Toivepostaus – Ruskea Leimu päivänvalossa

Lisää lukijatoiveiden toteutusta! 🙂 Tässä siis päivällä ottamani kuvat Iittalan Leimusta ilman valoa. Valaisin on minusta kaunis näinkin, toki sen parhaat puolet tulevat esiin vasta iltaisin valon ollessa päällä. Kaunista on kummin päin vaan. <3 <3

P1019574.jpg

P1019572.jpg

Tuo valkoinen energiansäätölamppu on aika kolhon näköinen tuolla valaisimen sisällä ja sen meinaan korvata kirkkaalla pyöreän mallisella lampulla pikimmiten. Tämä kynttilälamppu on napattu tytön huoneen Myy-valaisimesta, joten tarvitsenkin toisen E14-kokoisen lampun enivei. 🙂

P1019571.jpg

Ihana aurinko vilahti muutamaan otteeseen pilvien lomasta ja Bestå-tason päällä olevat uudet lasilevyt oikein hohtavat valoa ja kirkkautta. <3 <3 <3 Suosittelenkin kaikille Bestån omistajille näiden edullisten lasilevyjen hankkimista, sillä ne sekä näyttävät kivalta että suojaavat itse kaapin kansilevyä. 🙂

Mukavaa torstaita kaikille! <3

4 kommenttia “Toivepostaus – Ruskea Leimu päivänvalossa

 1. Hyvä idea.Tuo lamppu kannattaa tosiaan vaihtaa johonkin hehkulamppumaisempaan.<br />
  <br />
  Mulla on suunnitelmissa maalata keittiönpöytä valkoiseksi ja siihen hommata lasilevy päälle.<br />
  <br />
  Lasi antaa kyllä kivan loppusilauksen ja tyylikkyyden eri tasojen päällä.<br />
  <br />
  &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://www.miesboksi.wordpress.com">-Miessisustaja</a>&quot; target="_blank">http://www.miesboksi.wordpress.com">-Miessisustaja</a></a&gt;

 2. Kaunis lamppu, tykkään siitä jopa ehkä enemmän ilman valoa – muotoilu pääsee hyvin oikeuksiinsa. Ja joo, oon itse kanssa kärsinyt noista &quot;energialamppuongelmista&quot; jo pitkään, nykyään ei oikein löydy sellaisia katseenkestäviä mistään, kaikki on jotain rumia &quot;energia sitä ja tätä&quot; -lamppuja. Eipä silti, säästäähän ne luontoa.<br />
  <br />
  Noi lasit tuon tason päällä on vaan aivan tajuttoman tyylikkäät, kohta on ihan pakko itsekin rynnätä ostamaan toi koko tasosysteemi! : )

 3. Tuo valaisimen ruskea sävy on kyllä super-kaunis! Voisin meillekin harkita tuon ostoa, mutta on se sen verran tyyris, että pitää todellakin harkita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *