Hunter Sandhurst Savoy

Ääääk ja iiiiik, löysin oikean kokoiset Hunterin kumpparit ja kuten edellisen postauksen lopussa toivoin, voin sanoa että NE OVAT MATKALLA KOTIIN! 🙂

W23790_BLK_2%20copy.jpg

1768200979_1.jpg

hunter-womens-hunter-wellies-womens-sand

91032300.jpg

Oih minun ihanat talvikenkäni! <3 <3 <3 <3 Hunterin kiiltävän mustat Sandhurst Savoy-saappaat* koossa 35/36, kevyesti topattu vuori varressa ja sisälle fleece-sukat paukkupakkasille. Näillä kelpaa köpötellä ulkona, oli sää mikä hyvänsä. Ja tyylikkäätkin nämä saappaan ketaleet ovat. 😀 Näitä saappaita etsin monta päivää kuumeisesti pitkin internettiä ja lopulta löysin ne Spartoo.comista*. Käytin saappaisiin vielä kaiken kukkuraksi 20% alekoodin, joten säästin monta kymppiä. 😀 😀

Olen niin iloinen minun “talvikelin” monoistani. 😀 Yksi tavoite on taas saavutettu ja talvikenkulit voin viimeinkin yliviivata tarvelistaltani. Montahan vuotta olen miettinyt talveksi ostavani hieman parempia poposia, kuin mitkä minun Din Skon nahkaiset saappaat ovat tähän asti olleet. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä)

22 kommenttia “Hunter Sandhurst Savoy

 1. Ihanat saappaat! Mielenkiinnolla jään odottamaan makuuhuoneen valaisin pohdiskelujasi, sillä meillekin kaivataan uutta lamppua. Tänään liikahti jälleen pikkiriikkisen makuuhuoneen uudistus…<br />
  <br />
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  1. Vekarus: Makkari on aika haastava tila, kun siinä on puoliksi madallettu katto ja huonekorkeus matalasta kohtaa noin 250cm. Haluaisin kattoon myös jatkossa jonkinlaisen plafondin, mutta se on helpommin sanottu ja toivottu kuin tehty. Plafondi-valikoima on nimittäin aika karmea. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinullekin! &hearts;

 2. Nuo mainoslinkit ei toimi enkä löytänyt samoja kenkiä kaupan sivulta 🙁 olisi nimittäin metsästyksen loppu, kun nuokin kotiutuisivat tänne 🙂

  1. krista: Voi ei. 🙁 Ja nämä kumpparit onkin nyt jo loppuunmyydyt tuolla Spartoolla. Alta löytyy lukijan vinkki countryattire.comista josta ilmeisesti löytyy näitä saappaita vielä. 🙂

 3. Nuo on ihanat! Erinomainen valinta! Omani saapuivat tällä viikolla. 🙂 Sadekelille en ole vielä osunut, mutta tänään laitoin ne, jos kumminkin alkaisi satamaan… ei alkanut. 😀

  1. Heli: Toivottavasti tulisivat omanikin jo pian, en malta odottaa. 🙂 Täällä Helsingissä on satanut kaksi päivää kuin saavista kaatamalla, joten olen mennyt vanhoilla Huntereillani. Kumpparit on kyllä aikuisen jalassakin maailman paras vaihtoehto syyskeleihin. 🙂

  1. kati: Eivät ole pakkaskengät, mutta en ole käyttänyt talvikenkiä varmaan 20-vuoteen muutenkaan. 🙂 Varren toppaus ja paksu fleecesukka vielä sisään niin ei varmasti varpulitkaan jäädy. 🙂

  1. idae: Minäkin tykkän tuosta tikatusta lookista. 🙂 Ja nämä ovat sekä parempaan pukeutumiseen että arkimenoon sopivat, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 🙂

  1. Mervi: Spartoolta ne ovat tilapäisesti loppuneet, mutta Helin vinkkaamasta countryattire.comista kannattaa kurkata. 🙂

  2. Heli: Kiitos vinkistäsi, toivottavasti halukkaille riittää kokoja. :)<br />
   <br />
   Oletko jo saanut omat saappaasi??? Onko ne ihanat??? &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Tuolla näytti kokoja olevan ihan mukavasti. 🙂 Ja niin näpsästi tuli kotiovelle asti eli omani ovat kotiutuneet. 🙂 Ja viime päivinä todellakin päässeet testiin, kun Tampereellakin satanut paljon. On ne ihanat &hearts; &hearts; &hearts; Onko siun jo kotiutuneet? Tilasin fuksian väriset myös, kun ajattelin, että miten kesäsateilla tai jossain möksällä ollessa vedän mustissa… jos pinkit olisi vilpoisammat. 🙂

  4. Heli: Minun populit haen huomenna kotiin. 🙂 En malta odottaa että pääsen tepastelemaan kiiltävillä kumppareillani. &hearts; Ihana kuulla että olet ollut tyytyväinen omiisi. &hearts;

  1. ii: Jep. 🙂 Minulle nämäkin ovat jo saavutus elämässä. 😀 Olen mennyt kesät talvet tennareilla ja vuorettomilla nahkasaappailla, joten kevyesti topattu kumisaapas fleecesukalla on minulle suorastaan luksusta. 🙂

 4. Nuo on ihan parhaat kumpparit! Ostin 2 vuotta sitten ja siitä asti ahkerassa käytössä aina keväällä ja syksyllä 🙂 Nämä on kyllä melko lämpimät koska on vuori, harmikseni vain ne fleece sukat ei mahtuneet enää pohkeen kanssa saappaaseen :/ en siis ole kertaakaan niitä käyttänyt joten jos sulla parempi onni niin kerro jos haluat vielä toiset, muistaakseni sävyä kitti tai jotain. Lisäksi tilasin vielä sellaisen hoitopakkauksen jossa on sellainen kiillotusjuttu niin pysyy tuo pinta hyvänä 🙂

  1. Sofia: Minulla on nuo perusHunterit samassa koossa ja ne on lonksuvat ja väljät myös varresta. Näihin mahtuu fleecesukat tosi hyvin. Toivottavasti sukka mahtuu myös uusiin Hunttereihin, jotka muuten kipaisen hakemaan huomenna. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minulla on sellainen Hunterin oma kiillotustyyny jossa suojaöljy mukana. Sillä suojailen molemmat kumpparini varmaankin jatkossa. Se sopii ainakin tuoteselosteen mukaan sekä kiiltävillä että mattapintaisille kumppareille. 🙂

 5. Hei<br />
  <br />
  Ihanat ovat nuo saappaat, itsekin monesti haaveillut.<br />
  Vastaako nuo Huntersin saappaiden mitoitus oikeaa kokoasi? Ovatko pientä vai reilua mitoitusta? Entä vanhat Hunterisi, ovatko normimallia ja millainen mitoitus niissä mielestäsi on?<br />
  Itselläni esimerkiksi on kaapissa vielä ala-asteella saadut Nokian Kontio-saappaat (jotka ovat aika lähellä perus Huntersin mallia) kokoa 36 ja ne mahtuvat edelleen täydellisesti 38 koon jalkaani villasukan kera vieläpä näin 29-vuotiaana.. :D<br />
  Toki Nokiat ovat kotimaiset, joten ovat varmaankin reilumpaa kokoa kuin nämä.

  1. Anni: Minusta Hunterit ovat hieman reilummat kuin normaalin kävelykengän vastaava koko, eli kumppareissa on otettu sukkavara jo valmiiksi huomioon. Varsi on aika piukeaa mallia monen mielestä, mutta minulla jää kyllä useampi sentti tyhjää myös kumpparin varteen. Enkä ole minipohkeinen, vaan minulla on aika mojovat pohjelihaksetkin. :D<br />
   <br />
   Minulla on jalan koko 35, mutta kengissä ja varsinkin korkkareissa käytän aina kokoa 36 koska jalan lestini on leveähkö. Kumpparini ovat kokoa 35-36 (yhdistelmäkoko) ja minusta se on normaalia 36 kokoa isompi. Kumppari on suurempi kuin koon 36 Conversen tennari. 🙂 En tiedä auttaako tämä sepostukseni nyt mihinkään, mutta sinuna siis valitsisin ihan normaalin oman koon mukaiset kumpparit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *