Suihkunraikas juhla-asuni :)

Tässä olisi nyt sitten tätä asukuvaa tulevaa juhlapukeutumistani ajatellen. 🙂 Mekko on Zaran musta kotelomekko, jonka kuroin mustalla H&M:n kiiltonahkaisella vyöllä vyötärön seudulta hieman tyköistuvammaksi. Korkkarit ovat Zarasta myöskin. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-08%20koht

Kuvien otto meni turhan myöhäiseksi, joten valaistus on vähän mitä sattuu. En muutenkaan valmistellut juhlalookkiani nyt sen kummallisemmin, vaan saunan ja suihkun jälkeen sujautin mekon päälleni ja korkkarit jalkaani. 😀 Säärien peitoksi laitan varsinaiseen juhlaan tietysti ihonsävyiset ohuet sukkahousut, jotka nyt puuttuvat. Nyt kaipaisinkin teiltä apua, koska en ole vieläkään onnistunut löytämään mieleistä kaulakorua enkä liiemmin rannekoruakaan. Itse alunperin ajattelin sujauttaa käteeni kultaisen ison MK kellon, jonka kellotaulu olisi ollut ranteen sisäpuolella jemmassa. Kellon tarkoituksena olisi ollut imitoida isoa kultaista rannekorua, mutta tämä ideani on ilmeisesti nounou? Olisiko teillä ehdottaa minulle jotakin edullista ja kauniin yksinkertaista kultaista korua sekä kaulaan että ranteeseen??? Ei haittaa vaikka olisi rihkamaakin, kunhan ei näytä “rihkamalta”. 🙂 Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan, sillä aikaa on enää vajaa viikko. 

P1019616.jpg

Zaran korkkareista tykkään tosi paljon. Olen sisäänajanut niitä nyt useana iltana ja vaikka nilkat joutuukin aika koville, niin yllättävän hyvin näillä onnistuu jo imuroinnit ja tytön lelujenkin keräily lattioilta. 😀 Olen varmaan aika näky, kun siivoilen täällä kotona verkkareissa, kotipaidassa ja korkkareissa, hihii. 😀

Mutta siis, auttakaa kiltit ihanat ihmiset minua löytämään kultainen kaula- ja rannekoru!! Alan olemaan jo epätoivoinen. 😀

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

45 kommenttia “Suihkunraikas juhla-asuni :)

 1. Tuo mekko on todella kaunis sun päällä ja oijoi noita sun sääriä. Sua pukee todella hyvin korkkarit. Mä ehdottaisin statement-korua hieman vähemmän massiivista kullanväristä kaulakorua ja sen kanssa korkeintaan joku todella ohut ja simppeli ranneketju. Mut pakko vielä sanoa, että olla tuollainen kroppa mullakin. ♥

  1. Irina: Sie senkin! ♥ ♥ ♥ Halaus! ♥ ♥ Huomenna pitää mennä etsimään koruja, onko sinulla jo valmiina koko kokonaisuus vai lähetkö etsimään miun kanssani? 🙂

  2. Miten sattuikin, että multa puuttuu myös rannekoru. Hätätapauksessa voin laittaa yhden kotoa löytyvän korun, mutta huolisin mielelläni paremman. Joten, I'm in!

  3. Irina: Jes huomenna siis tulet miun mukaan etsimään koruja. 🙂 Käydään ekana KappAhlissa katsomassa. 🙂 Soitellaan aamusella. ♥

 2. Niin ja semmonen vielä, että näkisit mut täällä kotona: keltaiset fleecekotihousut, harmaa huppari ja kiiltonahkakorkkarit. 😀 😀 Harjoitukset siis meneillään täälläkin!

 3. Hyvältä näyttää, ei välttämättä edes korua kaipaa asuste! :- ) Mutta jos jotain korua kaipaat niin ranteeseen jotain kimaltelavaa ja kaulaan jotain roikkuvaa! Nättiä! Minne juhliin olet menossa?

  1. Sanna: Minusta tuo mekko on tosi kaunis mutta aavistuksen tylsähkö. Jotain korua kaipailen, mutta vierastan korujen käyttöä joten en oikein löydä mieluista. <br />
   <br />
   Ensi perjantaina on eräs itselleni tosi tärkeä kutsuvierastilaisuus, jossa on pukukoodina hieno tumma puku (eli perinteistä cocktailia viimeistellympi) ja siellä on mm. orkesteri soittamassa puvut päällä ja muutenkin todella fiiniä. 😀 Huijui, onneksi sain aveciksi tuon White &amp; Freshin Irinan joka tuskailee samojen asioiden parissa. 🙂 Ja lauantaina olisi toinenkin tilaisuus jonne menen kyllä sitten jos menen niin samoissa vermeissä kuin perjantainakin. Perjantai on ihan ykkönen. &hearts; &hearts;

 4. Käy kurkkaamassa kapphalissa. Siellä on ainakin ollut kiva kultainen vähän näyttävämpi rannekoru ja siihen kuuluva kaulakorukin 😀

  1. S: Kiitos vinkistä! &hearts; Ei tullut mieleenikään kurkata KappAhlin valikoimaa. Lindexin ja Seppälän kävin jo läpi. Huomenna suuntaankin heti ekana tuonne Kappikseen, kiitän! 🙂

 5. Kaunis mekko! Voisin huolia tuollaisen itsellenikin &hearts; Kaulakorua se ei mielestäni välttämättä kaipaa, mutta rannekoru kyllä olisi hyvä. Huutonetissä näytti olevan muutamia ihan kivoja ja edullisia hakusanalla &quot;kullanvärinen rannekoru&quot;.

  1. LadyBlue: Rannekorun haluan kyllä, koska muuten nuo käsivarret jäävät hieman paljaiksi. 😀 kaulakoruista en itse niin välittäisi, mutta onko tuo mekon yläosa ilman korua liian casual ja pliisu? Huutonettiäkin selailin jo mutta ne muutamat ihan ok korut sulkeutuvat niin viime tipassa etten ehdi ensi perjantaiksi niitä saamaan. 🙁

  2. Jos laitat tuon vyön niin ainakaan silloin ei mielestäni kaulakorua kaipaa 🙂 Toivottavasti löydät sopivan korun ainakin nyt siihen ranteeseen 🙂 Mekko istuu kyllä päällesi kuin hansikas, ei voi kuin ihailla! Onko muuten siitä tulevasta lehtijutusta vielä mitään lisäinfoa?

  3. LadyBlue: Huomenna käyn katsomassa korutarjontaa ja toivottavasti löytyisi ainakin joku kaunis rannekoru. 🙂 Kaulakorun suhteen taidan olla aivan liian ronkeli, joten sen löytämisen suhteen olen hyvin skeptinen.<br />
   <br />
   Lehtijuttu Iltalehteen ilmestyy itseasiassa huomenna. 😀 Huijui, syöksyn huoltoasemalle hakemaan lehden varmaan jo koiran aamupissareissulla eli seiskan jälkeen. 😀 Saa nähdä miten paljon on toimituksen punakynä viuhunut ja millainen on lopputulos sekä jaix, kuvat. 😀

  4. Oi, hyvä tuuri, että tulin kysyneeksi 🙂 Täytyykin hakea lehti. Juttu on varmasti hyvä ja mielenkiintoinen &hearts; Hyvä, että rohkeasti lähdit mukaan!

  5. LadyBlue: Saa nähdä millainen on lehtijuttu. 🙂 Positiivista otetta siihen haettiin, joten toivottavasti se on hyvä ja innostaa muitakin sokerihiiriä, jotka kamppailevat herkkujen kanssa. 🙂

 6. Mites olis Bijou Briget? (vaimitentoinytkirjoitetaan) Sieltä jos ei löydy helyä kaulaan tai ranteeseen, niin ihme on! 🙂 Näytät kyllä todella hyvältä tuossa mekossa! <br />
  <br />
  Uuu, täytyykin mennä lehtihyllylle huomenna:)

  1. Blondi: Yhdestä BB-myymälästä jo katselin valikoimaa, mutta oli vain isoja ja hieman intiaanimaisia Statement-koruja sekä liian blingbling-tyylisiä nuorille sopivia koruja. 😀 Kurkkaan vielä huomenna toisen BB-liikeen valikoiman, kun kuitenkin siitä ohi kävelen. :)<br />
   <br />
   Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Huomenna tosiaan pitäisi olla julkaistuna se minun juttu. Ja ymmärsin että se päätyi myös lehteen asti, joten itsekin kipaisen koiran pissalenkillä huoltikselle hakemaan oman kappaleen. Minusta löytyi yksi vanha &quot;tankkikuva&quot; joka on mukana jutussa, hyi yöks kuinka minua hävettääkään. En koskaan tuntenut henkistä oloani niin muhevaksi, mutta kun sisko kaiveli kuva-albumiaan ja tämä kyseinen lehteenkin päätyvä otos heitettiin verkkokalvoilleni niin piti kahteen kertaan katsoa ja ihmetellä että olenko se todellakin MINÄ??? 😀 Kuva todellakin kertoo enemmän kuin mitä muistot, ainakin tässä tapauksessa. 😀

  1. Jennifer: BB:hen menen huomenna ja accessorieskin on siinä matkan varrella sopivasti. 🙂 Kiitos vinkistäsi, tuo accessories oli täysin unohtunut minulta. Kerran olen sielä asioinut joskus vuosia sitten. 🙂

 7. Älä laita kaulakorua. Pilaa asun yksinkertaisen kauneuden. Jos haluat korun niin roikkuva ja vyö pois, mutta en suosittele sitä. Vyö saa lyhyemmän ihmisen näyttämään pidemmälle, kun tulee ns katkeama väliin silmälle hämäykseksi. Yksinkertaisen siro rannekoru ja laukku. Se on siinä.

  1. Nanna: meinaatko??? En ole kaulakoru-ihmisiä joten jos sen voi tosiaan jättää väliin niin teen sen kyllä ilomielin. 🙂 Mutta onko mekko silloin liian pliisu juhlavaan tilaisuuteen, jossa suurimmalla osalla on varmasti nilkkapituista iltapukua tms. ylellisyyttä päällä. En haluaisi olla liian alipukeutunutkaan, ettei järjestäjälle tule sellaista oloa etten arvosta tilaisuutta tarpeeksi. 🙂

  2. Tuota, vyö kylläkin lyhentää. Siis saa pitkän ihmisen näyttämään lyhyemmältä, koska katkaisee linjan. Jos haluaa näyttää pidemmältä, kannattaa välttää poikkilinjoja ja pukeutua samaan väriin ylhäältä alas.<br />
   <br />
   Kiva mekko ja sopii kantajalleen hienosti! Etkä muuten näytä yhtään lyhyeltä vaan hyvinkin sulavalinjaiselta ja sopusuhtaiselta. En olisi tajunnut sun olevan mitenkään lyhyt ellet olisi kertonut. Tuo yksinkertaisuus on just ton mekon se juttu, mun mielestä.<br />
   En laittais kaulakorua, mutta ehkä joku rannekoru? Semmonen monikerroksinen helmijuttu? Olisko sun tyyliä?

  3. Kia: Onneki tuo vyö on musta ja katoaa aika hyvin tuohon mekon kankaaseen. Ainoastaan kultainen pyöreä solki näkyy ja on minusta tosi kivan näköinen. :)<br />
   <br />
   En löytänyt kaulakorua enkä kyllä mieleistä rannekoruakaan, joten menen nyt sitten huomenna kaula &quot;paljaana&quot; ja ranteeseen laitan MK:n kultaisen kellon jonka yritän saada näyttämään enemmän korulta kuin kellolta. 🙂

 8. Kappahlia ehdotan minäkin. Myös Glitter ja Accessorize kannattaa kurkata. Minusta tuo asu kyllä ehdottomasti tarvii korun. Katoitko Lindexin verkkokaupan? Siellä voi olla kattavampi valikoima kuin liikkeessä.

  1. Ansku: Huomenna menen käymään kaikissa ehdotetuissa kaupoissa. 🙂 Lindexistä eikä SEppälästä löytynyt mieluisia ja koruliikkeiden edullisimmat korut ei myöskään napannut. Muutama ihan kiva kaulakoru löytyi kyllä kultajousesta, mutta hintalappu 890e vei ostohalut kokonaan. 😀 Käytän niin vähän mitään koruja että en kyllä ikinä raaskisi laittaa 900euroa kaulakoruun. 😀

 9. Joko tarkastit H&amp;M:n korutilanteen? Ainakin täällä Saksassa kullanväriset korut ovat tosi kovassa huudossa ja valikoima on paras Hennesillä. Hintaansa nähden ovat oikein hyviä ja siistin näköisiä.<br />
  <br />
  Mä laittaisin pelkän ison rannekorun, kultaisen hyvinkin. Tai sitten vyö pois ja kaulakoru lisäksi. Se saa silloin olla tosi näyttävä.

  1. Anna: Meidän H&amp;M:llä on aika heikko valikoima ja monet kultakorut on turhan isoja ja krumeluureja. 🙂 Rannekoruista löytyy muutamia nättejä yksilöitä, mutta ne on omaan ranteeseeni liian isoja ja roikkuvat hassusti tuosta peukalon tyvestä. Täytyy vielä huomenna koluta läpi henkkamaukkakin, jos löytyisi jotain uutuuskoruja jotka itseltäni on jäänyt huomaamatta. :)<br />
   <br />
   Tätä katsoin, mutta oli liian iso:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/14563?article=14563-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/14563?article=14563-A</a><br />
   <br />
   Tämä kultainen sormus on ihana, tälläisen tyylisen kun saisi rannekoruna niin olisin iloinen. &hearts;<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/19798?article=19798-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/19798?article=19798-A</a&gt;

 10. Miten olisi rannekoru rintaneula ? Siten yläosassakin olisi koristetta, muttei rintaneula &quot;särkisi&quot; roikkuvan korun tavoin mekon kaunista kaula-aukkoa. Jos et kultaista löydä niin miksei vaikka puvun värinen kukkakoriste yläosan somisteeks.

  1. Lillan: Kolusin läpi Kampin liikkeet ja monta muutakin paikkaa mutta en löytänyt mieleistä joka olisi ollut sekä kultainen että sirohko ja silti hintahaarukan sisällä. Koruliikkeissä oli vaikka mitä ihanaa, muutama rintaneulakin, mutta hinta oli useita satasia enkä raaskinut sitten sellaiseen satsata. Päätin että jätän kaulakorun ja rannekorun kokonaan pois ja menen mekon, vyön ja kultaisen kellon turvin. 🙂 Saatan olla alipukeutunut, mutta tuskin kuitenkaan niin paljoa etten sisään asti pääsisi. 😀

 11. Kaunis mekko! Venepääntien kanssa ei kaulakorua, varsinkaan jos laitat vyön. Roikkuva pitkä koru voisi sopia, mutta ei luonnollisestikaan vyön kanssa. Pieni ohut ketju voi tuoda hieman &quot;pyhäkoulumaisen&quot; tyylin kyseisen kaula-aukon kanssa, iso lyhyt koru taas peittää sen kauniin leikkauksen. Pidä vyö, satsaa rannekoruun. Jos tuntuu liian ei-juhlavalta, niin harkitse näyttävämpiä korvakoruja tai jotain yksinkertaista hiuskorua ja laukkukin voi tuoda &quot;väriä&quot;.

  1. Johkis: kaulakorua ei ole tulossa, koska en löytänyt mieleistä. Vyö ja kultainen kelloni ovat korkkareiden ja pikkulaukun kanssa ainoat asusteeni ja saavat kelvata. :)<br />
   <br />
   Minulla ei ole reikiä korvissa, joten korvakoruja en voi laittaa. Muuten ne olisivatkin olleet ihan kauniit. &hearts;

 12. Näyttääpä hyvältä! Mekko ei minusta kaipaa kaulakorua. Jos kaulakoruun kuitenkin päädyt, jokin melko roikkuva malli. Itse suosittelisin pelkkää näyttävää rannekorua.<br />
  Täytyykin laittaa Iltalehti ostoslistalle 🙂

  1. Minttu: kiitokset! &hearts; &hearts; Huomenna yritän ehtiä postailemaan kokonaisia asukuvia ennen kuin lähden kotoa matkaamaan kohti juhlapaikkaa. 🙂 Koruja ei nyt sitten etsinnöistäni huolimatta löytynyt, joten mekko, vyö ja kultainen kello saavat riittää juhlalliseen kokonaisuuteen korkkareiden ja pikkulaukun kanssa. 🙂

 13. Mekko on tyylikäs ja en kuvaisi sitä tylsäksi, vaan arkiseksi.<br />
  Jos dress codena on black suit ja tilaisuus klo 18 jlk, niin mikset kerrankin pukrutuidi täyspitkään? Nythän maxit ovat kertakaikkisen in ja valikoimat hyvät.

  1. Lilya: En halua ostaa täyspitkää mekkoa kaapin uumeniin vain muutamia satunnaisia käyttökertoja varten. 🙂 Olen nykyisin aika pihi mitä tulee juhlapukeutumiseen. :D<br />
   <br />
   Itse olen sen verran lyhytkin että valmista mekkoa ei löydy, mekko pitäisi eniveis käyttää ompelijalla lyhennettävänä ja vartalon muotonikin on sellainen että näytän helposti pieneltä paituliin pukeutuneelta pygmiltä, jos pukeudun täyspitkään mekkoon. Tähän päivään mennessä en ole löytänyt itselle sopivaa mallia, vaikka sellainen varmasti on kyllä olemassa. 🙂

 14. Moi! Tosi tyylikäs asukokonaisuus! Erittäin nätti mekko ja monikäyttöinen luottomusta varmasti tulevillekin vuosille. Itse ajattelin ehdottaa, että entä jos kuitenkin käytät jo olemassa olevia koruja ja kelloja, mitä sinulta jo löytyy. Tuli mieleen, että jos ostat hätäpäissäsi jotain &quot;ihan kivaa&quot;, niin tuleeko sinulle sittenkin sellainen olo, ettei nämä ole sitä ominta sinua? Tutut ja turvalliset korut yllä olisi ainakin itsella &quot;varmempi&quot; olo.:)<br />
  <br />
  t. Laura

  1. Laura Hämäläinen: Minulla ei oikein ole koruja, koska en niitä käytä kovinkaan usein. Siksi olin ostamassa kaula- ja rannekoruja, jotka olisin tahtonut olevan sen verran ajattomia että ne sopisivat monenlaiseen menoon. 🙂 Ei löytynyt sopivaa, joten nyt sujautan sitten ranteeseeni kultaisen kellon ja se saa riittää. :)<br />
   <br />
   Minulle tulee todella helposti ylipukeutunut olo ja sitä haluan välttää. Haluaisin keksiä keinon luovia puolivälissä, eli olla riittävän juhlava ilman sitä tunnetta että olen kävelevä joulukuusi. 😀 Opettelemista se vaatii ja ehkä sitten ensi vuonna olen tässäkin asiassa hieman kehittyneempi. 😀

 15. Vau! Miten upean tyylikkään näköinen olet. Tuo mekko sopii sinulle tosi hyvin. Tulee ihan Audrey Hepburn mieleen. =)

  1. katja: Wau, kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Hepburn on todella kaunis ja upea nainen! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Katja: Hihii, varjot on kyllä varsin hauskat. 😀 tein lisävalaistuksen jalkalampulla joka osoitti tuohon kuvauskohtaan, se aiheutti normaaliakin suuremmat varjot. 😀

  1. Olivia: Tuo koru on kyllä kaunis, ihanan simppeli. &hearts; &hearts; Myymälässä näkemäni yksilö oli niin pahasti naarmuuntunut etten sitten uskaltanut ostaa tätä korua. Se oli kyllä kaulassa tosi nätti, mutta en tiedä olisiko se ollut kuitenkin hieman väärän mallinen tuohon mekon kaula-aukkoon. Mutta kauppaan siis jäi sen naarmuuntumisen vuoksi. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *