Pallovalot verhokiskossa

En saanut Happy Lightsin pallovaloja asettumaan nätisti String-hyllyn ympärille, joten kokeilin ripustaa ne makuuhuoneen verhokiskoon. 20-pallon valosarja on himppasen verran liian lyhyt eikä se yletä lattiaan asti, mutta tuolla nurkassa sängyn takana sitä ei huomaa. Verhokiskon saatan tosin vaihtaa jossakin vaiheessa verhotankoon, koska tuolla kiskolla ei ole juurikaan virkaa tuolla seinähyllyn päällä. Siihen asti saa pallovalot roikkua paikoillaan ja toimia yövalonani. 🙂

iP1019562.jpg

iP1019564.jpg

Palloista heijastuu pienen pienet pilkut seinille, jotka ovat minusta hauskoja. 🙂 Minulta kysyttiin pallon varsinaista värisävyä ja ilman valoa se on tosiaan ihan vitivalkoinen. Minulla on pallosarjassani hehkulamput. Valon sävy on keltaisempi kuin led-versiossa ja siksi palloni näyttävät noin kermaisilta. Tutullani on samainen pallovalosarja led-valoilla ja niiden sävy on palaessaan puhtaan valkoinen, eivät kuulemma sinerrä eivätkä ole keltaisetkaan. 

P1019635.jpg

P1019638.jpg

Piti vielä sanomani, että neliönmuotoisen ruokapöydän haaveeni on toteutumassa. 🙂 Tästä postailen teille huomenna kunhan saan pöydän kasattua ja paikoilleen. Uuden pöydän kustannukset 15 euroa, ei paha. 😀 😀 Ihanaa iltaa kaikille! <3

10 kommenttia “Pallovalot verhokiskossa

 1. Näyttää huomattavasti paremmalta tuossa kuin olohuoneen hyllynpäädyssä. Nyt näyttää todella hyvältä! :)<br />
  <br />
  Itse en vaihtaisi verhokiskoa -tankoon. Tanko saa huoneen näyttämään matalammalta ja henkilökohtaisesti tykkään itse siitä, että verhot roikkuvat mahdollisimman korkealla. 🙂

  1. Krisse: Tuo pallovalojen pehmeä sävy on ihan omiaan makkariin. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minulla oli ajatus laittaa hyvin huomaamaton ohut verhotanko kattokiinnikkeillä ikkunan yläpuolella katossa oleviin reikiin kiinni, eli korkeus ei juurikaan muuttuisi. Minusta tuo metallinen peitelevyllinen verholista on vaan niin rotiskon näköinen, että siksi haluaisin vaihtaa sen hieman kevyempään ja nykyaikaisempaan. 😀 Mutta ei se ole ajankohtaista nyt ennen joulua ainaskaan, koska en jaksa tuolla makkarissa tehdä enää tänä vuonna mitään. 😀

  1. Pallot on kauniit,mutta minusta ja omassa &quot;valkoisessa kodissanikin&quot; käytän aina kylmän val-<br />
   koista lediä sävynä lamppuun kun lamppuun.On niin kaunis.No makuasioita:)<br />
   Kävin ostamassa eilen muuten Iittalan lampun valkoisena sinun ruskehtava vihjeenä.Kiitos,on<br />
   aivan ihana!

  2. Jessi: Ledit on kauniit ja usein ne ovat juuri sellaiset neutraalinsävyiset. &hearts; Itse tykkään makuuhuoneessa erityisesti siitä että valonsävy on lämmin, se saa kokonaan valkoisen huoneen ihanan pehmoiseksi ja lämpimän näköiseksi. Keittiö-olohuone akselilla valkoinen valonsävy taas on ihan ehdottomasti parempi. :)<br />
   <br />
   Wau, ostitko siis Leimun valkoisena??? Onko valkoistakin olemassa? Vai sen pitkulaisemman, jonka nimeä en nyt saa päähäni… 🙂

 2. Jes, hyvä muutos. Olen yrittänyt vastustaa noita pallovaloja &quot;koskaniitäonkaikillajajokapaikassa&quot;, mutta täytyy myöntää että tuollalailla ripustettuna näyttävät kyllä ihanilta. Ehkä kuitenkin tyydyn vaan ihailemaan niitä täällä ja muissa blogeissa 🙂

  1. Kaisa J: Mitäs se haittaa vaikka kaikilla olisi pallovalot????? Pyhpah, osta pois vaan jos kotona on pallovalojen kokoinen paikka. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ne ovat minusta jokaisessa kodissa aina oman näköisensä ja sinun kotona ne olisi piste iin päälle. 🙂

 3. Mäkin oon koittanut hieman vastustella itseäni ostamasta pallovaloja juurikin sen vuoksi, että niitä on joka puolella…Muttakunneonniin ihanat! =)<br />
  Haluaisin pallot harmaasävyisinä kehystämään olohuoneen seinäpeiliä.<br />
  <br />
  Nuo tuo kyllä kivan rauhallista tunnelmaa tuolla makuuhuoneessa. Sopii hyvin tuohon nurkkaan.<br />
  Ja ihanat lakanat!<br />
  <br />
  &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://www.miesboksi.wordpress.com">-Miessisustaja</a>&quot; target="_blank">http://www.miesboksi.wordpress.com">-Miessisustaja</a></a&gt;

  1. Miessisustaja: Sinullekin sanon että viis muista!!!! 😀 Anna mennä vaan ja varsinkin jos harmaansävyisiä pallovaloja mietit, niin sellaisia en ole kenelläkään nähnyt!!! Pallovalot on oikeasti tosi kauniit ja ne on omalla tavallaan jo niin peruskauraa, että en itse koe että eroaisi mitenkään esim jouluvaloista tms. Ne on vähän kuin vesilasit, kaikilla on sellaiset ja niin pitääkin olla, mitä turhia funtsimaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *