Annan yllätys <3

Ihana Anna Nygård oli löytänyt hänen tuotteistaan tekemäni postauksen ja hän halusi muistaa minua pienellä yllärillä. <3 <3 Kaksi pientä sälekoria saapui minulle kauniissa valkoisessa lahjalaatikossa ja liikutuin lähes kyyneliin tästä kauniista eleestä. :´)

iIMG_8279.jpg

iIMG_8277.jpg

iIMG_8276.jpg

Jos Anna Nygård on sinulle vielä tuntematon, suosittelen lämpimästi tutustumaan hänen taidokkaasti tehtyihin sälekaihtimista valmistettuihin tuotteisiinsa hänen bloginsa tai Facebook-sivunsa kautta. Muutama CASAlainen sai kunnian osallistua Annan tuotekampanjaan ja kahden bloginaapurini postaukset ovatkin jo ulkona. 🙂 Heidän kivat käyttövinkkinsä  löytyvät  alta:

White & Fresh

Beauty of Life

Minä siirrän läppärin nyt mukani sänkyyn ja alan tekemään päivän loput työt pois alta. Meneehän se ilta taas näinkin, hihii. 😀

iIMG_8403.jpg

Kaunis kiitos kaikille edelliseen postaukseen tsemppaavia kommentteja jättäneille! <3 Olette rakkaita ja tuntuu hyvältä että te välitätte! <3 <3 Huomiseen! Huomenna onkin muuten luvassa kuvauspäivä-juttua, vihdoinkin. 😀

(Anna Nygårdin sälekorit saatu Annalta <3)

6 kommenttia “Annan yllätys <3

 1. Hei Miia! Aivan ihanat korit ja vieläpä kierrätetystä materiaalista. Upeaa!<br />
  Olen jo pidemmän aikaa seurannut positiivista blogiasi ja haluankin sanoa,että jätä ikävät kommentit omaan arvoonsa. Sympaattinen blogisi saa ainakin nelikymppisen sisustushullun hyvälle tuulelle aina :)<br />
  Raikasta syksyä!

 2. Ihana yllätys! Ja jännittävä postaus tiedossa, tätä on odotettu!<br />
  <br />
  Sain vihdoin julkaistua pimeällä otettuja kuvia Clasun patterikynttilöistä, jos olet kiinnostunut.<br />
  <br />
  Ihanaa päivää!

 3. Annan tuotteet ovat kyllä upeita ja sopisivat niin hyvin myös meidän keittiöön 🙂 Vielä jonain päivänä taitaa muutama tällainen myös päätyä meidän kotiin hih, sopivat niin moneen paikkaan 🙂

 4. Ihana Anna! Tosi kivasti tehty &hearts; Aivan ihania ovat hänen korit! Sopisi kyllä meillekin 😉 Ei taida hänen mallistostaan löytyä vielä ISOJA kannellisia, valkoisia koreja? Mulla olis tarvetta juurikin tuonne jääkaapin päälle saada reilunkokoista ja kaunista, kannellista säilytystilaa…

 5. Ihanaa! Varmasti piristivät päivää kauniit korit:) Tulin tästä jotenkin todella hyvälle tuulelle, maailmassa siis tapahtuu edelleen mukaviakin asioita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *