Pohjoismaista vaaleaa kauneutta

Haluan jakaa teille nämä upeat kuvat, joista olen itse saanut suurta inspiraatiota. Sisustus on ihanan rauhallinen, harmoninen ja väljä. Tyhjä tila ja vapaan lattiapinta-alan määrä on tässä stailatussa kodissa juuri sellainen, jossa oma sieluni rauhoittuisi. <3

nordic-interior-design-apartment.jpg

Olohuoneessa huomioni kiinnittyy ensimmäisenä Hayn sohvapöytiin ja harmaisiin sohvatyynyihin. Seinällä oleva taulu on kaunis ja mielenkiintoiseksi sen tekee tuo lähes valkoinen väritys joka saa sen katoamaan taustaansa. Ja haikailuni kohteena oleva Muuton Stacked-hyllymoduulikin löytyy takaseinältä. <3

nordic-interior-design-apartment1.jpg

nordic-interior-design-apartment2.jpg

Keitiössä tykkään erityisesti tuosta verhottomuudesta ja matottomuudesta, joka ei tässä kyseisessä tilassa näytä keskeneräisyyden merkiltä. Seinällä on “maustehyllyt” joissa on kauniisti esillä myös yrttejä, joista itsekin pidän kovasti. Hayn tuolit ovat minusta todella kivat ja jos tuo istuinosa olisi puuta / taivutettua vaneria, ostaisin itselleni heti paikalla kaksi samanlaista. Ikkunalla olevat kasvit / kukat on laitettu kauniisti valkoisiin ruukkuihin, tämän idean nappaan itselleni välittömästi. 🙂

nordic-interior-design-apartment6.jpg

Makuuhuoneessa jatketaan samaa pelkistettyä valkoista linjaa. Vähäeleistä ja helppoa arkea, tykkään. <3

nordic-interior-design-apartment8.jpg

Tämä alimman kuvan työ- / lasten leikkihuoneen yhdistelmä on nurkassa nököttävää kiintokaappia lukuunottamatta täydellinen. <3 String-hyllykokonaisuus on ilmava ja pyöreän maton päälle tehty rentoilupaikka on pehmeän sävyinen ja kutsuva. Vähemmän on useimmiten aina enemmän, tämä koti sen taas minullekin todisti. 🙂

Illemmalla sujautan päälleni juhlamekkoni ja nappailen teille kuvia kamerajalustaa hyödyntäen. Asustamisen suhteen alan olla pienessä paniikissa, koska minulta uupuu edelleen kaulakoru ja rannekorunkin kanssa on vähän niin ja näin. En haluaisi olla liian tylsästi pukeutunut, mutta en myöskään halua olla kävelevä katastrofi. 😀 Sellainen kultainen keskitie pitäisi nyt löytää ja pyydänkin teiltä iltapostauksessani hieman vinkkejä, mielipiteitä ja apuja. 🙂 Siihen asti toivottelen kaikille mukavaa päivän jatkoa! <3

(Kuvat: homedit.com / jm.se)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Pohjoismaista vaaleaa kauneutta

 1. Tosi kaunis ja harmoninen, mutta minua ihmetyttää aina tuo yhden sohvan systeemi. Kun tulee vieraita, niin siinäkö he sitten istuvat isäntäväen kanssa rintarinnan ja katselevat vastapäistä seinää/televisiota. Ei mitenkään kutsuva käytännössä, vaikka kuvissa näyttää kauniilta.

  1. anonyymi: Eipä tuohon sohvallekaan mahdu kovin montaa peppua, joten ehkä vieraita ei usein käy tai istuksivat keittiön puolella. 🙂 Koti on stailattu, joten en usko että siellä kukaan asustelee tuossa olomuodossaan. Hayn Hee nojatuoleja mahtuisi oikein hyvin kaksinkin kappalein tuohon olkkariin ja itse laittaisin niiden avulla lisää istumatilaa, mikäli tuo koti olisi minun. 🙂

 2. Oi että, kauniita nuo kotikuvat! Ihanan vaaleaa ja valoisaa♥ Ja tuo String-hyllykokonaisuus on ihan huippu, tykkäilen!

  1. Viivi: String on tosi kiva, jos minulla olisi työhuone niin haluaisin samantyylisen kokonaisuuden itsekin. 🙂

 3. Kivan näköinen koti:) Tuohon yhden sohvan sisustukseen…varmaankin sitten vieraiden tullessa haetaan parit tuolit ruokapöydän viereltä:) Tässä kodissa ei taida olla tv:täkään:D Huippua!

  1. sissi: Tuo taitaa olla myyntiä varten stailattu, joten en tiedä onko siellä televisiota missään huoneessa. 🙂 Tyylikästä on kyllä, voisin muuttaa tuonne vaikka heti paikalla (ilman telkkuakin :D). &hearts;

 4. Tuo yhden sohvan systeemi vierastuttaa täälläkin. Meillä istutaan iltaa usein ja istumapaikkoja tarvitaan. Nykyisetkään ei riitä ja siksipä meille tulee rempan yhteydessä vuosia kaavailemani kulmasohva. Ihana päästä toteuttamaan rempan yhteydessä haaveita mm. tiiliseinästä! Enää pitäis malttaa odottaa ens kesään, kun remppa vihdoin alkaa!

  1. Blondi: Kulmasohva on kyllä aika näpsäkkä ja meilläkin sellainen oli tätä nykyistä valkoista sohvaa aikaisemmin. 🙂 Ihania remppailuhetkiä ja ideoinninhuumaa! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *