Zaran mekko ja korkkarit

Mekkosuunnitelmiini saattoi tulla muutos, sillä löysinkin tänään Zaran visiitilläni aivan ihanan mustan mekon. Mekko on polvimittainen ja erittäin tyköistuva. Materiaali on napakkaa, mutta joustavaa ja sen pinta hohtaa hieman. <3

iP1019485.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

Mekko on hyvin pelkistetty ja se sekä tuntuu että näyttää päällä juuri siltä miltä haluankin. Tämän mekon kun kiskaisin päälleni, oli oloni heti omanlainen. 🙂 Liian juhlavissa mekoissa minusta monesti tuntuu “epänormaalilta”. En tiedä tietääkö teistä monikaan tuota tunnetta, mutta se on siis sellainen fiilis että olisi jonkun toisen vaatteissa eikä ihan oma itsensä. 🙂

iP1019488.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

Myös kenkäongelmani on ratkaistu, sillä löysin kauniit ja matalakorkoiset mokkanahkaiset korkkarit. Kengät tuntuvat jalassa hyvältä, ne ei purista eikä kiristä. Korko on kapea, mutta silti askellus oli ihmeellisen tukevaa. Plussaa myös siitä etten näyttänyt siltä kuin olisin laittanut äitini korkkarit jalkaani ja niillä vaappunut laahustaen eteenpäin, kuten lapsena. 😀 Näillä kehtaa kävellä ihmisjoukossa eikä tarvitse miettiä sitä, miten hassulta näytänkään korkojen päällä. 🙂

iP1019478.jpg

Odotan vielä sitä eilen illalla tilaamaani Espritin mekkoa saapuvaksi ja valikoin vasta sitten kumman päälleni lopulta laitan. Veikkailen vähäsen että Espritin helma on minulle liian alhaalla ja koska se on löysähkö niin mekko saattaa näyttää minun ylläni yöpaidalta pitsihihoilla. 😀  Mekko (mekot) – check, korkkarit – check, 20den nudet sukkahousut – check, rannekoru – check, laukku – check. Meikin osalta menen melko luonnollisessa lookissa, eli silmiin tummaa rajausta ja ehkä hieman luomiväriäkin, huulet saavat olla luonnollisen väriset eli huulivoidetta ajattelin vain laittaa. Kampauksen osalta en ole vielä päätynyt mihinkään, saatan ehkä tehdä itselleni 20-luvun tyylisen vesilainekampauksen ja nostaa pisimmät niskahiukset hengettömillä pinneillä kiehkuroiksi ylös. Saa nähdä… 🙂

Nyt kun pikkujoulusesonki alkaa olla kuumimmillaan, niin blogissani tulee varmasti jonkin verran esiintymään muotijuttuja. Tänä vuonna minullakin on useammat juhlat / bileet joihin pitää hieman tarkemmin katsoa mitä päällensä laittaa. Blogistani ei kuitenkaan muotiblogi sentään ole tulossa, vaikka vaatetuspuoli onkin nyt minulla enemmän mielessäni. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

Ps. huomenna tulossa kiva sisustusaiheinen kotipostaus sekä yksi kiva kenkäpostauskin. 🙂 

12 kommenttia “Zaran mekko ja korkkarit

 1. Kiitos kivasta blogista! Sun koti on aivan ihana ja näyttää tyyli muutenkin olevan minun tyyliseni. Olen saanut sinulta monta kivaa ideaa omaan uuteen valkoiseen kotiini.

  1. Sari: kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Ihana kuulla että olet saanut ideoita oman kodin laittamiseen, tämä on ihan parasta palautetta mitä bloggaajana voin saada. 🙂 Kiitokset! &hearts;

  1. Vierailija: Louis poulsenin valaisimet on niin kauniita minusta! &hearts; tuo replika oli todella tarkkaan kopsattu. 🙂

 2. heeei… tuo Zaran mekkohan saattaisi olla minunkin mekko! Kivat hihat, ei peruskotelomekko. En niin erityisen innokkaasti jaksa etsiä uusia vaatteita, niin onkin hauskaa, että mieluisa vaate kävelee yllättäen vastaan.

  1. S: tuo on aivan ihana mekko ja t-o-d-e-l-l-a mukava päällä, suosittelen että käyt ainaskii kokeilemassa jos vaan pääset zaraan. 🙂

  1. Sandra: Zara saisi kyllä laajentaa kaikkii isoihin kaupunkeihin, kuten Ouluun. &hearts; &hearts; Zaran vaatteitta kannattaa muuten kärkkyä myös huutonetistä, itse olen sieltä löytänyt useammankin vaatteen, jotka on jääneet ostamatta kaupasta kun koot olivat loppuneet. 🙂

 3. Hei mistä noi korkkarit löytyi? Itse en oo koskaan omistanu perus mustia korkkareita mut ne on kyllä ollu ostoslistalla tyylillä &quot;jos tulee vastaan&quot; 😀 Noi näyttäs hyvältä, ja ilmeisesti korkoakaan ei oo ihan älyttömästi!

  1. Tuuli: Korkkarit on Zarasta kanssa. 🙂 Nuo on mukavat jalassa ja lesti on normaalin oloinen, ehkä jopa hieman leveämpi kuin normaalisti tälläiset edulliset korkkarit ovat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *