Viikkosiivousta uuden ruokapöydän ympärillä

Olen viime aikoina hieman oikonut ja imuroinut karvapää-suulakkeella seinähyllyt ja tasot, samalla kun huuveroin lattioitakin. Tämä nopeuttaa viikkosiivousta entisestään, jonka nykyisin teen keskellä viikkoa. 🙂

P1019653.jpg

P1019651.jpg

Kyllä taas pinnat kiiltää, kun viikon pölykerros on hävitetty. Laittelin samalla vaivalla myös yrteilleni lisää vettä ja pyyhkäisin ruokapöydän puhtaaksi mikrokuituliinalla.

P1019648.jpg

P1019649.jpg

Ruokapöytä vaihtui eilen illalla pieneen neliönmuotoiseen pöytään, joka on meille täydellisen kokoinen. En juurikaan kata ruokapöydälle antimia, joten meille riittää että pöytään mahtuu kaksi tai kolme lautasta laseineen ja aterimineen. Pöytä tuli meille hieman extempore, kun edellinen omistaja halusi vaihtaa pienen pöytänsä suurempaan. Mutta mikäs siinä, neliönmuotoisesta pöydästä olen tässä jo muutaman vuoden jaksanut teillekin höpöttää, joten ehkä oli aikakin että siirryn haaveilusta toteutukseen. 😀

P1019659.jpg

P1019655.jpg

Pöydän alle tarvitaan ehdottomasti matto ja neliönmuotoinen sellainen. Myös tuolien osalta olen mietiskellyt erilaisia vaihtoehtoja, mutta en vieläkään tiedä millaiset tuolit olisi parhaat. Olen fundeerannut että selkänojallisia tuoleja voisi olla kaksi ja niiden rinnalla sitten kaksi tuollaista valkoista jakkaraa lisätuoleina. Itse tosin uskon jatkossakin istuksivani mieluiten jakkaralla, mutta olisipa ainakin kahvittelijoille tarjota pepun alle oikea tuoli. 😀

P1019658.jpg

P1019657.jpg

Viikkosiivouksen suoritettuani oli hetki aikaa istua alas nautiskelemaan kupponen kaffetta. Ihan huippua istua omassa rauhassa ja avasimpas lehdenkin pitkästä aikaa eteeni. 🙂

P1019660.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-13%20koht

Tosin mielenkiintoni lehteen lopahti parissa minuutissa, joten tartuin sitten kuitenkin kännykkääni ja aloin selailemaan saapuneita blogikommentteja ja sähköposteja. 🙂 

Nyt ruokakauppaan ja sitten olisi päivän pakolliset hoidettu ja loppuillan voi touhuta kaikkea kivaa. 🙂 Mukavaa päivää kaikille! <3

24 kommenttia “Viikkosiivousta uuden ruokapöydän ympärillä

 1. Minne lokki lensi? 🙂 Kivan näköinen on kyllä tuo pöytä, varmasti sitten vielä kivempi kun matto alla 🙂

  1. Jenni: lokki on tuossa keskellä keittiötilaa, missä pöytä oli ennen eli tulevan saarekkeen kohdilla roikkumassa. 🙂

 2. Tosi kiva pöytä! Minä haaveilen varmaan myös ikuisesti Riviera Maisonin puisesta pöydästä, joko pyöreästä tai neliskanttisesta. Taidankin mennä heti haaveilemaan! 😀

  1. Fanni: oijoi, taidan tietää sen Riviera Maisonin neliskanttisen pöydän, se on tosi kaunis ja ISO. 🙂 haaveilu on aina ihanaa, mukavia haaveiluhetkiä! &hearts;

 3. Kivan näköinen pöytä, mutta näyttää hieman korkealta suhteessa jakkaroihin. Yltääkö tyttö syömään?

  1. Tähtisäde: jakkarat ovat ihan normikorkuisia ja pöytä myös. Tyttö ylettää oikein hyvin ja tuo korkeusero näyttää varmasti siksi niin isolta kun jakkaroissa ei ole selkänojaa. 🙂

 4. Moi, minkä kokoinen tuo pöytä on? Etsiskelen kuvia 80×80 pöydästä miltä se käytännössä näyttää, mutta tuo pöytä taitaa olla hippusen isompi? Kaunis se on!

 5. Kuule, missä on sun jääkaappi- ja pakastinkaappi nykyään, kun eivät milloinkaan näy kuvissa ja keittiötilakin sulla on niin pieni?

  1. annie: En siirtele niitä kovinkaan usein ja siksi en kuvaile eteistäkään kuin kahdesti vuodessa. 😀 Lillagungan mainoskuvauksia varten siirsin ne tytön huoneeseen ja napsin siinä kuvat omaankin blogiini sen ja seuraavan päivän aikana. Kävi näppärästi. Kaapeissa on renkaat alla joten ne siirtyvät helposti ja kevyesti omin voimin, ei ole vaikeaa. 🙂

  1. sanna: MInun kansilevy on vain 80x80cm joten siihen ne ovat liian suuret. Minusta pukkijalat ei kyllä sovi kovin hyvin, vaikka olisi isompikin pöytälevy. :/ Itse valitsisin pukkijaloille pitkulaisen kansilevyn tai sitten neliönmuotoisen pöydän omilla jaloilla varustettuna. 🙂

 6. Kivannäköinen pöytä! Varmaan oikein passeli pienessä perheessä. Ei meitäkään tosin ole kuin 3, mutta meillä vietetään paljon illanistujaisia ja juhlapyhiä isommalla porukalla, niin on kiva kun pöydän ääreen saa mahdutettua 8 henkeä.

  1. Blondi: Iso pöytä on kiva jos sille on käyttöä, mutta meillä ei oikein koskaan vietetä isolla ihmismäärällä iltaa (tai päivääkään), joten meille tämä pikkuinen pöytä on hyvän kokoinen. 🙂

 7. Nyt kyllä ärsyttää oikein olan takaa. Miksi sinulla ei lue, jossain,että et vastaa jokaiseen kommenttin, niin ihmiset eivät huvikseen kirjoittele ja kysele sinulta asioita.Kirjoitit yhteen postaukseen vastaavasi vuorokauden sisällä, mutta et kylläkään,niin tee.Esim.Ribba-tauluhylly ja energiaa sisustuksesta postauksiin et ole vastaillut.Nyt riitti tämän blogin lukeminen, koska muissa seuraamissani blogeissa saavat kaikki vastauksen kommentteihinsa.Tykkäsin kyllä lukea sinunkin juttuja, mutta tämä oli sitten tässä.

  1. P.T. Olen pahoillani että vastaamattomuuteni ärsyttää sinua. Olen kirinyt kommenttivastauksissani vasta 10.10.2013 kohtaan joten rästissä on vielä aika monen postauksen häntäpään kommentit. Pari tuntia olen käyttänyt joka ilta aikaa kommentteihin vastaamiseen, mutta tämän enempää ei minulla yksinkertaisesti ole mahdollisuutta kun nukkuakin joskus pitää. jos en olisi töissä, olisi minulla aikaa vastailla kommentteihin kuten ennen vanhaan, mutta ajanpuutteen ja parin elintärkeän harrastuksen vuoksi on aikaa nykyisin vähemmän kuin ennen. Yritän luovia tässä keskivaiheilla, eli vastata uusimpien postausten kommentteihin ja kiriä samalla vanhoja kiinni. Jokaiselle vastaan kyllä, mutta viivettä on valitettavasti. Laskin että juuri ennen joulua olen ajantasalla, joten aikamoinen matka on vielä edessä. <br />
   <br />
   Toivotan sinulle tunnelmallista syksyn aikaa ja mukavaa joulun odotusta! &hearts;

 8. Tosi kivan näköinen tuo neliskulmainen pöytä. 🙂 Ja niin raikkaita yrttihylly-kuvia, tykkään! &hearts; Kolmas kuva on aivan ihana, kuin suoraan sisustuslehdestä! &hearts;

  1. Valkoinen visio: Yrteistä tulee kyllä niin pirteä mieli ja se tuoksu on aivan huumavan hyvä. &hearts; &hearts; &hearts; Ruokapöydän äärellä kun istuu niin basilikat vain leijuvat nenuun. &hearts; &hearts;

  1. Hani: Matto on jo löytynyt ja tuolien suhteen vielä arvon että minkalaiset valkoiset tuolit nyt sitten haluankaan. 🙂 Vaikeaa on valikoida, kun tykkään niin monenlaisista tuoleista ja tuolimalleista, mutta tällä kertaa haluan sellaiset tuolit joita voi pienellä korjauksella aina uudistaa ja saada ne kestämään hyvänä ainakin vuosikymmenen. 😀 Aika absurdi ajatus minulta kuultuna, mutta tämä on tavoitteeni tällä kertaa. Saa nähdä löytyykö mieluisia puu- tai terästuoleja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *