Tuotelöytö – Essent´ial ekotuolit

Tein aivan mielettömän tuotelöydön nettiseikkailullani. 🙂 Italialainen Essent´ial valmistaa vesipestävästä vahvasta selluloosasekoitteesta säkkituoli-täytteisiä nojatuoleja. <3 Näissä on samanlainen idea kuin Uashmaman (myös italialainen) paperipussukoissa, joista olen teille postaillut useaan otteeseen.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-06%20koht

Tuolin suunnittelun taustalla häärii Albank Ghissoni ja tämä kierrätysmateriaalista ekologisesti valmistettava tuolisarja on lanseerattu Milanon sisustusmessuilla 2012. Värivaihtoehdoista omat suosikkini ovat kollaasissakin näkyvät vaaleanharmaa, hopeinen, musta sekä paperipussinruskea. 🙂 Näiden lisäksi on saatavissa vaihtelevasti muitakin värejä, kuten neonpinkkiä ja sähäkkää turkoosia. 

imm-00027816.jpg

Tälläisen tuolin haluaisin omaan kotiini hankkia, mutta törmäsin sellaiseen ongelmaan että en löydä valmistajan omia nettisivuja laisinkaan ja ostopaikkojakin on näille tuoleille vain muutama, jotka eivät tietenkään toimita Suomeen asti. Tuolia voi ostaa valmiiksi täytettynä sekä pelkkänä tuolipussina, jonka voi itse täyttää esim säkkituolin pallukoilla tai kaapissa lymyävillä ylimääräisillä liinavaatteilla. Ei kukaan teistä lukijoista sattuisi asumaan Italiassa??? 😀 Ja onko siellä ruudun takana ketään, joka tietäisi mihin ottaa yhteyttä tämän Essent´ial-merkkisen ekotuolin tiimoilta??? 🙂

(Kuvat: Sediarreda.com, Fab.com)

EDIT! Ihana Irina muisti nähneensä Essent´ialin tuolin Out Of The Darkin pisteellä Habitaressa. 🙂

Essent´ial on innovatiivinen ja tyylikäs kokoelma sisustustuotteita, joissa on puhdas ja selkeä linja. Niiden lineaarisuus sopii kotiin, toimistoon ja vapaa -aikaan. Italialaisen käsityön yhdistäminen tuotetietoon ja ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin on tuottanut yhtenäisen lifestyle -tuotteiden valikoiman.

Essent´ialin tuotteille luonteenomainen rosoisuus perustuu materiaalien ekologiseen käyttöön lisäten brändin viehätystä. Ekologiset arvot ovat jo kauan leimanneet nykyajan yhteiskuntaa, ja Essent´ial on ollut yksi tiennäyttäjistä omintakeisella designillaan. Essent´ial ei vain pyri olemaan ekologinen, se yksinkertaisesti on sitä. 

(tekstilainaus Out Of The Dark)

17 kommenttia “Tuotelöytö – Essent´ial ekotuolit

  1. Sanna: Irina minulle vinkkasi että Essent´ialia maahantuo Out Of The Dark, joten kysäisen heiltä mistä näitä voipi ostella. 🙂 Hannas olisi kyllä kauppana sellainen, jonka valikoimaan tämä Essent´ial sopisi tosi hyvin. 🙂

 1. Hauskoja! Tuo Sedierreda toimittaa suomeen, siellä luki että pyynnöstä saa myös ilman sisuksia eli toimituskulut voisi silloin olla huomattavasti halvemmat…?

  1. a: Sedierredaan laittelinkin justiinsa sähköpostia tuosta toimitusmaksusta. 🙂 Ja Out Of The Dark tuo ilmeisesti Essent´ialia Suomeen, joten sinnekin laittelen postia kohta. 🙂

 2. Tuo Hopea! &hearts; Upea!<br />
  Ihan hillittömän kivan löydön oot tehnyt ja nyt odotan että oih, saat tuollaisen jostakin kotiin.<br />
  Sit mä olen kade :D<br />
  <br />
  ps. myö oon laittanu kolme mailii siulle, eiks mikää oo taskaa tullu perille ? 🙁 Puhelin kyl sohlannut että syy voi olla siinäkin, taas…. huoh 😀

  1. Live&amp;Home: Hopeinen on aikas pähee. 🙂 Saa nähdä koska ja mistä mie tuollaisen tuolin löyvän. :)<br />
   <br />
   Ei ole tullut meiliä, höh. 🙁 Laitatko textarina niin tulloo perille ainaskii. 😀

 3. Tuo ruskea on kyllä todella ihanan näköinen! Ilmoittelethan sitten, kun saat tietää onko niitä mahdollista saada tänne Suomeen ja mitä mahtaa maksaa. Jos vaikka vinkkaisi miehelle, että laittais pukin konttiin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *