Ostoslistan päivityspostaus

Päivitin hieman loppuvuoden sekä ensi kevään ostoslistaa ja melkoisen lyhyen listan sain tälläkin kertaa aikaan. Olen ihastunut Uashmaman paperipussukoihin niin paljon, että muutaman lisäpussukan ajattelin vielä ostaa. Omissa pussukoissani säilytän tällä hetkellä pellavaservettejäni, viikattavia puhtaita pyykkejä sekä sitruunoita. Lisätarvetta olisi ainakin parille pienelle pussukalle sekä kahdelle L-kokoiselle pussukalle. Uashmaman tuotteiden paras puoli on vesipestävyytensä lisäksi niiden viemä pieni säilytystila. Pussukat saa nimittäin viikattua yhtä pieneen tilaan kuin pellavaservetitkin, joten ei haittaa vaikka pussukoita olisi välillä yli tarpeenkin. 🙂

Uashmama pussukat säilytykseen ja sisustukseen Omakotivalkoinen
Uashmama pussukat säilytykseen ja sisustukseen Omakotivalkoinen
Uashmama pussukat säilytykseen ja sisustukseen Omakotivalkoinen
IKEA Malm lipasto lastenhuoneeseen Omakotivalkoinen

IKEA MALM lipasto lastenhuoneeseen

Tytön huoneesta puuttuu edelleen säilytystilaa ja olen kallistunut ostamaan tytölle valkoisen MALM-lipaston 160cm leveänä kuuden laatikon mallina. Ylimpiin laatikoihin suunnittelin laittavani vaatteita ja alimmat laatikot olisivat kätevät leluille ja askarteluvehkeille. 

Pappelina Svea Metallic White matto ostoslistalla Omakotivalkoinen

Pappelina Svea matto ostoslistalla

Paperinarumatto ei ollut puklailevan koirulin kanssa toimiva valinta ja matto pääsi pesulaan jo muutaman viikon käytön jälkeen. En tiedä raaskinko edes laittaa mattoa enää takaisin lattialle. En ehkä ainakaan nyt kurakelien aikaan kun koiran tassut ovat rapaiset. Mattoa kuitenkin kaivataan, joten Pappelinen iso Svea tuli taas takaisin ostoslitalleni.

Olohuoneessa majaileva vanhempi Svea-matto siirtyisi uuden myötä keittiöön ruokapöydän alle ja uusi Svea tulisi olohuoneeseen vanhan tilalle. Myös eteiseen kaipailen mattoa ja valkoinen 70x90cm kokoinen Svea onkin aikeissani ostaa pikimmiten. Kun vaan nyt löytyisi ostopaikka, josta valkoisen pikku-Svean saisi parin viikon sisällä…

Pappelina Svea pöytätabletit ostoslistalla Omakotivalkoinen

Pappelina pöytätabletit ruokapöydälle

Ruokapöytä kaipaa jonkinlaista liinaa tai tabletteja ja olen katsellut sekä Pappelinan Svea-pöytätabletteja että Woodnotesin vastaavia. Woodnotesin tabletteja en pääse näkemään livenä, koska ostopaikkoja on rajatusti ja valkoisia Woodnotes-pöytätabletteja ei tunnu löytyvän enäämistään.

Pappelinan tabletti tai pitempi kaitaliina olisi sen vuoksi ehkä järkevämpi ratkaisu. Muovi on materiaalina myös helppohoitoisempi kuin Woodnotesin paperinaru-versio. 

Fritz Hansen seiskatuolit harkinnassa Omakotivalkoinen

Fritz Hansen seiskatuolit valkoisena

Ruokatuolien osalta en ole vieläkään tehnyt päätöksiä. Haluan tulevien tuolien olevan puuta ja mielellään kokonaan valkoiset. Istuinmukavuuden tulisi olla hyvä, koska seuraavien tuolien on tarkoitus kestää sekä käyttöä että muuttuvia tarpeita mahdollisimman pitkään.

Seiska-tuolien muotoilusta tykkään kovasti, mutta en haluaisi tuoleihini kromisia jalkoja. Ymmärtääkseni Seiskoja saa myös muokattuuna, joten jos en löydä parempia niin nämä voisi olla varteenotettava vaihtoehto. 

BoConcept Zarra tuolit Omakotivalkoinen

Valkoinen BoConcept Zarra tuoli

BoConceptin Zarra-tuoli on valkoisena tosi kaunis ja kevyt. Se on myös virtaviivaisempi muodoltaan kuin Seiska-tuolit. En tiedä haluanko enää valkoisia nahkatuoleja, joten nämäkään tuolit eivät ole aiheuttaneet suurta huokailua. Kaanin valkoiset Jazz-nahkatuolitkin ovat edelleen mielessäni, mutta mutta… en tiedä niidenkään suhteen, koska nekin ovat nahkaa. 🙂

Tämän listan lisäksi ilmenee varmasti jotakin pientä ostettavaa, kuten uudet salaattiottimet, kynttilöitä, koristetyynynpäällisiä, pari puuvillaista verhoa ja muuta vastaavaa. Myös makuuhuone kaipailee uutta valaisinta, mutta en ole löytänyt vieläkään mieleistä.

Kertooko tämä lyhyt lista ja pitempi harkinta-aika sitten siitä, että olen aika tyytyväinen omaan kotiini, eikä minulla enää tarvetta tehdä kovin suuria muutoksia… Näin itse ajattelen ja tunnen. 🙂 Tuntuu ihanalta, että kotona on ihan hyvä olla ja sisustuksen osalta ollaan enemmän valmiin kuin keskeneräisen puolella. Tavaraa on sopivasti, ylläpitosiivous ei vie kuin korkeintaan tunnin viikossa ja arki on helppoa ja minusta myös kaunista.

Illalla postailen teille kumppareista, jotka veivät sydämeni. Ainoa ongelma niiden suhteen on se, että oikeaa kokoa ei löydy mistään, snif. Nyt jatkan etsintääni ja toivottavasti illan postauksessa on sivulauseena maininta ”matkalla kotiin”. 🙂

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Tuotekuvat: Uashmama, Ikea, Pappelina, BoConcept, Fritz Hansen


Comments are closed.