Syksyn väriloistoa ♥

Kuvailin eilen ilta-auringon säteissä hehkuvia pihapuita ja maisemia. <3 Suomen syksyssä kauneinta on ruska ja upeat kullanhohtoiset sävyt. Vuodesta toiseen jaksan ihastella tätä näkymää, joka aukeaa meidän parvekkeelta ja makuuhuoneesta.

IMG_9171.jpg

IMG_9174.jpg

IMG_9176.jpg

iIMG_9180.jpg

iIMG_9182.jpg

IMG_9179.jpg

Nyt hyppään saunan lauteille lämmittelemään ja vetreyttämään niskajumitustani. Rentouttavaa illan jatkoa kaikille ja huomiseen! <3

5 kommenttia “Syksyn väriloistoa ♥

  1. Voi, kylläpä aukeaa ihanat maisemat parvekkeelta! Noita syksyn värejä jaksaa ihailla vaikka kuinka! Pääsin pitkästä aikaa kunnon lenkille lauantaina, mutta eihän siitä meinannut mitään tulla, kun koko ajan piti kuvia pysähtyä ottamaan kaikista ihanista maisemista! Nyt onkin paljon blogeissa esiintynyt ruskakuvia. Omaa kuvasaldoani voit käydä kurkkaamassa täältä: <br />
    <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/10/kun-luonto-laittaa-parastaan.html&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/10/kun-luonto-laittaa-parastaan.html</a&gt;

    1. Blondi: syksyinen luonto on niin kaunista katsella. &hearts; tulen heti kurkkaamaan sinun maisemia. 🙂

  2. No tommosta maisemaa on syytäkin ihastella! Upeita kuvia ja upea väriloisto niin puissa kuin taivaallakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *