Happy Lights -pallovalot tunnelmaa luomassa

Seita Shoppista tilaamani Happy Lightsin valkoiset pallovalot saapuivat postiin noudettavaksi jo viime perjantaina, mutta posti ehti mennä nenun edestä kiinni. Tänään vasta sain pallovaloset haettua ja heti oli ripustettava ne tuohon String-hyllyn kylkeen roikkumaan. Pientä fiksailua kyllä asettelu vielä kaipailee, mutta minä malttamaton halusin valot päälle heti. 😀

IMG_9365.jpg

IMG_9374.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-22%20koht

Minulla on 20-pallon hehkulampullinen valosarja ja tilasin sen muistaakseni valkoisella johdolla, mutta kirkasjohtoinen paketista kuitenkin putkahti esiin. Se ei haittaa, sillä kirkas johto on ihan okei. 🙂

iIMG_9376.jpg

iIMG_9377.jpg

Nyt alamme tytön kanssa iltahommia tekemään ja katsellemme ehkä Ruutu.fi:stä uusimman Vain Elämää-jakson. 🙂 Mukavaa iltaa kaikille! <3

18 kommenttia “Happy Lights -pallovalot tunnelmaa luomassa

 1. Nuo pallot on niin kivat! Itse tykkäisin enemmän käyttää niin, että roikkuvat koko pituudeltaan eli esim. katonrajaan ripustettuna. Meillä näiden hankinta odottaa, että lapset kasvavat sen verran, ettei pienempääkään kiinnosta olla roikkumassa kaikessa mahdollisessa. 😀

  1. Kristiina: Koko pituudeltaan ne on tosi kauniit, mutta tuohon Stringiin se on kokonaisena hassun mittainen kun laskeutuu tasolle. 🙂 Yritän vielä loppuviikosta keksiä miten saisin ne vähän kauniimmin laitettua, nyt ne on aika hassut töpöt. 😀

 2. Hei!<br />
  <br />
  Ihanat valot! Minulla on vastaavat Prismasta ostetut ruskean sävyisenä, mutta nyt kyllä houkuttaisi tilata toiset tuolta. En vaan osaa päättää minkäväriset tilaisi, kun kaikki ovat niin ihania :). Tulivatko nuo sinun valosi valmiiksi koottuna vai pitikö ne koota itse?

  1. Veera: Niitä Prisman valoja katselin muistaakseni minäkin ja tuskailin kun ei ollut valkoisena. Jos muistikuvani ihan kauheasti heitä, niin Prisman pallot on kooltaan hieman isommat kuin nämä Happy Lightsin pallot. Nämä on ovat melkein tennispallon kokoiset, joten ei ihan pienet pallurat kuitenkaan. Nämä oli täysin käyttövalmiit, eli muovikääre vaan pois ja töpseli seinään. Olin varautunut tekemään palloihin reikiä valosarjan laittamista varten, mutta kaikki olikin jo valmiiksi paikoillaan ja säästyin näperrykseltä. 🙂

  1. Hannele: Näitä samoja valkoisia pallovaloja tulee Seita Shoppiin tilattavaksi uusi erä heti 24.10 puolen yön jälkeen. Ja värillisiä siellä onkin tilattavana jo nyt. Airamilla on tosi kaunis mustavalkoinen pallovalosarja kanssa, jota löytyy suurimmista marketeista (Prismat ja Cittarit).

 3. Kauniit ovat, meillekkin on valkoiset tulossa 🙂 Ihana kultainen nappulakin siellä pilkistää &hearts;

  1. Sini: Nämä valkoiset on ihan vitivalkoisset kun valo ei ole päällä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Aivan ihanat ovat. 🙂 Kultainen pikkunappula siellä vilahti, hihii. 😀

 4. Kaunista. Omat valot tilasin heti aamusta, mutta sain viestin keskiviikkona, että ei vielä<br />
  saakaan valoja. Tosin tilasin sekä isomman että pienemmän sarjan. Toinen kattaukseen ja toinen ikkunan reunaan. Messinkinen Nappula näkyy saapuneen taloon, kaunis sekin.

  1. Leena: Voihan höh, se isompi valosarja tulee varmaankin vasta ylihuomenna joten Seita Shop varmaankin ajatteli että postittaa sinulle ne molemmat sitten samassa paketissa. Nyt kun minulla on tuo 20 pallon sarja ja osaan arvioida hieman paremmin tuota pituutta, niin olisi kyllä se 50 pallonen sopinut meille myös. Sen olisi voinut ripustaa myös verhokiskosta ja kaksinkerroin sen olisi silti saanut myös vaikka Stringiin. 🙂 No nämä varmaankin riittävät meille toistaiseksi. 🙂 Nappulainenhan se siellä hyllyllä hengailee. 🙂

 5. Hei ja kiitos ihanasta blogista 🙂 onko tuo tv-taso bestå sarjaa? Oletko tehnyt postausta siitä? Kovasti koitin etsiä, mutta en löytänyt 🙁 . Erityisesti kiinnostaisi kaapiston syvyys ja korkeus sekä sisältö (hyllyjä, isoa tilaa vai?)

  1. Minna: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; :)<br />
   <br />
   Olkkarin taso on Ikea Bestå-sarjaa. Meillä on tuossa kolme erillistä kaappia, joiden yhteisleveys on 300cm. Kaappien korkeus on 64cm ja kaapin alla on rungon mukana tulevat litteät kumitassut, jotka nostavat kaapin noin sentin korkeuteen, jotta ovi mahtuu aukeamaan maton päälle. Syvyys on 40cm, mutta itse en saa kaappeja kokonaan seinään kiinni kun keskimmäisessä kaapissa on hifilaitteita joiden syvyys on johtojen kanssa 42cm. Pari senttiä on kaapit siksi irti seinästä. <br />
   <br />
   Tässä osat mitä minulla on:<br />
   <br />
   2kpl 120x64x40cm runkoja (hyllyt tulevat mukana)<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20102154/#/40134050&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20102154/#/40134050</a><br />
   <br />
   1kpl 60x64x40cm runko<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50102157/#/00134052&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50102157/#/00134052</a><br />
   <br />
   5kpl korkeakiiltovalkoisia Bestå Tofta-ovia (saranat mukana) 60x64cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40186591/#/50178468&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40186591/#/50178468</a><br />
   <br />
   Minulta vielä toistaiseksi puuttuu kaappien päälle laitettavat valkoiset lasilevyt, mutta nämä suosittelen siis myös nappaamaan mukaan, mikäli menet Bestå-ostoksille. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30196538/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30196538/</a><br />
   <br />
   Lasilevyt suojaavat kaapin pintaa ja samalla kansilevy näyttää korkeakiiltovalkoiselta, kuten ovetkin. <br />
   <br />
   Kaapinrunkojen mukana tulee hyllylevyt, joita voi laittaa vaikka sentin välein haluamilleen korkeuksille. Kaapin sisuksia on myös ostettavissa esikseen, jos haluaa sinne jotakin speciaalia. Meillä on muutama viinipullohylly kaapissa, ja lasitelineitäkin on ollut.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90196521/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90196521/</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196523/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50196523/</a&gt;

  2. Kiitos megana todella kattavasta vastauksesta 🙂 . Olen jo pitkään etsinyt olohuoneeseen jotain tasoa ja tähän asti kaikki on olleet liian matalia, korkeita tai syviä, mutta tää taitaa olla just passeli.

 6. Höh, näyttääpi tulevan noita valkoisia pallovaloja SeitaShoppiin vasta 15.11.! Voi harmi, olisi nyt tullut tarpeeseen. Ovat kauniit!

 7. Mä haluaisin ehdottomasti valopallot mun olohuoneen verhokiskosta roikkumaan. Oliskohan tuo korkeus verhokiskosta lattiaan about 270 cm? Muistaakseni mun verhot on 250 ja ne on sen parikymmentä senttiä liian lyhyet. Tai sitten noin on 225 ja korkeus verhokiskosta siis noin 250 lattiaan. Riittäisiköhän 30 palloa koko korkeudelle?<br />
  <br />
  Pitäisi myös selvittää, miten pitkä sähköjohto noissa useampipalloisissa on… voi olla, että joutuisi ottamaan jatkojohdon käyttöön. Se voisi mennä tuosta nurkasta parvekkeen kynnystä myöten Bestån taakse, jonne saisi jatkojohtomötikän piiloon. Tai sitten nousta ison seinän puolella ylös ja mötikän voisi piilottaa verhokiskon päälle näkymättömiin. Jos yhtään tajusit mitä ajan takaa? 😉

 8. Tilasin aikoinaan omat pallovaloni Cherry Picking nimisestä nettikaupasta (chepi.lv). 20 pallon valosarja maksoi n 32e postikuluineen. Valosarja tuli valmiiksi koottuna ja toimitus oli todella nopea. Värejä siellä on paljon ja itse voit suunnitella haluamasi näköisen sarjan.

 9. Mielestäni valot sopisivat paremmin esim. verhojen viereen roikkumaan. Stringhyllyn vieressä eivät oikein tule edukseen. Kiitokset hyvästä blogista! 🙂

 10. Hei!<br />
  <br />
  Eksyin sivullesi valopalloja ihastelemaan, mutta huomio kiinnittyi myös tv-tasoonne? Minkä merkkinen se mahtaa olla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *