Konjakinruskeaako seuraavaksi?

Olen hieman asioiden edellä, mutta mietin jo joulunjälkeistä sisustusta, kun on aika uudistua ja freesata kotia joulun runsauden jälkeen. Konjakinruskea on pukeutumisessa yksi suosikkiväreistäni valkoisen ja mustan ohella, ja nyt olen lämmennyt idealle tuoda sitä mukaan myös sisustukseen. Konjakinruskeat kenkulini ja laukkuni ovatkin olleet jo aiemmin käytössä sisustuselementteinä, mutta niiden oheen olisi kiva saada jotakin muutakin pientä. 🙂 Inspiraatiokuvia etsiessäni päädyin Somewhere I would like to live-blogiin, josta löysin Katty Schiebeckin kädenjäljellä stailatun upean Barcelonassa sijaitsevan kodin kuvia.

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

Konjakkinen ripaus voisi omassa kodissani muodostua vaikkapa kauniista Holmegaardin Design With Light-lyhdystä, jossa konjakinruskea nahkainen kantohihna. Olisiko lyhty kirkasta lasia vai valkoista maitolasia, kun molemmat ovat niin kauniita. En osaa päättää. Kumman sinä valitsisit ja miksi?? 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-20%20koht

HOLMEGAARD_%20Design%20With%20Light%20al

Lyhdyn koko voisi omassa kodissani olla se keskikokoinen eli 29cm korkea. Yllä olevassa kuvassa se lienee tuo rappusella oleva oikeanpuolimmaisin kirkas lyhty sekä lattiantasossa olevista lyhdyistä tuo maitolasinen oikeanpuolimmainen. 

impo-tp-mulaimpo-timpo-to-terracotta-mor93d74a1e6a7d057c784ddabaf04f5099.jpg

Sisustustrendeistä kuuminta hottia on tällä hetkellä monelle jo tutuksi tullut marokkolaistyyli, jossa moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen sekoitetaan itämaisia vivahteita. Nahkaiset pouf-rahit ovatkin syksyn suosituimpien sisustustuotteiden kärkipäässä. Minulle kyllä kelpaisi tuollainen konjakinruskea pouf-rahi ja valkoisella matolla se tulisi kauniisti esille lattiasta, samalla sitoen parketin kellertävän kukerruksen mukaan sisustukseen. 🙂 

Mitä mieltä sinä olet? Sopiiko valkoiseen sisustukseen ja tammiparkettiin (kukertava ja tummunut sellainen) ripaus konjakinruskeaa vai jättäisitkö väliin? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

32 kommenttia “Konjakinruskeaako seuraavaksi?

  1. hmmm: meidän tammiparketti on valitettavasti lähempänä konjakinruskeaa kuin tammea. Hyvin moni tammen värinen esine on selvästi vaaleampi kuin meidän lattia ja ainakin konjakinruskea laukkuni ja kengät sopii tosi kauniisti parketin kanssa. Toki konjakinruskeaakin on useampaa sävyä ja niissäkin ne tummimmat sävyt ovat liian tummia. Mieleni tekisi niin kokeilla tuota konjakinruskeaa, sillä mielikuvissani se olisi aika ihana, kunhan se on hyvin vähäinen määrältään. 🙂

 1. Ihanat lyhdyt, mutta ei pouffia..sorry! Mä en kyl henk.koht. niistä tykkää ollenkaan, mutta ei musta sopis teille!! <br />
  <br />
  PUSPUS!!

  1. Love: Hihii. 😀 minusta tuo konjakinruskea pouffi on sellainen lehmitytön juttu jos se meidän kotiin tulisi. Eli ei marokkolainen ja itämainen, vaan sellainen country style. holmegaardin lyhytikäinen ihastuin jo silloin kesällä kun ekat tulivat esille. Ainoa mikä jäi tökkimään oli se ruskea nahkahihna, joka olisi ollut minusta liian silmiinpistävä. Saa nähdä miten tämän ideani kanssa käy, ainakin kokeilla haluaisin sekä lyhtyjä että pouffia. 🙂

  2. Samaa mieltä Poufista! 😀 en tykkää niistä henkilökohtaisesti, mutta muutenkin ajattelen, ettei sovi sun tyylikkääseen kotiin laisinkaan 🙂

  3. saparo: Pouffi varmasti jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. 🙂 Minusta se on söpö ja konjakinruskeana en itse koe sitä edes itämaiseksi, vaikka se sitä onkin. 🙂

  4. Fanni: Hihiii. 😀 Minusta tuollainen pyöreä ja patinoitunut konjakkirahi olisi niin suloinen. 😀 Vähän erilaisempi ja aavistuksen country-tyylinen. Sellainen lehmifarmin rouhea &quot;äijä-rahi&quot;. 😀

 2. Itse oon henk.koht. sitä mieltä, että jatka vaan valkoisella, ja jos jotain muuta sinne kaipaat, niin mielestäni ne ripaukset tammea toimivat todella kivasti silloin aiemmin, ja saivat lattian kivasti osaksi sisustusta 🙂 noista lyhdyistä tuo maitolasinen on kivempi! Ehdottomasti 🙂 se on erilainen, eikä niin samanlainen kuin kaikki muut lyhdyt 🙂

  1. saparo: Tammiset yksityiskohdat oli kyllä kauniit. Maitolasinen lyhty on tosi kaunis kun kynttilä palaa, mutta kirkas olisi niin simppeli. En osaa päättää yhtään ja nyt kun on kynttiläsesonki parhaimmillaan niin alkaa lyhdyt olemaan loppu. En taida voida odotella kovin kauaa jos meinaan oman lyhdyn jommassa kummassa värissä saada ostettua. 🙂 apua miten vaikeaa on valikoid kahden lyhdyn väliltä. 😀

 3. Tykkään!! Himoitsin sitä balmuirin lamppua hullareilla missä oli ne nahkarenkselit! Passaa kuule se väri teidän lattiaan hienosti! 🙂

  1. Fanni: se on niin kaunis! &hearts; itse katsoin siitä sitä mustaa versiota, tuli mieleeni ratsastustallit ja sellainen maatilamainen kodikkuus. &hearts; sopisi teille tosi kauniisti se Balmuir. 🙂

  1. Frida: KOnjakinruskea on tosi kaunista. Sisustukseen en ole sitä aikaisemmin miettinytkään, vaikka asusteissa se on jo vuosikaudet ollut lempparini. 🙂

 4. Niin kauan kuin teillä on tammiparketti, niin ISO EI. Jos lattia olisi valkoinen, niin sitten tuo konjakki-idea olisi tosi hieno.

  1. Krisse: Tässä kodissa lattianväri ei todennäköisesti muutu, mutta ei minusta konjakkinen rahi olisi paha tämän meidän tammiparketinkaan kanssa. 🙂

 5. Thank you so much for sharing my work! Your blog is amazing!!!!!<br />
  kisses from Barcelona!!!!!

  1. Katty Schiebeck: Thank you for your amazing pictures and blog! &hearts; &hearts; &hearts; I found it yesterday and I was like WOW, so gorgeous and inspirational! &hearts; :)<br />
   <br />
   Kisses &amp; hugs from Finland!

 6. No sopisi todellakin ja toisi just sitä elämänmakuisuutta lisää! 🙂 Ehkä pouf ei ihan ole sun tyyliä … Mutta mites tuollainen konjakkinen lepakkotuoli, mikä oli kuvissakin? Tai joku konjakinsävyinen lehtiteline?

  1. Sanna: Konjakkinen lepakkotuoli olisi ihana, samoin konjakinruskeaa patinoitunutta nahkaa olevat seiska-tuolit, joista haaveilen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Minusta tuo pyöreä pouffikin voisi sopia kauniisti meille. En haluaisi kovin suurta tai kallista konjakinruskeaa esinettä hankkia ja pyöreistä konjakinvärisistä raheista ja jakkaroista tuo marokkolainen pouffi on minusta kaunein. 🙂 Haluaisin ainakin kokeilla sitä. :)<br />
   <br />
   Lehtitelineistä en löytänyt kuin muutamia vaihtoehtoja. Balmuirilla on kauniit tuotteet mutta ruskea nahansävy on liian tumma ja punertava. Stockmannin oman merkin lehtikori on taas vuorostaan liian tasapintainen ja oranssi. Ruskeaa nahkaakin on niin montaa sävyä, että tarkkana saa olla ettei valikoi sellaisia vivahduksia, jotka saa lattian sävyn riitelemään. 🙂

 7. Tykkään minäkin. Ruskea ei ole koskaan ollut suosikkivärini sisustuksessa, paitsi nyt. Nyt tykkään siitä kovasti valkoisen kaverina. Täältä löydät minun ekat ruskeat ostokseni <a rel="external nofollow" href="http://arjentimantteja.blogspot.fi/2013/10/pronssikausi-korkattu.html.&quot; target="_blank">http://arjentimantteja.blogspot.fi/2013/10/pronssikausi-korkattu.html.</a&gt; Niin ja tuota samaa lyhtyä olen hipelöinyt minäkin 🙂 Ehdottomasti kirkkaana.

  1. Anu: Ruskea on minusta kaunis sisustusväri, mutta en ole itsekään ennen siitä innostunut. Ainoastaan pukeutumisessa olen tykännyt konjakinruskeasta ja satunnaisesti myös suklaanruskeasta. 🙂 Tulenkin heti katsomaan sinun ruskeita juttuja. 🙂

 8. Kaunista! Mutta ihan vaan varmuuden vuoksi ilmottaudun parin kuukauden päästä ostamaan konjakin värisiä juttuja, kun itse olet niihin kyllästynyt =D

  1. Anonyymi: Hihiii, tämä siis sovittu. 😀 Saa nähdä tuleeko konjakinruskeaa ja jos tulee niin tuleeko se jäädäkseen vai meneekö palautukseen. Ja kestääkö ihastus vai ei. 🙂

 9. Omasta mielestäni ripaus lämmintä sävyä – konjakinruskeaa tai puuta tms. – tekee kodin kodikkaammaksi. Kokeile siis vaan! 🙂 <br />
  <br />
  Itselläni on tuo luonnon-/konjakinruskea nahkainen marokkorahi ja tykkään kovasti enkä vähiten siksi, että rahi on käytännöllinen eikä vain koriste/tilantäyte. Omani voit käydä kurkkaamassa täältä (<a rel="external nofollow" href="http://whiteandsweet.wordpress.com/2013/10/04/ripaus-marokkoa/)," target="_blank">http://whiteandsweet.wordpress.com/2013/10/04/ripaus-marokkoa/),</a> niin ja onhan niitä saatavilla myös valkoisena ;)<br />
  <br />
  Ja jos vielä sanon samaan hengenvetoon mielipiteen tuosta lyhdystä: kirkas – se on omaan silmään tyylikkäämpi.

 10. vau, nuo lyhdyt! Maitolasinen olisi ihana 🙂 Konjakin ruskea on ainakin tosi ihana väri asusteissa, mutta miksei sisustuksessakin.

 11. Ihailen uskallustasi ja reippauttasi! Itselleni tuli (laiskempana ihmisenä 😀 ) mieleen, että olisiko photoshopista hyötyä? Kun itse sanoit, muutama postaus sitten, että vasta kuvassa näit tunnelman olevan levoton. Näkisi sitten paremmin, että kuinka esimerkiksi konjakinruskea väri istuisi juuri sinun kotiisi 🙂 <br />
  <br />
  Lyhdyissä kallistuisin maitolasisen puoleen. Kirkas on sekin kaunis, mutta ehkä turhan pliisu.<br />
  Ihanaa syksyn jatkoa ja jouluista sistusta odotellessa 🙂

 12. Noissa inspiskuvissa tuo puu näyttää kyl minusta pähkinän väriseltä ja sehän oli sulla jo sooooooo last season. 😀 Kun muistelen että sinun ihan ekat sisustukset oli sillä. <br />
  Mutta voisin kuvitella että pieninä ripauksina (yes lyhdylle, no pouffille) vois olla ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Itselle tulee mummit ja anopit mieleen ruskeasta nahasta mutta uskon että sun tyyli ois &quot;himpan&quot; nuorekkaampi. :p

 13. Lyhty on kaunis ja passaisi tosi hyvin varmasti teidän kotiin! Mut rahi äkkiseltään sanottuna ei ehkä sopisi! 🙂

 14. Kyselin tätä jo aikaisemmin, mutten muista, että olisit vastannut. Onko nuo huoneiden ovet jätetty tarkoituksella maalaisromanttisen tyylisiksi? Ilmeisesti ne on kuitenkin vaihdettu asunnon hankkimisen jälkeen, koska noin uusissa taloissa on yleensä ihan sellaiset tavaalliset eikä peiliovet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *