Nahkainen pouf-rahi konjakinruskeana

En ehtinytkään päivällä kuvailemaan nahkaista pouf-rahia, joten nyt kuvituksena on illan tunnelmavalaistuksessa pikaisesti räpsimäni otokset. 🙂 Konjakinruskean nahkapouffin ostin Zoco Homen nettikaupasta ja parisen viikkoa olen tässä nyt pähkäillyt sen kohtaloa. Päätin lopulta että pouffi on niin omituinen yksityiskohta tänne meidän valkoiseen ja virtaviivaiseen maailmaan, että jääkööt asustamaan ja tuomaan oman pikantin mausteensa minun sisustussoppaani. 🙂

iP1019518.jpg
 
En saanut heikossa valaistuksessa lähikuvaa onnistumaan, joten kuvailen teille vielä myöhemmin erikseen tuon kauniin patinoituneen nahkapinnan. Se on ihanan vanhan näköinen, ryppyinen ja kulunut, vähän kuin minäkin hihiiii. 😀 Nahkarahi ja ketarat levällään hengaileva apinainen sopivat minusta kivasti samaan tilaan ja tuovat leikkisyyttä ja rentoutta muutoin niin aikuismaisen asiallisesti sisustettuun olkkariin. 🙂

pP1019516.jpg

Tason päällä oleva orkidea vaihtui posliiniruukusta Uashmaman S-kokoiseen valkoiseen pussukkaan, jonka sisään laitoin vesieristeeksi pienen muovipussin. Kukka on nyt keveämpi ja rennompi ja se sopii minusta paremmin apinan ja rahin kanssa, kuin pöydällä oleva posliiniruukkuinen orkidea. Tuo pöydän orkidea alkaa olemaan huonokuntoinen ja kokeilen vielä kerran uittaa sen vedessä. Toivottavasti se elpyisi, eikä tiputtaisi terälehtiään ihan vielä.

P1019530.jpg

Nyt kirmaamme ruokakauppaan ja sitten hellan ääreen kokkailemaan. Ihanaa päivää kaikille! <3

21 kommenttia “Nahkainen pouf-rahi konjakinruskeana

   1. eve: Hihii, onhan se aika hassu mutta minusta pouffin kurttuinen ja ränsistynyt olemus on tosi kiva tuon kaiken uuden ja kiiltävän valkoisen rinnalla. 🙂 Mäntyistä pirttikalustoa en ehkä sentään omaan kotiini toisi, sen verran isosta elementistä on kyse, mutta sellaiset sikarihuoneen pokeripöydän ympärillä olevat patinoituneet konjakinruskeat nahkaiset seiskatuolit kyllä ottaisin ihan anytime. :)<br />
    <br />
    60-v anoppi on ihana, kyllä siinä iässä lapsen saaneena saakin olla hieman kurttuinen. Onhan elämää takana jo aika mojova määräkin. Nahka ja naiset paranevat vanhetessaan, jostain tutkielmasta aikoinaan tuon luin. 😀 😀

  1. anna: Kiitos. 🙂 Hinta oli 129e. Pouffi on pelkkä tyhjä päällinen joka pitää itse täyttää. Minä sulloin pouffin sisään H&amp;M:n homen höyhentäytteisiä sisätyynyjä 5kpl, kun varastosta löytyi niitä valmiina. 🙂 Myös vanhat pyyhkeet ja liinavaatteet käyvät täytteeksi.

 1. Kaunista ja kotoisaa, kun on noita värillisiä yksityiskohtia! Pelkkä valkoinen kun saattaa näyttää &quot;liian&quot; siistiltä joskus. Ja osta se lamppu, passaa teille, sekin!

  1. Jenna: &hearts; &hearts; &hearts; Ootko jo miettinyt minkä värisen pouffin haluaisit?? Valkoinen kenties? &hearts;

  2. Valkoinen olis varma valinta. 🙂 Mutta hopea houkuttelee myös…. 🙂 en tiedä meniskö liian kiiltäväksi jos hopean pouffin tänne hankkisin 😀

  1. Susa: Zoco Homen pouffit ovat kyllä ihania. 🙂 Itse katselin Habitare-messuilla valkoista pouffia, mutta kyllä tämä konjakinruskea versio on meille parempi. Se ei huku tuonne valkoisen joukkoon ja minusta se on ihanan rouhea ja kummallinen valinta valkoiseen kotiin. 🙂

 2. Ai että! Mun mielestä toimii. Olen kyllä tykännyt valkoisesta kodistasi, mutta jotenkin nää ruskeat jutut tuovat kotiisi lämpöä jota olen ehkä pikkuriikkisen kaivannut. Aiemmin teit postauksen jo rahista, kun mietit sen hankintaa. Silloin en siihen lämmennyt, mutta selvästi se heräsi eloon, kun pääsi oikeaan ympäristöön. Tykkään! Ei sisustus saa olla niin vakavaa ja tää on sitä pilkettä silmäkulmassa. 😉

  1. Minna: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Eikä edes tarvitse suurta määrää ruskeaa, kun sen muutoksen jo huomaa. 🙂 Yksi pieni apinainen ja nahkainen pouffi – koko olohuone sai ihan erilaisen tunnelman yllensä. :)<br />
   <br />
   Sisustus ei saa olla vakavaa ja itse tykkään tosi paljon kaikesta leikkisästä. Pony-tuoli, Lillagungan keinu, puinen apina, Jensenin puunorsut, yrtit kukkasina, ja pisteenä iin päällä kurttuinen pouffi. 😀 &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Kivalta näyttää! Vaikka itse en kyllä yhtään syty noista pouffeista! Kiva kuitenkin ihailla sun kotona &hearts;

 4. Sopii todella hyvin muiden ruskeiden &quot;väripilkkujen&quot; kanssa. Tuo hiukan lämpöä mukaan. Vaikka itse en ole oikein lämmennyt kyseisille pouffeille, tulee vaan mieleen ne lapsuuden nahkapallit sohvan edessä. Mutta hyvältä näyttää.

 5. puhumattakaan kuinka käytännöllisiä nämä pouffit ovat. Olin vuosia sitten sukeltamassa Egyptissä ja halusin ostaa vst. Siellä yksinmatkustavat naiset saivat niin erikoiskohtelun kaupoissa, että piti yhden kokemuksen jälkeen jättää kaupat väliin. Sen sijaan ostin Nefertitin pään, jonka rakas mieheni vahingossa tiputti ja pää halkesi :(.<br />
  <br />
  Sen sijaan appivanhempani ostivat vuosikausia sitten pari nojatuolia ja mukana tuli 2 rahia. Ja ne rahit ovat nyt meillä ja hyvin aktiivisessa käytössä. <br />
  Ikävä kyllä ovat hyvin rumia, mutta olen nähnyt näitä vinkkejä, joissa rahit voi päällystää. Niin aktiivinen en ole vielä ollut että olisin jotain asialle tehnyt, mutta kun ulkonäkö alkaa liikaa keljuttamaan, sitä seuraavaksi.

 6. Kiinnitin huomioni tuohon hennesin tyynyyn, miten olet saanut tyynystä noin muhkean ja kivannäköisen, meillä on paljon koristetyynyjä ja suurinosa on 50×50 cm ja aina se sisätyyny on vähän pienempi (vaikka onkin samaa kokoa) ja tyyny on ihan lerpsu :/ Mistä olet siis ostanut sisätyynyn tuohon päälliseen? 🙂

 7. Mun mielestä sopii teille ihan älyttömän hyvin ja varsinkin tuon apinan kaveriksi &hearts; &hearts;<br />
  Just näin syksyksi, ripaus lämpöä ruskeasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *