Pirtsakkaa pinkkiä ♥

Sinituote halusi kiittää meitä CASAn bloggaajia toteutuneesta yhteistyökampanjasta ja he lähettivät meille jokaiselle kauniin pinkin Roosa Nauha-siivoussetin, johon kuuluu laudepesuri sekä jynssäri. <3 Sen lisäksi että pinkki on aivan ihana väri, on sillä myös suurempikin merkitys rintasyöpää tukevana Roosa Nauha-kampanjan teemavärinä. <3

iIMG_9151.jpg

Roosa Nauha-kampanjat ovat varmasti tulleet tutuiksi meille naisille, mutta tärkeän asian puolesta on hyvä aina muistutella. Lokakuu on Roosa Nauha-kuukausi, jonka kantava teema on Pidä huolta terveydestäsi.

“Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä Suomessa; siihen sairastuu joka 8. suomalainen nainen. Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla kerätään varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä potilaille ja omaisille tarjottavaan asiantuntevaan neuvontaan. Kampanja käynnistyy lokakuun alussa ja kestää kuukauden loppuun saakka. Tänä vuonna kampanja järjestetään jo yhdennettätoista kertaa. Tänä vuonna teemana on Pidä huolta terveydestäsi – rintasyöpää voidaan ehkäistä. 

Lisätietoa kampanjasta: www.roosanauha.fi

iIMG_9159.jpg

Roosa Nauha-kampanjatuotteita löytyy kaupoista ja marketeista kautta maan, valikoima sekä saatavuus hieman vaihtelee myymälöittäin. Minä suuntaan huomenna Prismaan ostamaan pirtsakan pinkin moppisetin, koska se on niin hienon värinen. <3 Melkeinpä voisin ostaa myös uuden pynttyharjankin, ja muutaman pinkin käsipyyhkeen niiden seuraksi. Kylpyhuone on nyt harmaa-valkoinen ja sinne sopisi mukavasti pieni piristysruiske näin kaamosmasennuksen aikaan. 🙂 Ja saisin kannettua oman korteni kekoon hyvän ja tärkeän asian puolesta!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

Sinin teemalla jatketaan ja haluankin kertoa teille yhden hassun muutoksen mikä minussa on tapahtunut. 😀 Olen monesti kertonut teille siitä, etten silitä koskaan mitään. Silittäminen on ihan nuoresta aikuisesta asti ollut minulle hieman vastenmielinen tehtävä ja siksi olen opetellut tykkäämään ryppyisistä tyynynpäällisistä ja lakanoista. 😀 Päätin tuossa hieman ennen Sinin ja CASAn yhteistyökampanjan alkua, että ostan silityslaudan ja -raudan ja opettelen tykkäämään silittämisestä. 🙂 Kampanjan aloitus kävi täydelliseen saumaan, sillä valitsin heidän valikoimastaan pinkkikuvioisen Roosa Nauha-silityslaudan, jonka kuvioinnin on suunnitellut Paula Barcley. Tällä laudalla on nyt silitelty kaikki puhtaat pyykit jo useamman viikon ajan. 😀 

iIMG_9141.jpg

iIMG_9145.jpg

Tälläistä(kään) ihmettä en olisi uskonut itsessäni tapahtuvan, että neulomisen lisäksi innostun silittämisestäkin. 🙂 Silittäminen on (ihme kyllä) erittäin rentouttavaa ja olen parina kolmena iltana viikossa silittänyt puhtaat pyykit sileisiin pinoihin tytön mentyä nukkumaan. Oma rauha, telkkarista jokin hyvä ohjelma ja pientä hyödyllistä tekemistä käsille, mikäs se mukavampi yhdistelmä. 🙂

iIMG_9162.jpg

Meidän paidat (ja vaatteet yleensäkin) ovat huomattavasti siistimmän näköisiä, kuin aikaisemmin ilman silittämistä. Lakanatkin siliytyvät samalla vaivalla ja pyyhkeet ovatkin nykyisin lähes ainut asia mitä en silitä suoraksi. 🙂

iIMG_9168.jpg

Olohuone on vakkaripaikkani silittämiseen, sillä samalla tosiaan hoituu vaikka kymppiuutisten katselut, tähtitanssit ja Idolsitkin. 🙂

iIMG_9161.jpg

Kiitos vielä kertaalleen Sinille mukavasta yhteistyöstä ja erityiskiitos meidän bloggaajien muistamisesta ihanan Roosa Nauha-paketin kera! <3 

Minä menen laittamaan nyt pyykkikoneen päälle ja illalla onkin taas rauta kuumana ja pikkuisen pikkiä olkkarissa laudan muodossa. 🙂 Pirtsakan pinkkiä syysmaanantaita kaikille! <3

(Roosa Nauha-tuotteet saatu Sinin siivouskampanjan kautta, Roosa Nauha-kampanjan infoteksti www.sinituote.fi/roosa-nauha)

13 kommenttia “Pirtsakkaa pinkkiä ♥

 1. Olen moppisettiä vaille, pitäisköhän kipaista hakemaan tuo pinkki setti? Oli niin söpö ja tulis samalla tuettua tärkeää asiaa. <br />
  <br />
  Silittäminen sucks! 🙂 Mä en mielelläni osta edes vaatteita, joita joutuisi silittämään, mutta pakon edessä silitän samoin kuin sinä; telkkarin edessä 🙂

  1. Blondi: Pinkki moppi on niin kiva. 🙂 Itse etsin tänään pinkkiä moppisettiä sekä Prismasta että Anttilasta, mutta kummassakaan ei ollut. Koluan vielä huomenissa läpi cittarin ja tarjoustalon, toivottavasti löytyisi. &hearts;<br />
   <br />
   Minä kammosin silittämistä ennen tosi paljon, ajatus oli jo niin vastenmielinen että kieltäydyin silittämästä mitään ja lahjoitin vanhan silitysrautanikin pois. 😀 Nyt olen nauttinut silittämisestä ja se on oikeastaan ihmeellisen mukavaa. Katselen usein telkkariruudun kautta Gleen nauhoituksia ja samalla silittelen pyykkipinoa. Meillä ei onneksi tule enää niin paljon pyykkiäkään kuin vuosi sitten, joten se helpottaa taakkaa. 🙂

 2. Itsekin olen vasta oikeastaan viimeisen parin kuukauden aikana innostunut silittämisestä :). Toki aina on tullut vaatteiden osalta silitettyä kauluspaidat, ne kun sitä silittämistä suorastaan tarvitsevat. Mutta nykyään intohimoni on silittää puhtaat tyynyliinat sekä keittiöpyyhkeet siisteihin pinoihin :). Muita vaatteita kuin kauluspaitoja en jaksa silittää, sillä narulla kuivaten ne eivät oikeastaan ole edes ryppyisiä. Lakanat silitin hetken aikaa, mutta sen homman koin hieman turhaksi ja aikaa vieväksi. Joten tyynyliinat ja keittiöpyyhkeet; siinä on sopivassa suhteessa rentoutumista sekä sileän lopputuloksen ihastelua :). Hih, olin itsekin ajatellut tehdä tästä aiheesta postauksen, mutta ehdit ensin ;).

  1. Tiia: Mie en silittänyt ennen edes kauluspaitoja. :D<br />
   <br />
   Parasta silittämisessä on suorien ja siistien pinojen lisäksi se tuoksu, mikä tulee kuumasta puuvillasta. &hearts; &hearts; &hearts; Sitä voisin nuuskutella vaikka 24/7. :)<br />
   <br />
   Tee postausta!!! Minä ainakin mieluusti aina luen toisten siivousjuttuja. 🙂 Tykkään itse siivoilla, mutta varsinkin silloin kun kaipaan motivaatiota omaan siivoukseen, saatan googlettaa blogi siivous hakuanoja ja alkaa selailemaan teidän muiden siivousaiheisia postauksia. Tosin siinä on se paha puoli, että haen sitä inspistä koneen edestä vielä parin tunninkin päästä, kun jään koukkuun aina blogeihin tuntikausiksi. 😀

 3. Voi mitä kaikkea ihanaa pinkkiä! Mua ei kyllä saa edes välineet innostumaan silittämisesta, hih! Viime vuonna ostin juuri tuon pinkin mopin.

  1. LadyBlue: Hihiii, minullakin se silityksen into lähti liikkeelle jo ennen välineitä, mutta tuo silityslauta on niin kiva ja ihanan värinen että sitä ei voi olla huomaamatta ja siksi tulee ehkä ajateltuakin silittämistä useammin. :)<br />
   <br />
   Mie en löytänyt pinkkiä moppisettiä mistään, kolusin Prisman ja kaksi Anttilaa tänään läpi eikä ollunna. :/ Huomenna käyn katsomassa cittarin ja tarjoustalon ja jo on ärjy, jos en tule kotiin pinkin mopin kanssa. 😀

 4. Mä kurkistin tänään meidän Prisman siivoustarvikevalikoimaa – haaveissa ne Sinin isot tomuliinat moppaamista varten – mutta siellä ei ollut pinkkejä tuotteita missään. Ei pinkin pinkkiä missään, vaikka kuinka kiertelin ja tähyilin. 🙁 Toi pinkki moppisetti olisikin aika magee!

  1. irina: No ei ollut ei. :/ Kävin itse kurkkaamassa tänään vaikka tiesin että niitä ei siellä ole. Pakko oli vielä varmistaa, ettei niitä olisi laitettu johonkin eripaikkaan kuin siivousosastolle. 😀 Eikä ollut Anttilassakaan. Vielä olisi huomenna cittari ja tarjoustalo koluttavana ja jos ei löydy niin sitten saapi olla. Ps. Se Prisman liila moppisetti oli kyllä hieno. 🙂

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts; En löytänyt tänään pinkkiä moppisettiä, mutta ostin kimpun roosa nauha ruusuja. &hearts; &hearts; huomenna menen vielä etsimään parista kaupasta sitä moppia, toivottavasti löytyy. 🙂

 5. Mulla taas on käynyt juurikin päinvastoin 🙂 Äitini silitti aina lakanat ja erityisesti farkut. Teininä inhosin sitä, etten aamulla voinut vetää narulta lempifarkkuja jalkaan, koska ne piti silittää ensin. Kotoa pois muuttaessani silitinkin vain lakanat, koska olin siihen tottunut. Vuoden jälkeen kuitenkin lopetin sen, sillä siihen tuhlaantui työssäkäyvänä opiskelijana aivan liikaa aikaa (ja vaivaa pienessä yksiössä). Ja nykyisin en silitä mitään muuta kuin verhoja ja esim. juhliin mekkoni. Silityslauta onkin lähinnä miehen käytössä kauluspaitoihinsa. 🙂

  1. Jossu: Meillä silitettiin myös kun olin nuori. Aina oli ne parhaat vaatteeni silityspinossa, mutta minä usein nappasin vaatteeni sieltä kielloista huolimatta. :D<br />
   <br />
   Itse ajattelin vielä keväällä täysin samalla tavalla kuin sinä. MItään en tod. silittänyt, edes niitä verhoja. 🙂 Muutamia myyntiin päätyneitä juttuja silitin siskon lainaraudalla pyyhkeen päällä keittiön pöydällä, mutta sekin oli suuren työn ja tuskan takana. 🙂 Nyt on asiat ihan toisin. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *