Ribba-tauluhyllyt ja pieni unohdus :)

Ikean Lack-hyllyt vaihtuivat Ribba-tauluhyllyihin… 🙂 Vaikka tĂ€mĂ€ vaihdos tuli itsellenikin nyt hieman puun takaa, niin olen kyllĂ€ aikas iloinen tĂ€stĂ€ kevennetystĂ€ ilmeestĂ€. 🙂

iIMG_9253.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-19%20koht

Minulla kĂ€vi pieni hupsistakeikkaa, kun olin unohtanut ettĂ€ tilasin jo viikkoja sitten Ikean nettikaupasta Ribba-tauluhyllyjĂ€. En koskaan saanut paketista saapumisilmoitusta ja koko asia unohtui, kunnes Ikeasta minulle soittivat ettĂ€ paketti oli palautunut heille takaisin. 😀 En kehdannut enÀÀ tĂ€ssĂ€ vaiheessa perua kauppoja, vaikka en ollutkaan muistanut koko Ribba-episodia, enkĂ€ olisi tauluhyllyjĂ€ edes tarvinnut enÀÀ. 🙂 NĂ€in he sitten eilen illalla toimittivat tauluhyllyt minulle uusintayrityksenĂ€ ja ihan kotiovelle asti. Loistavaa palvelua Ikealta ja hienoa sĂ€hlĂ€ilyĂ€ minulta. 😀

iIMG_9252.jpg

iIMG_9250.jpg

Sovittelin tĂ€nÀÀn tauluhyllyjĂ€ tuohon seinĂ€lle ja innostuin kovasti ajatuksesta korvata Lack-hyllyt nĂ€illĂ€ Ribba-hyllyillĂ€. Ilme keveni kertaheitolla ja sain kuin sainkin lopulta seinĂ€lle oikeat tauluhyllyt. Hyllyt ovat ainakin toistaiseksi vaikuttaneet oikein tukevilta ja alimmalla hyllyrivillĂ€ oleva iso Ylva Skarpin-printtikehyskin on pysyy hyllyllĂ€ huojumatta. So far so good. 🙂

iIMG_9274.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-19%20koht

Nappasin muutamat kuvat myös iltavalaistuksessa, ja minusta tauluseinĂ€ oikein hohkaa sellaista kodikasta tunnelmaa. Kehysten ja niiden kokojen osalta ei ole vielĂ€ lĂ€hellĂ€kÀÀn valmista. Samoin kehysten tĂ€ytteet kaipaavat pientĂ€ hienosÀÀtöÀ. TĂ€stĂ€ on kuitenkin hyvĂ€ jatkaa oikean taulukollaasin rakentelua ja saattaapi olla ettĂ€ Happy Lightsin pallovalotkin pÀÀtyvĂ€t hyllylle. 🙂

iIMG_9269.jpg

Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille! <3

16 kommenttia “Ribba-tauluhyllyt ja pieni unohdus :)

  1. PĂ€ivi: Voisin vaikka huomenna kuvailla olkkaria kunnolla. 🙂 Nyt oli sen verran taas sotkua ja sohvalla kaikkea roinaa, etten viitsinyt sitĂ€ sisĂ€llyttÀÀ kuviin saadakseni koko seinĂ€n nĂ€kymÀÀn. 😀

 1. Hehee, ei sitÀ aina voi kaikkea muistaa:D Kivat nuo tauluhyllyt kyllÀ! KeveÀn nÀköiset:)!!!

  1. Viivi: No ei voi ei. 😀 Oli kyllĂ€ niin noloa kun Ikeasta soittivat enkĂ€ edes alkuun tajunnut mistĂ€ on kyse. 😀 Mutta hyvĂ€ ettĂ€ hyllyt tulivat nyt sitten kuitenkin ja seinĂ€ on nyt kevyempi ja tarkoituksenmukaisempi. 🙂

 2. EihĂ€n se nyt jösses sentÀÀn sinun vikasi ollut, vaan postin. Tietty tuntee varmaan itsensĂ€ vĂ€hĂ€n hölmöksi saadessaan tuollaisen puhelun, mutta minkĂ€s sinĂ€ voit, jos et ole saanut saapumisviestiĂ€ postista. 🙂 ItsellĂ€kin kĂ€vi kerran nĂ€in, kun olin sinun erÀÀstĂ€ postauksesta bongannut maailman ihanimman hedelmĂ€kulhon (Black and Blum Fruit Loop). Googlailtuani löysin sen merkin, ja pistin eBaystĂ€ tilaukseen. Jossain kohtaa kyselin jo myyjĂ€ltĂ€kin, kun pakettia ei kuulunut, mutta myyjĂ€ vain sanoi, ettĂ€ odotetaan vielĂ€ hetki. Sitten meni reilu viikko, kun myyjĂ€ ilmoitti saaneensa paketin takaisin tekstillĂ€, ettĂ€ ei ole noudettu. No soitin sitten Ă€rsyyntyneenĂ€ postiin (Itellaan) ja sieltĂ€ vain pahoiteltiin, ettĂ€ kaksi ilmoitusta olisi saapumisesta pitĂ€nyt tulla. No, eipĂ€ tullut. Olisivat hyvittĂ€neet postimaksut, mutta kun kyseessĂ€ oli ulkomailta tullut paketti, niin eivĂ€t sitĂ€ voineet tehdĂ€. Asia pÀÀttyi sitten minun kannaltani hyvin eli myyjĂ€ palautti kaikki rahat takaisin, ja otti itselleen vahingoksi ne postimaksut. 🙂 Olen useamman kerran miettinyt, ettĂ€ pitĂ€isikö paremmalla onnella nyt yrittÀÀ hedelmĂ€kulhon tilausta. 😀 Onnea uusille tauluhyllyille ja rentouttavaa lauantai-iltaa! 🙂

 3. NĂ€yttÀÀ kyllĂ€ aika sekamelskalta. tauluja ja hyllyjĂ€ ehkĂ€ liikaa? Entinen parempi! 🙂

 4. Mielenkiinnolla jÀÀn odottamaan kuvia kokonaisuudesta! Meille olen noita harkinnut olkkariin ja makkariinkin… Katsellaan.

 5. Omaan silmÀÀn nuo hyllyt on paremmat, kevyemmĂ€t. 🙂 Taulut ovat myös kauniita. Tein itse asiassa oman &quot;köyhĂ€n naisen&quot; version yhdestĂ€ tekstistĂ€. Samalla huomasin kirjoitusvirheen? Eikös tuossa pitĂ€isi lukea &quot;Live every day with intention&quot;? No, omassa halvassa kopiossa lukee nyt niin. 😉

 6. Hei, onko Artekin lausahdus buy now keep forever- julisteena vai ihan jakkara paketista tuunattu? Niin hauska idea.

 7. Tosi hyvÀ, tuo seinÀ nyt. Kuinka pitkÀt nuo tauluhyllyt ovat? MistÀ olet hommannut tekstit kehyksien sisÀÀn? Taidan itselleni tehdÀ samanlaisen eteisen seinÀlle.

 8. Hei, <br />
  <br />
  Saitko nuo uudet hyll asennettua vanhojen hyllyjen kiinnitysreikiin? ItsellÀni on ribboja mustana ja haluaisin vaihtaa valkoisiksi. Mietin vaan ettÀ onnistuuk samoihin reikiin kiinnitys (saman mittaiset olisivat uudetkin hyllyt). KiviseinÀÀn on niin hankala porata, ettei vuokrakÀmpÀssÀ viitsis uusiksi kiinnitystÀ laittaa!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *