DIY – Tapettitaidetta

Kävin hakemassa kaupasta pari metrin mittaista mallipalaa mustavalkoisista tapeteista ja keksin hyödyntää niitä sisustuksessa. 🙂 Kiva tekstillinen tapettipala pääsi 50x50cm kokoiseen valkoiseen kehykseen, joka koristaa olohuoneen tauluhyllyllä. Ylijääneistä tapettipalasista saakin aika näppärästi täytettä kehyksiin. Tälläistä en ole itse aikaisemmin kokeillutkaan, vaikka eihän tämä mikään uusi idea olekaan. 🙂 

iIMG_9493.jpg

iIMG_9487.jpg

Tv-tason päällä majailee edelleen minun suosikki-printtini Curiosity ja nappasin teille paremman kuvan uudesta puuapinasta. <3 Ja minun orkideani on edelleen hyvässä kunnossa, neljättä vai viidettäkö viikkoa jo porskuttaa, aika hyvin. 🙂

P1019441.jpg

Mukavaa iltaa kaikille! <3

15 kommenttia “DIY – Tapettitaidetta

 1. Ihana tapetti, mistä löysit mikä merkki ja malli…jotain tollasta olen etsinyt! Ja ihanan näkönen myös tauluna!

  1. Taina: Tapetti löytyi prismasta: <a rel="external nofollow" href="http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=v2e6uq3ifbe7vp2r&kategoriaTunniste=Kuitutapetit&path=REMONTOINTI/Pintamateriaalit/Tapetit/Kuitutapetit&myymala=Prisma&quot; target="_blank">http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=v2e6uq3ifbe7vp2r&kategoriaTunniste=Kuitutapetit&path=REMONTOINTI/Pintamateriaalit/Tapetit/Kuitutapetit&myymala=Prisma</a&gt; Itäkeskus&amp;paikkakunta=Helsinki&amp;osuuskauppa=HOK-ELANTO&amp;pageName=Main<br />
   <br />
   Tuo on tosi kaunis isonakin pintana. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Valkoinen visio: Tapettinäytteet olivat ystävälleni, hän mietiskelee seinien uudistusta ja kaipasi minulta ideoita ja apua. 🙂 Ehdotuksistani yksi tulee päätymään kaverin seinälle, ihanan tapetin valitsikin. &hearts; Minä laitan kyseisen tapetin mallipalan kehyksiin, se on nimittäin tosi kaunis! &hearts; &hearts;

 2. Ihana tapetti! Mun on kauan pitänyt hakea mallipala kaupasta ja laittaa se kehyksiin, ja olen jo kerinnyt unohtaakin koko idean! Tuo on niin hieno, että pitää taas ottaa asia tapetille ;D ja pitääpä nimenomaan laittaa se kuvakehykseen, se näyttää niin nätiltä. Vanhassa ideassani meinasin laittaa tapetin puukehikon ympärille, mutta se taitaa olla so last season x) kunhan heitän huulta 🙂

  1. Cherry: Puukehikkoon pingotettunakin se on varmasti tosi ihana. &hearts; Kehyksien sisään se on tosi helppo sujauttaa eikä röpelöinenkään tapetti kerää pölyä kun lasin alla suojassa. Asia tapetille vaan ja het. 🙂 :)<br />
   <br />
   Halaukset! &hearts;

 3. Hei todella hyvä idea!! Itse. Olen pähkäillyt, että mistä saisi kivoja tauluja, niin nyt sit vaan tapettikaupoilee 😉

 4. Oih, tuo kaupunkitapetti on yksi unelmieni täyttymyksistä… Loistava valinta!

 5. Sulla on tossa vieressä valkoinen kehys jossa on aakkosjuliste/tapetti/postikortti..<br />
  Mitä ja mistä se on. Love it!

  1. Johanna: Se viereinen kehys sisältää itseasiassa Artekin pahvilaatikosta leikatun mainostekstin: Buy now keep forever. 😀 Keksin tuunata sen, kun olin kantamassa pahvilaatikkoa roskikseen ja yhtäkkiä idea putkahti päähän. Täällä tarkempi info tuosta diy-taulustani:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/diy-buy-now-keep-forever&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/diy-buy-now-keep-forever</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *