Suihkunraikas juhla-asuni :)

Tässä olisi nyt sitten toivomianne asukuvia tulevaa juhlapukeutumistani ajatellen. Mekko on Zaran musta kotelomekko, jonka kuroin mustalla H&M:n kiiltonahkaisella vyöllä vyötärön seudulta hieman tyköistuvammaksi. Korkkarit ovat Zarasta myöskin. 

Juhla-asupostaus Omakotivalkoinen

Kuvien otto meni turhan myöhäiseksi, joten valaistus on vähän mitä sattuu. En muutenkaan valmistellut juhlalookkiani nyt sen kummallisemmin, vaan saunan ja suihkun jälkeen sujautin mekon päälleni ja korkkarit jalkaan. 😀 Säärien peitoksi laitan varsinaiseen juhlaan tietysti ihonsävyiset ohuet sukkahousut, jotka nyt puuttuvat.

Kaipaisinkin teiltä apua, koska en ole vieläkään onnistunut löytämään mieleistä kaulakorua enkä liiemmin rannekoruakaan. Alunperin ajattelin sujauttaa käteeni kultaisen ison Michael Korsin kellon, jonka kellotaulu olisi ollut ranteen sisäpuolella jemmassa. Kellon tarkoituksena olisi ollut imitoida isoa kultaista rannekorua, mutta tämä ideani on ilmeisesti nounou? 

Olisiko teillä ehdottaa minulle jotakin edullista ja kauniin yksinkertaista kultaista korua sekä kaulaan että ranteeseen? Ei haittaa vaikka olisi rihkamaakin, kunhan ei näytä ”rihkamalta”. Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan, sillä aikaa on enää vajaa viikko. 

Juhla-asupostaus Omakotivalkoinen

Zaran korkkareista tykkään tosi paljon. Olen sisäänajanut niitä nyt useana iltana ja vaikka nilkat joutuukin aika koville, niin yllättävän hyvin näillä onnistuu jo imuroinnit ja tytön lelujenkin keräily lattioilta. 😀 Olen varmaan aika näky, kun siivoilen täällä kotona verkkareissa, kotipaidassa ja korkkareissa, hihii. 😀

Mutta siis, auttakaa kiltit ihanat ihmiset minua löytämään kultainen kaula- ja rannekoru!! Alan olemaan jo epätoivoinen. 😀


Comments are closed.