Blogikirppis alkaa tänään klo 20.00!

Päätin tällä kertaa luoda blogikirppikselle kokonaan oman sivun, jota voin jatkossa hallinnoida huomattavasti helpommin, kuin perinteistä postauksen muodossa olevaa kirjoituksien joukkoon eksyvää blobbista. 🙂 Linkki erilliseen blogikirppis-sivuun putkahtaa tähän normiblogiini sekä blogini Facebook-sivulle tasan klo 20.00! 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-23%20koht

Systeemi toimii samalla tutulla tyylilläni, kuten ennenkin:

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). 

Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.

YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE!

Käsittelen viestit ja varaukset saapumisjärjestyksessä!

Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle joka tapauksessa. 🙂

Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,40€). Särkyvät lasi- ja posliinitavarat lähetän vain särkyvälisän kanssa (6,80€), jolloin postimaksua kertyy yhteensä 14,20€. Lisäkuvia ja -tietoja voin lähettää sähköpostitse pyydettäessä. Tuotteiden kunto on lähes kaikissa tapauksissa käytetty, poikkeuksista mainitsen aina erikseen tuotekuvauksen yhteydessä! Myyn vain hyväkuntoista ja pääsääntöisesti uudenveroista tavaraa / vaatetta. 

Olkaapa siis kuulolla klo 20.00, suoralinkki blobbikseeni tulee siis sekä tänne että Facebookin sivulle! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *