Vinkkipostaus: Happy Lights Snowball-pallovalot

Oletko jäänyt haaveilemaan vitivalkoisesta Happy Lights -pallovalosarjasta, kun liikkeet myyvät pelkkää ei oota? Mie olen, mutta nyt odotus ja haaveilu viimein päättyy. 😀 Tätä kyseistä maanantaipäivää olen jo kolmisen viikkoa odotellut. Syynä odotteluun on Seita Shop ja heidän nettisivuilta luettu teksti: valkoiset pallovallot tilattavissa jälleen 14.10 alkaen! 😀

EDIT! Valkoiset pallovalot myytiin loppuun jo aamulla, mutta uusi erä saapuu tilattavaksi Seita Shopin nettikauppaan 24.10!!! 🙂

Ja mitä teinkään hieman yli puolen yön? 😉 No klikkasin itseni ennen nukkumaan menoa katsomaan joko niitä palloja voipi ostaa, ja yhden 20 pallon vitivalkoisen valosarjan kanssa kipitin onnellisena virtuaaliselle kassalle ja näppäilin tilauksen sisään. 😀 Sormet ristissä ja peukut pystyssä odotan että sisältö saapuu ehjänä perille ja pääsen ripustamaan viimeinkin nämä valopalluraiset olohuoneen String-hyllyn ympärille. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

Linkki Seita Shopin sivuille ja 20 pallon vitivalkoiseen valosarjaan TÄSSÄ! Valosarjaa on saatavilla myös 35 ja 50 pallon ryppäissä. Ja ziljoona muutakin väriä ja väriyhdistelmämahdollisuutta on luonnollisesti olemassa, jos pallovalot kiehtoo, mutta valkoinen väri ei. 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

(Kuvat: Seita Shop / Happy Lights)

29 kommenttia “Vinkkipostaus: Happy Lights Snowball-pallovalot

 1. Voisivat olla ihan kivat itse asiassa.. hmm… mihinköhän ne täällä mun kodissa laittaisin? Voiskohan ne ripustaa roikkumaan verhokiskosta? Sit ne voisi laittaa roikkumaan tuohon parvekkeen oven nurkkaan. 🙂

  1. Irina: Verhokisko olisi sinun olkkarissa aivan ihana idea! ♥ ♥ ♥ Just siihen nurkkaan laittaisin minäkin. 🙂

 2. Siis ei ole totta miten suosittu tuote!!!! Kaikkiko on kyylännyt että kello menee 00.00 yli ja minäkun tässä töissä yritin kello 9.00 tilata, mutta lukeekin , että tilattavissa jälleen 24.10, voi pylly! 🙁 No ens kerran minäkin tilaan HETI kello 00.00 jälkeen 🙂

  1. np: Happy Lightsin vitivalkoiset pallot myytiin loppuun pikavauhilla, höh. Onneksi niitä tulee lisää jo reilun viikon kuluttua. 🙂 Nyt laitat muistutuksen varmuuden vuoksi ja käyt tilaamassa ne heti puolen yön jälkeen. 😀

 3. Oon ihaillu näitä jo jonkin aikaa, ja ystävällä viime viikolla vihdoin pääsin ihan hypistelemään. Munkin on klikkailtava ostoksille, ovat aivan ihanat!! 🙂

  1. Jenni: Todellakin! 🙂 Edulliset ja ihanat pallovalot, joihin voi itse vielä vaihtaa polttimotkin. 🙂 Ja jos kyllästyy pallojen väriin niin on helppo vaihtaa uusia värejä joukkoon tai tilalle, kun niitä saa irtomyynnistäkin. Valkoiset menee kyllä kuin kuumille kiville. 😀 Minäkin olen näitä kärkkynyt jo vaikka kuinka pitkään, mutta olen aina ollut liian hidas liikkeissäni ja just sen sekunnin myöhässä kun viimeinen valkoinen pallosarja on myyty nenun edestä. 😀

  1. Nyt laitoin minäkin tilauksen menemään, jos tuo mies murisee paketin saapuessa, aion ihan törkeästi syyttää sinua! 😉

  2. Suvie: Hihiii, syytä pois. 😀 Toivottavasti sinun mies ei nurise pahasti, kyllähän nyt valopallukat pitää jokaisella naisella kotonaan olla. ;D <br />
   <br />
   Ihanaa maanantaita! &hearts; &hearts;

 4. Ilmeisesti muutama muukin on ollut ostoksilla heti puolenyön jälkeen, sillä nyt siellä lukee että &quot;ostettavissa 24.10. lähtien&quot;. 🙂 Ostitko hehkulamppu- vai ledvalosarjalla, läpinäkyvällä vai valkoisella valolla?

  1. Mari: Valkoiset pallot menivät kyllä ennätysvauhdilla. Minä ostin hehkulamppusarjalla ja valkoisella johdolla. Valkoinen johto &quot;katoaa&quot; paremmin valkoisiin seiniin ja hehkulamppu siksi, että se sopii meidän muihin lamppuihin olohuoneessa. Led-valot saattavat hieman sinertää, joten en uskaltanut edes harkita ledien ostamista, kun en ole tosiaan niitä nähnyt livenä koskaan. Jos niiden sävy on oikeasti perusvalkoinen niin ne olisi tosi ihanat makkarissa. 🙂

  2. Hehee, nyt vasta tajusin että se &quot;valkoinen&quot; ja &quot;läpinäkyvä&quot; tarkoittaa siis sitä johdon väriä 😀

 5. Sama juttu täällä. Heti aamusta tilaamassa ja ei oota vain myyvät. Sapetti (monta viikkoa jo odottaneena) sen verran, että tilasin Homenordin sivuilta. Nyt on sitten valkoiset Snowball pallot tulossa tännekin. Tosi helppoa ja nopeaa oli ostaa kun ei tarvinnut (Nordeassa) maksaa mitenkään erilailla kuin jos kotimaiseen nettikauppaan olisi maksanut. (Uusi juttu mulle). Ohjelma kun automaattisesti tilinumeron perusteella laittoi BIC-koodin valmiiksi jne. Ei enää turhaa monien rivien/tietojen täyttämistä niinkuin joskus ennen (jonka vuoksi olen sitä vältellyt). Tästä rohkaistuneena tilaan toistekin ja suosittelen muillekin.

  1. Katja: Homenordin sivuille oli ilmeisesti nyt sitten myös tullut valkoista. 🙂 Minä kävin sielläkin kyttäilemässä, mutta valkoista ei ollut. Eikä ole Happy Lightsin omassakaan nettikaupassa. Toivottavasti valkoista tulee niin suuri satsi lisää, että riittäisi kaikille halukkaille. <br />
   <br />
   Itse olen tosi pelkuri ulkomailta tilaamisessa, tuo onkin hyvä juttu että Homenordille voi maksella tavalliseen tuttuun ja totuttuun tapaan. :)<br />
   <br />
   Homenordille siis kaikki, joita jäi harmittamaan valkoisten pallojen loppuminen kesken kaiken. 🙂

 6. Mä kyllästyin kanssa odottamaan, ja tilasin omani ebaysta. Viidessä päivässä ovelleni kannettiin kaksi laatikollista ihania pallovaloja, ja hinta postikuluineen oli vajaa puolet Suomessa myydyistä. Ja ihan samalta tehtaalta Thaimaasta tulivat. 🙂

  1. Monnyfor2: Ebay on kyllä paratiisi. &hearts; Itse en ole jotenkaan yhtään sinut sen paypalin kanssa. En oikein ymmärrä miten se toimii ja minusta se vaikuttaa hankalalta tavalta maksaa. Ja moni on minua pelotellut että Ebayssa joutuu helposti huijatuksi, joten hieman kateellisena olen seuraillut miten ihania ja lähes ilmaisia löytöjä te teettekään sieltä. :)<br />
   <br />
   Onko sinulla jotain vinkkejä antaa minulle tuon Ebayn suhteen? Mistä tietää keneltä kannattaa ostaa? Tullijutut on hieman myös epäselviä. Kiitos jos jaksat avata minulle edes hieman tuota ostopolitiikkaa. &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Nyt täytyy ihmetellä! Ihan tottako on noin harvinainen tuote Suomessa ja heti loppuunmyyty? Nimittäin täällä samanlaisia valosarjoja myydään eri merkkisinä ja ilman merkkiä…mm. ihan tavallisessa ruokakaupassa:D

  1. Sissi: happy Lights ei kai mitenkään harvinainen ole, mutta valkoiset pallot ovat jostakin syystä loppu jokapaikasta, mukaanlukien Happy Lightsin oma nettikauppa. 🙂 Vitivalkoisia valmiita valosarjoja ei ole tullut minulle vastaan kuin tämä Happy Lightsin versio. Luonnonvalkoisia löytyy monesta paikasta, värillisistä puhumattakaan. Täälläkin on monessa paikassa pallovaloja, mm. Cousin Paul-merkillä sekä ihan merkittömiä esim Kärkkäisellä. Airamillakin on nyt omansa, mutta valkoisia ei löydy kuin kiven ja kannon alta. 😀

 8. Itse tilasin omani suoraan Ranskasta (<a rel="external nofollow" href="http://www.lacasedecousinpaul.com/composez-vos-guirlandes-et-luminaires/guirlandes)" target="_blank">http://www.lacasedecousinpaul.com/composez-vos-guirlandes-et-luminaires/guirlandes)</a> ja tulivat myös edullisemmin posteineen suoraan kotiovelle mitä Suomesta tilattuna, muutamassa päivässä. Valkoisiakin löytyy kun tarkastin. Nyt tilasin Seita shopista vaihtelun vuoksi pinkkejä palloja, jotka ovat hitusen pienempiä mitä &quot;aidot&quot; paul serkun pallot mutta sitä ei kylläkään erota ellei tosi tarkkaan syynää :).

  1. Jenni: nuo ovatkin tosi kivat. 🙂 ja kätevää että ne tulevat kotiin asti, eikä niitä tartte erikseen haeskella postista. Itse olen aika arka ulkomaanshoppailija, joten turvaudun useimmiten kotimaisiin nettikauppoihin, tai ainakin sellaisiin joista saa ongelmatapauksessa helposti asiat hoidettua. Koen että tämä on yksi niistä hankalista puolista ulkomaisten nettikauppojen kanssa, kun reklamaatiot ja palautukset on vaikeahkoja ja usein omasta pussista maksettavia. 🙂 <br />
   <br />
   Pinkit pallot on aivan ihania, tekisi mieleni itsekin tuonne meidän kylpyhuoneeseen laittaa pikkuisen pinkkiä. Harmi ettei nämä pallovalot taida kestää yhtään kosteutta, joten haaveeksi jää ainakin toistaiseksi nuo pinkit pallukat. 🙂

 9. Oih, pallovalot valkoisina 😛 Jos ootte ihmiset nähneet noita jossain myynnissä, niin minäkin ottaisin vinkkejä vastaan 🙂

  1. Tiina: yllä tulikin muutamia vinkkejä valkoisiin pallovaloihin. 🙂 ja jos ei niistä mikään vaikuta sopivalta, niin kannattee olla kyttäämässä Seita Shopin nettikaupassa hieman yli puolen yön 24.10. 🙂

 10. KIITOKSIA ebay vinkkauksesta. Täällä yksi ebayn suuri kuluttuja ja nyt minulle on tulossa samalta tehtaalta omat pallovalot , jee! Hinta alle 16euroa postikuluineen.

  1. np: vitsit mikä hinta! 🙂 meidän suomihinnoilla saisi tuolta kahdetkin valot. 🙂 Jos muistat tai jaksat, niin tule kertomaan millaiset valot ne on. Onko valkoinen vitivalkoinen ja vaikuttaako valosarja hyvältä.:)

 11. Hei!<br />
  <br />
  tilasin itse Snowball-valot maanantaina 14.10. Seita shopista joskus herättyäni klo 7 aikoihin ja silloin niitä oli saatavilla tai ainakaan mitään lisätekstiä ei ollut etteikö olisi. Tilaus lähti ja maksu myös ja sain vahvistuksen sähköpostiin. <br />
  <br />
  Eilen sain tiedon, että he eivät ole saaneet tilaamiaan tuotteita maanantaihin 14.10. mennessä, joten niiden toimitus asiakkaillekin viivästyy sen vuoksi. Uusi arvoitu päivämäärä oli tuo 24.10. <br />
  <br />
  Eli tässä tapauksessa en usko niiden loppuneen kesken aamun tunteina hurjista tilausmääristä vaan että Seita shop ei ollut aamuun mennessä saanut tilaamiaan myyntituotteita valmistajalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *