen? Yritän tässä kovasti miettiä ikean sivuilla, mikä kaappi on juuri sama mikä sinulla.Suuri kiitos vastauksesta jo näin etuköäteen. Ja sanonpa vielä, että tykkään kovasti sisustustyylistäsi. Itsellänikin on suurimmaksi osaksi valkoista, pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. 🙂

 9. Ja lisäkysymys vielä… oletteko laittaneet seinään nuo kaapit kiinni? Vai onko tarvetta välttämättä kiinnitykseen?

  1. Eija: kiitokset kivasta kommentistasi. &hearts; <br />
   <br />
   Bestå kaapin runko on mattavalkoinen, sitä ei saa kiiltävän valkoisena. Ovet ovat kiiltävän valkoiset Bestå Tofta ovet. Kaapiston kokonaisleveys on 3m, eli siinä on kolme kaappia vierekkäin. Reunoissa on 120cm leveät kaapit ja keskellä yksi 60cm leveä kaappi. Korkeus on 64cm ja syvyys 40cm. Ovia on viisi kappaletta, oven koko 60x64cm.<br />
   <br />
   Kaappeja ei ole kiinnitetty seinään. Ne ovat itseasiassa noin 5cm irti seinästä, jotta hifilaitteet mahtuvat johtoineen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *