Tuotelöytö – Essent´ial ekotuolit

Tein aivan mielettömän tuotelöydön nettiseikkailullani. Italialainen Essent´ial valmistaa vesipestävästä vahvasta selluloosasekoitteesta säkkituoli-täytteisiä nojatuoleja. Näissä on samanlainen idea kuin Uashmaman (joka on myös italialainen) paperipussukoissa, joista olen teille postaillut useaan otteeseen.

Essent´ial säkkinojatuoli kierrätysmateriaalista Ekologinen sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Essent´ial – Kierrätysmateriaalista valmistettu tuolisarja

Italialaisen Essent´ialin luonteenomainen rosoisuus perustuu materiaalien ekologiseen käyttöön. Ekologiset arvot ovat jo kauan leimanneet nykyajan yhteiskuntaa ja Essent´ial on ollut yksi tiennäyttäjistä omintakeisella designillaan. Essent´ial ei vain pyri olemaan ekologinen, se yksinkertaisesti on sitä. 

Tuolin suunnittelun taustalla häärii Albank Ghissoni ja tämä kierrätysmateriaalista ekologisesti valmistettava tuolisarja on lanseerattu Milanon sisustusmessuilla 2012. Värivaihtoehdoista omat suosikkini ovat kollaasissakin näkyvät vaaleanharmaa, hopeinen, musta sekä paperipussinruskea. Näiden lisäksi on saatavissa vaihtelevasti muitakin värejä, kuten neonpinkkiä ja sähäkkää turkoosia. 

Essent´ial säkkinojatuoli kierrätysmateriaalista Ekologinen sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Apua kaivataan – Mistä löytää Essent´ialin tuoli?

Tällaisen tuolin haluaisin omaan kotiini hankkia, mutta törmäsin sellaiseen ongelmaan etten löydä valmistajan omia nettisivuja laisinkaan ja ostopaikkojakin on näille tuoleille vain muutama, jotka eivät tietenkään toimita Suomeen asti. Tuolia voi ostaa valmiiksi täytettynä sekä pelkkänä tuolipussina, jonka voi itse täyttää esim säkkituolin pallukoilla tai kaapissa lymyävillä ylimääräisillä liinavaatteilla.

Ei kukaan teistä lukijoista sattuisi asumaan Italiassa? Ja onko siellä ruudun takana ketään, joka tietäisi mihin ottaa yhteyttä tämän Essent´ial-merkkisen ekotuolin tiimoilta? 🙂

Kuvat: Sediarreda.com, Fab.com


Comments are closed.