Uudet nörttilasit ja hihitteleviä “naamoja” :)

Facebookin puolelle laittelinkin jo kuvan uusista silmälaseistani, mutta teempäs nyt sitten tänne blogin puolellekin postauksen miun tyylikkäistä prilleistä. 🙂

Kuva%20otettu%2025.10.2013%20klo%2015.01

Olen pääasiallisesti käyttänyt aina piilolinssejä, mutta viime aikoina silmät on kuivuneet niin pahasti etten ole enää voinut niitä pitää kuin muutaman tunnin kerrallaan. Siksi olikin pakko päivittää lähes kymmennen vuotta vanhat ja todellakin elämänsä ehtoo puolelle aikaa sitten jo ehtineet kakkulani. Uudet silmälasini ovat mustat “nörttilasit” ja minusta ne on aika hauskat, vaikken olekaan ihan sinut oman peilikuvani kanssa vielä. 😀

Kuva%20otettu%2025.10.2013%20klo%2015.01

Kuva%20otettu%2025.10.2013%20klo%2015.01

Yritin teille ottaa tietokoneen Photoboothilla tyylikästä ja asiallista kuvaa itsestäni, mutta tyttö halusi osallistua valokuvaamiseen myös. 🙂 Kuvista tuli sitten kaikkea muuta kuin asiallisia ja tyylikkäitä, hihii. 😀 Me päätettiin pelleillä ja “tehdä naamoja”, kuten neiti asian ilmaisee. 😀 😀

Kuva%20otettu%2025.10.2013%20klo%2014.59

Hihiiiihhiiii 😀

Hauskaa perjantaita! 🙂

28 kommenttia “Uudet nörttilasit ja hihitteleviä “naamoja” :)

 1. Ihanat prillit ja ihana tyttelssön ♥ Noi kuvat on niin sua, just tollasia iloisia hihihii-kuvia! 😀

  1. Jossu: ihanainen Jossunen, kiitos! ♥ ♥ ♥ ♥ Iloista viikonloppua myös sinulle! ♥ ♥ ♥ Ps. koskas me nähdään????? 🙂

 2. Kivat lasit! Muistan sen tunteen mikä aina tuli, kun sai ensimmäistä kertaa uudet rillit päähän. Pari ekaa päivää meni ihmetellessä, että näkevätkö muut muka näin hyvin ja tarkasti. Etenkin kaupungilla kävellessä tunne oli tosi voimakas, kun oli niin valtavasti yksityiskohtia näkökentässä. Kävin ite laserleikkauksessa kaksi vuotta sitten ja se oli ehkä elämässäni parhaiten käytetty kolmetonninen. Ehkäpä joskus tulee vielä hetki, että kaipaan lasien tuomaa ilmettä kasvoille… Päädyin leikkaukseen, koska en voinut enää käyttää piilareita silmien kuivuuden vuoksi. Nuo sun lasit näyttää siltä, että kestävät hyvin aikaa, ehkä sen seuraavat 10 vuotta! Mukavaa viikonloppua sulle ja Tytölle!

 3. Oi miten ihania hymynaamoja. Noista kuvista tulee kyllä hyvälle mielelle. Eikä sun laseissakaan ole mitään vikaa, ihan tyylikkäältä näytät. Ihanaa vikonloppua teille molemmille!

 4. Ihanan pirtsakoita kuvia! Nää on näitä ihania äidin ja lapsen välisiä höpöttelyjä, yhteen sopivaa huumoria. 🙂 Mietin muuten hetken aikaa että ketä tyttösi muistuttaa ja etenkin kolmannessa kuvassa ihankuin Kotikadun Kerttu. 🙂

 5. Ihania kuvia, ei aina tarvitse pönöttää;) Kivat lasit, ihan sopivat mutta voin kuvitella että kun monta vuotta on ollut piilareilla niin tuntuu oudolta nähdä itsensä peilistä:)

 6. Hyväthän noi on! Onko muovi- vai metallipokat? Mulla alkaa olee kakkuloiden uusinta kohta ajankohtainen, joten kiinnostun kaikista mahdollisista pokamalleista ;D Ja kun oon nikkeliallerginen, alkaa muovipokat tuntumaan ihan hyvältä vaihtoehdolta…

 7. MÄ EN KESTÄ! Aivan ihania kuvia ♥ ♥ ♥ hihiih! Näytin Nllekin ja hän vaa hymyili 😀

 8. Ihania kuvia, tuli itsellekin hymy huuleen. Mukavaa viikonloppua! Ainiin ja musta ainakin silmälasit sopivat sulle oikein hyvin 🙂

 9. Ompas kiva ja iloinen postaus 🙂 Itse en koskaan tottunut noihin, joten kävin leikkauksessa, se on ehdottomasti ollut paras sijoitukseni koskaan 🙂

 10. Kiitoksia kaikille teille ihanille. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Tänään on podettu aika mojovaa pää- ja silmäsärkyä, joka johtuu uusista rilleistä ja niiden kasvaneesta tehosta. Toivottavasti rillisärky ei kestä kovin kauaa. Nyt mie lähden untenmaille, kauniita unia kaikille! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *