Energiaa sisustuksesta

Vaikka mennäänkin jo marraskuun puolella ja kovaa vauhtia kohti joulua, olen fiilistelyn osalta vielä ihan syksyssä. 🙂 Kaupat pursuilevat punaisia joulutuotteita, huopaisia tekstiilejä, poroja, tähtivaloja sekä juhlavaa kimallusta, ja mitä tekee minun mieleni? No keskittyy haaveilemaan  keväisestä raikkaudesta ja valkoisen, ruskean sekä vihreän symbioosista. 🙂 Pimeään vuodenaikaan kaivataan ainakin meidän perheessä piristystä ja ajattelinkin tänään kirmata ruokakaupan yrttihyllylle ja täyttää keittiömme seinähyllyt vihreällä värivallankumouksella. 😀

Keräsin muutamia yrtti-inspiraatioita tähän aamuun teille, toivottavasti päivä lähtee pirteästi käyntiin kuvien saattelemana. 🙂

1-green-white-kitchen-herb-garden-plant-

(via)

large_patchplanters_th.jpg

(via)

1_120918_patch_herb_planter_soil_seeds_2

(via)

Boskke-planters-kitchen.jpg

(via)

kitchen%20herb%20gardens%20boskke.jpg

(via)

0018.jpg

(via)

Ja loppuun vielä kuvat minun viime keväisestä yrttipuutarhastani. <3 <3 Tänään on tavoitteenani löytää kahdeksan erilaista ja maukasta yrttiä ja tuplata tuo aikaisempi satsini. Saa nähdä millainen on tarjonta lähikaupassani tällä kertaa. 🙂

P1014933.jpg

P1014932.jpg

P1014925.jpg

Kivaa päivää kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Energiaa sisustuksesta

 1. Ylläolevaan listaan voi laittaa vielä<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.biolan.fi/suomi/puutarhaharrastajat/huonekasvituotteet/ilo-kasvatussarja&quot; target="_blank">http://www.biolan.fi/suomi/puutarhaharrastajat/huonekasvituotteet/ilo-kasvatussarja</a><br />
  <br />
  the Biolanin mies Habitaresta.<br />
  <br />
  Mulla purkit ovat olleet ikkunassa Habitaresta asti ja kovasti tykkään.<br />
  <br />
  Mäkin kokeilin montaa eri yrttiä, mutta basilika mun taidoilla on paras, esim rucola kuolla kupsahti aika nopeasti. Ruukku kun on itsekasteleva, mitä on sinunkin, eli nyt ei syynä ollut vedenpaljous tai vähyys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *