Blogikirppis huomenna keskiviikkona klo 20.00

Heipsan ja mukavaa tiistaita! Ajattelin tulla jo ennakkoon teille kertomaan, että huomenna klo 20.00 alkaa blogikirpparini. 🙂 Blogikirppis toimii vanhalla tutulla tyylilläni, eli tuotteissa on kiinteä hinta valmiiksi ilmoitettuna ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle ilmaissut saapi osto-oikeuden. Nopeus onkin siis valttia ja parhaat viedään päältä ekana. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-22%20koht

Blogikirppikselle olen näpytellyt juttuja jo valmiiksi hurjat määrät. Myyntiin on tulossa sisustusjuttujen lisäksi tytön pieneksi jääneitä suloisia vaatteita koossa 98-104cm sekä muutamia omia Zaran juttujani ja kenkuleita. 

Olen tyhjennellyt varastoa eilisestä asti ja käynyt läpi about kaiken maallisen omaisuuteni, hihii. 😀 Varasto pitää nimittäin tyhjentää, sillä sinne on saatava tilapäiseen säilöön nykyisiä tavaroita. Helpommin sanottu kuin tehty. 😀 

Olkaa siis kuulolla huomenna illalla klo 20.00 aikaan. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

27 kommenttia “Blogikirppis huomenna keskiviikkona klo 20.00

 1. Ihanaa blogikirppis &hearts;<br />
  Mutta mä en kestä, mä en pääse bongailee ihanuuksia joita laitat taas myyntiin. Nyt HARMITTAA JA SUURESTI !!! ARGH!!! Hitsin iltavuorot! Pilaavat aina kaiken! 😀

  1. Live&amp;home: no höh, nyt ajattelin että laitan kirpparin illaksi jotta moni ehtisi selailemaan. Aina mie onnistun valikoimaan väärän päivän ja ajan. :D<br />
   <br />
   Varastossa on hirveä määrä nyt kaikkea tavaraa kun kannoin sinne sitä sun tätä ennen Lillagungan kuvauspäivää. Ja nyt ne tuotu takaisin kotiin. 😀 parvekkeelta pitää jollakin konstilla saada varastoon mahtumaan nämä polyrottinkiset sohva ja arkkupöytä. En halua että ne räsähtää pakkasessa rikki. Ja matotkin sinne pieneen koppiin täytyy sulloa. Päätin että tämä on viimeinen kerta kun järkkään isoa kirppistä, jatkossa myyn yksittäiset turhakkeet pois tuoreeltaan, enkä enää hilloa niitä tämänkään vertaa. 🙂

  2. Ilta on kyllä monelle paras aika, ja pidät tietysti sen silloin kun itselle parhaiten sopii, ei meillä lukijoilla ole oikeutta postauksen ajasta narista :)<br />
   <br />
   Harmittaa vain mitä ihanaa voi mennä sivusuun, mutta tulen sitten illalla töiden jälkeen tekemään hyvässä lykyssä löytöjä. Uskon kyllä että kaikki ovat silloin jo myyty, mutta toivossa on hyvä elää 😉

  3. Hei Miia, <br />
   Meillä on myös polyrottinkiset kalusteet jotka ovat olleet jo 3 talvea parvekkeella sekä viimeisin talvi omakotitalomme terassilla ja todella hyvin ovat kestäneet. Nämä siis meidän kokemuksemme niiden kestävyydestä =)

  4. Live&amp;home: ilta on varmasti parempi ja minulta on toivottu ettäjatkossa kirpparit olisi iltaisin, kun monella on mennyt kirppis ihan ohi aikaisen ajankohdan vuoksi. 🙂

  5. Sini: alunperin ajattelin että kalusteet saavat ollakin pakkasen ja talven yli parvekkeella, mutta lukijani laittoi minulle sähköpostia ja kuvia omasta samanlaisesta harmaasta Hobbyhallin polyrottinkisohvasta, joka oli viime talvena lasitetulla terassilla ollut ja haurastunut niin paljon että istunnossa oli mennyt muovisäikeitä poikki kahdesta kohtaa. Myös selkänojassa oli yksi &quot;loimi&quot; mennyt poikki. Tosi ilkeän näköinen oli sohva ja istua ei enää kahdessa palassa voinut ollenkaan. Voi olla että heillä on ollut maanantaikappale kyseessä, mutta en uskalla riskeerata omaa sohvaa koska se oli melkoisen tyyris ostos. Laatueroja on varmasti eri merkeillä, tutullani on Askosta ostettu polyrottinkisetti ollut pihalla lumisateessa ja loskassa eikä se ole mennyt kolmessakymmenessä talvessa ja kesässä miksikään. 🙂

  6. Hups, siis kolmessa talvessa, ei sentään kolmessakymmenessä kuten puhelimeni autocorrect halusi ilmaista. 😀

 2. Moi 🙂 Polyrottinkisohvan pitäisi kyllä kestää pakkasta, kunhan sen päälle ei istu pakkasella…<br />
  Ainakin meillä on hyvin kestänyt parvekkeella sohvat ympäri vuoden. Tämmöinen huomio vain, jos haluat säästää varastotilaasi muuhun 🙂

  1. Kristintti: tuossa ylempänä juuri Sinille vastasinkin, että lukijani oli laittanut kuvia omasta Hobbyhallin sohvastaan viime talven jäljiltä ja se ei ollut kestänyt pakkasta. Siihen ei oltu istuttu edes, mutta oli kuitenkin muovi räsähtänyt parista kohtaa poikki. Onko sinulla Hobbyhallin vai jonkin muun merkin sohva? Mielelläni käyttäisin varastotilat ihan muuhun, mutta en uskalla ottaa riskiä että minun soffa hajoaa pakkasessa.

  2. kristintti: Tuo Sunseran sohva vaikuttaa tosi kivalta ja laadukkaalta. Luulen että se on hieman tasokkaampi yksilö kuin minun Hobbarini. 🙂

  3. jasmin: Jes. 🙂 Toivottavasti minunkin soffa pysyy kunnossa pitkään eikä pakkasenkestävyyskään olisi yhtään huono juttu. 😀

  1. Rouva V: postitusmahdollisuus on useimmissa tavaroissa. Joitakin painavia tai helposti hajoavia en viitsi postittaa, mutta muutamassa lasituotteessa on sekin onnistuu särkyvälisän 6,8e kanssa. 🙂

 3. Hei, sinullahan on katettu parveke? Minulla oli viime talven polyrottinkinen pöytä tuolit katetulla parvekkeella eikä ne menneet miksikään. Myös tuolien pehmusteet oli siellä ulkona. Ihan huoletta voisit niiden kalusteiden antaa olla parvekkeellakin talven yli 🙂 Kunhan vain muistat, ettei kannata sitten istua niihin niiden ollessa jäätyneitä. Silloin voivat napsahtaa rikki. Tämä on siis minun mielipide, en tiedä, jos on jotain muuta sääntöjä, kuinka noita polyrottinkisia kalusteita saisi säilöä.

  1. R: Parvekkeella on kyllä lasitukset, joten lunta ei tule sisään. Missään nimessä en olisi niihin pakkasilla istunutkaan, mutta pelkään että pakkanen aiheuttaa jotain vahinkoa sohvaan ja se menee rikki. Voisin ehkä pitkittää ainakin tuota varastoon viemistä ja katsoa nämä ekat yöpakkaset läpi. Jos vaikuttaa siltä että sohva kestää, niin olkoot sitten talven yli parvekkeella. 😀

  1. Välillä niin kornia…mutta eikös se tee tästä blogista just niin hauskan -ei tiedä itkeäkö vai nauraa 🙂 :). Persoonallinen blogi-hienoa!

  2. Buy now keep forever: ??? tavoite = kyllä! Kaunis ajatus = kyllä! Aina mahdollista = minun tapauksessani ei! 😀

  3. nappi: Hauskuutta ja naurua ei koskaan ole maailmassa liikaa. 🙂 Itkeä ei sentään minun blogini vuoksi kannata. 😀

 4. Me jätetään ihan pokkana samanlainen Iskun polyrottinkiarkku talveksi parvekkeelle, joka on kaiken lisäksi lasittamaton ja asutaan meren äärellä kaiken tuulen ja tuiskun armoilla. Katsotaan sitten kesän kynnyksellä, miten kävi. 😀

  1. Kristiina: Minun arkkupöytä on Iskun, joten ehkä miekin uskallan jättää. Ainakin sen siis. 🙂 katsotaan keväällä miten meidän on käynyt, joudutaanko me kaivamaan kuvetta uusiin mööpeleihin. 😀

 5. Heips!Sinulla näkyy olevan tuo roikkalamppu mustana ja valkoisena.<br />
  Toinen oli DIY-lamppu kotonasi.Oliko toinen design lamppu?<br />
  Tuli vaan siitä tämä kysymys mieleen kun Finnish design shopissa tollaset roikkalamput on alessa ja siinä lukee että ois himmennin.<br />
  Mietin vaan onkohan ne tosi kirkkaita?Sinun kotiisi sopivat todella hyvin.. 🙂 <br />
  Tuo talo lyhtykin on ihanan kotoisa 🙂 Prismassa oli saman tyylisiä luhta home lyhtyjä.<br />
  Kiitos kauniista blogista.Välillä saa ideoita omaankin kotiin.Ostin yksi päivä lokki valaisimen,<br />
  olin halunnut sen jo pitkään ja carlsonilla se oli nyt alessa.Kärsivällisyys palkittiin.. 🙂

  1. Minni: Minulla on yksi musta Clas Ohlsonin osista tuunattu roikkalamppu ja yksi valkoinen samanlainen. Ja kolmantena löytyy Desing House Stockholmin oikea musta Work-lamp. Aidossa Work-lampissa on himmennin, eli valon kirkkautta voi säätää hyvin kirkkaan ja hyvin hennon oranssin sävyisen tunnelmavalon väliltä vapaasti. Minulla valon taso on noin puolessa välissä. :)<br />
   <br />
   Luhta Homen lyhdyt on tosi ihania, sellaista pientä mustaa lyhtyä mietin mutta ne oli myyty loppuun kun olin sitä menossa ostamaan. Taisi olla kohtalo joka päätti että ei sitä minulle sitten kuitenkaan. :D<br />
   <br />
   Lokki on aivan ihana ja sen valaistus on hyvin miellyttävä ja pehmeä. &hearts; &hearts; &hearts; Minäkin olen Lokkia monesti miettinyt vuosien varrella, mutta erehdyin suuntaamaan sinne kromi-kristalli-sekoitukseen mihin ei Lokki sopinut yhtään. 😀 Nyt oli viimein oikea aika minunkin se ostaa ja tarjoushinnalla kodin1:sestä omani ostin. Carlsonilla taisi olla vielä paria kymppiä parempi tarjous kuin Anttilassa. Loistavat ostokset kyl teimme. 🙂

 6. Myös meidän Ikean polyrottingit viettivät talven pakkasessa. Kannoin ne tosin kyllä kylmään varastoon, eli eivät olleet pressutettuina, mutta lämmintä tilaa ei niille vain ollut. Hyvin pärjäsivät ja samoin tulevat tämän talven olemaan. Rivarissa kun ei ole edes sitä lämmintä häkkivarastoa :)<br />
  <br />
  Olen kyllä vähän sitä mieltä, että jos ulkokäyttöön tarkoitetut kalusteet hajoavat pakkasesta vain, että ne siellä säilytetään, on korvausvastuu valmistajalla. Varsinkin ensimmäisenä talvena. Istua ei toki sovi, eikä pinota mitään painoa pakkaseen jätettävän ryhmän päälle, mutta normaalia säilytystä pitää kestää.

  1. Anna: Yleensä nuo polyrottingit ovat kai kestäneet ihan hyvin pakkasta, kunhan niihin ei vaan erehdy istumaan. 🙂 Itse säikähdin lukijani laittamasta sähköpostista kolmisen viikkoa sitten, kun hänellä oli Hobbarin sohva mennyt rikki. Voi olla että se on ollut vaan yksittäinen surkea kappaleensa, mutta Hobbyhall ei ollut sitä korvannut mitenkään. Ohjeissa lukee että ei kestä pakkasta. :(<br />
   <br />
   Itse olen myös samaa mieltä että ulkokalusteiden kuuluisi olla sellaisia jotka kestävät sääolosuhteita ympärivuoden. Mutta polyrottinkia ei ilmeisesti ole tehty Suomen tai pohjoismaiden oloihin, joten tiedä sitten missä vika. Muovi kyllä kestää pakkasta aika hyvin, mutta polyrottinkituotteiden osalta ymmärrän sen että ne voivat helposti hajota jos pakkasen kovettamalle ja joustamattomalle rottinkipunokselle menee pyllähtämään. Se on vaan niin harmi, että ulkokalusteissa ei kauneus ja kestävyys aina kohtaa. :)<br />
   <br />
   Annan nyt ainakin toistaiseksi kalusteiden olla parvekkeella ja katson saako yöpakkaset sitten tulevaisuudessa vahinkoa aikaan. Itse en ole vielä koskaan päässyt kokeilemaan pakastunutta polyrottinkia, joten en osaa sanoa miten sen rakenne muuttuu pakkasen vaikutuksesta. Toivottavasti minulla on ehjä sohva vielä ensi vuonnakin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *