Holmegaardin lyhty ja turvallinen tunnelmavalaistus

Mietiskelin minkä kokoisen ja kumman värisen Holmegaardin lyhdyn itselleni ostan ja päädyin lopulta keskikokoiseen (kork. 29cm) ja kirkasta lasia olevaan lyhtyyn. Nahkainen ripustuslenksu on vaaleahkoa konjakinruskeaa, joka on itseassa yllättävän huomaamaton valkoista seinää vasten. Ja se sopii meidän parketin väriin tosi hyvin. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-29%20koht

Keskikokoisessa optimaalisin kynttilä on sellainen iso tuikkukynttilä. Pienet tuikut ovat turhan pikkuruisia ja pöytäkynttilät taas vuorostaan aivan liian suuria ja korkeita. Lyhty on tällä hetkellä tv-tasolla ja aika lähellä televisiota. En uskalla polttaa siinä oikeaa kynttilää, joten keksin laittaa lyhdyn sisälle 40-lampun Konstmiden valosarjan. 🙂 Ihanan hentoinen valaistus eikä yhtään liian kirkas. <3

iIMG_9481.jpg

Valosarja on led-versio, joten se ei kuumene ollenkaan lyhdyn sisällä. Vaikka oma tyttö alkaakin olla jo iso neiti, mietin silti edelleen lasi- ja kynttilätuotteiden osalta turvallisuutta ensimmäiseksi. Tyttöä ei ainakaan toistaiseksi ole kyseinen lyhty kiinnostanut ja toivottavasti hän ei sitä missään vaiheessa edes keksi kanniskella omiin leikkeihinsä. 🙂 Ehkä mamman eiiiii saa koskea kun menee rikki / polttaa pahasti -kommennukset on menneet perille viimein. 😀

iIMG_9483.jpg

Kiitokset kaikille edelliseen kuluttamista ja designia koskevaan postaukseeni kommentoineille. Suurella mielenkiinnolla olen lukenut teidän kaikkien mielipiteet ja vastailen jokaiselle henkilökohtaisesti tässä kaiken muun iltatouhuilun lomassa. 🙂

Pakko on teille muuten päästä nyt supattamaan, kun sain eilen yhteydenoton Iltalehdestä. 😀 Minulta kysyttiin olisinko kiinnostunut kertomaan oman tarinani painonpudotusprojektistani ja sokerilakostani. 🙂 Hetken aikaa mietiskelin kauhunsekaisella tunteella asiaa, mutta päätin lopulta suostua haastatteluun. Olen mielestäni aika hyvä esimerkki jojoilijasta, joka lopulta onnistui kuin onnistuikin tekemään iiiiison elämänmuutoksen ja pääsin samalla irti myös sokeririippuvuudestani. 😀 Ilmoittelen teille sitten kun tiedän koska juttuni mahdollisesti julkaistaan. 😀

Ihanaa iltaa kaikille! <3

16 kommenttia “Holmegaardin lyhty ja turvallinen tunnelmavalaistus

 1. Oih, noita Holmegaardin lyhtyjä olen katsellut itsekin! Ihanaa, kun saa ripotella tunnelmavaloja pitkin kotia! Lisää tunnelmaa on tarjolla blogissani kaikille avoimen arvonnan muodossa! 🙂 Mikäli suomalainen käsityö ja kynttilät kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkaamassa. <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/10/arvonta-maria-drockila-kynttilapaja.html&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/10/arvonta-maria-drockila-kynttilapaja.html</a><br />
  <br />
  Ja hei, teit mielettömän hienon työn pudottaessasi painon ja että olet saavutetussa painossa pysynyt! Se on varmasti upea kannustustarina samojen asioiden kanssa painiville, joten hyvä kun lähdit mukaan! Olen lukenut noita laihdutustarinoita iltapäivälehdessä ja on ne on kyllä aina hatunnoston arvoisia tarinoita! Sun tarina kuuluu ehdottomasti niihin 🙂

  1. Blondi: Tunnelmavalojen ripottelu on suomen pimeässä talvessa ihan parasta. &hearts;<br />
   <br />
   Apuva, en yleensä ikinä osallistu arvontoihin kun minulla on niin surkea arpaonni mutta nyt tekee kyllä mieli. 🙂 Kiitos vinkistäsi. :)<br />
   <br />
   Paino on pysynyt alhaalla ja makeanälkä on minulle nykyisin kaukainen muitikuva vaan. 😀 <br />
   <br />
   minäkin olen lukenut niitä tarinoita ja sen vuoksi olinkin aiva hoomoilasena että meinaako toimitus nyt ihan tosissaan että minusta olisi moiseen myös. 🙂 Tein kyllä järjettömän työn ja olen siitä tosi ylpeä ja kiitollinen itselleni, mutta en ole koskaan osannut ajatella itseäni minään esimerkkinä tai muuta. 😀 😀 Kuvaaja tulee kai tällä viikolla nappaamaan minusta kuvia, voi apuva miten taas jännittää. 😀 MIten onnistunkaan aina saamaan itseni tuonne kameran eteen, kun olen ehkä viimeisin ihminen maanpäällä joka sinne haluaa. 😀 😀 No, ainakin tässä alkaa rohkaistumaan ja se olikin yksi tämän syksyn tavoitteistani. 😀 Että moikka sitten vaan kaikille naapureillekin, jotka ei vielä tienneet että bloggailen. Jaix. 😀

 2. Tuo on kyllä tosi kaunis! Odottelen innolla saman sarjan sitä kynttilänjalkaa (vai olikohan se tuikkukippo…) jossa pieni nahkainen pidin, kuulemma stockalta löytyy jouluna 🙂 Habitaressa nähtyä, niin suloinen! Menestystä haastatteluun!!

  1. Sofia: Se tuikkukippo löytyy jo Stockalta ja heidän nettikaupastakin. 🙂 Se on tosi suloinen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Wow, tosi hieno juttu toi iltalehti ja todellakin menet kertomaan tarinasi ja varmasti tulet inspiroimaan muita ja paljon!! You go woman 🙂

  1. Love: Haastattelu on tehty ja nyt sitten vielä valokuvaus edessä. 🙂 Sa nähdä tuleeko julkaisukelpoista materiaalia ja päätyykö haastis lehteen asti. 🙂 Huijui. 😀

 4. Tosi hauska juttu. Kun pari kk sitten näin tämän Stockan esitteessä, ajattelin heti että tää on ihan sun näköinen, vaikka me ei tunneta toisiamme yhtään !!!<br />
  <br />
  Ja dadaa, ei aikaakaan, kun sulla se jo on. Ihan on sun näköinen!

  1. Lanttuleikkuri: Hihii, lyhty on kyllä tosi ihana. &hearts; Vaikea oli valita maitolasin ja kirkkaan lasin väliltä. Hihiiiii. 😀 😀 Mie olen tunnetusti aika nopee, vaikka tätä Holmegaardia tuli kyllä poikkeuksellisesti mietittyä alkusyksystä asti. 😀

 5. Wau, hieno juttu tuo Iltalehden yhteydenotto! Jään mielenkiinnolla odottamaan milloin juttu pääsee lehteen. Toivottavasti huomaan sitten lehden ottaa hyllystä mukaan kauppareissulla, haluan ehdottomasti päästä lukemaan jutun. Mulla on nyt takana tasan puoli vuotta lähes täysin sokeritonta elämää ja olen hyvin tyytyväinen olotilaani nyt. Paino on tippunut 15 kiloa ja oma fiilis on parantunut ainakin saman verran 🙂 Kiva päästä lukemaan muidenkin entisten sokerihiirien kokemuksia siis.

 6. Ps. Ihmettelen kun stocmannilla maksaa yli 200e ja muualla isoin noin.80e. Mistä olet tuon itse tilannut ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *