Hiusväriä ja saumattomia housuja :)

Ajattelin tässä hiusvärin vaikutusajalla näppäillä teille hyväntuulisen postauksen, jonka tärkein asia on maailman parhaat alushousut vartalonmyötäisen mekon alle. 😀 Sitä ennen kuitenkin kuva Cittarista ostamastani kauniista valko-vihreästä kukkakimpusta, joka ilostuttaa minua ruokapöydällä. <3

iP1019704.jpg

iP1019698.jpg

Ja tämä tukkaväri siis päässäni parhaillaan. 🙂 Naturigin värit ovat saaneet aika kylmää kyytiä väärästä markkinointitavastaan (luomua ja luonnonmukaista, vaikka ei ole :D) eri medioissa. Itse halusin vain hyvän värin ja tällä jo kerran aikaisemmin värjättyäni päädyin samaan ja hyväksi havaittuun luonnollisen tummanruskeaan. <3 Kokemuksesta tiedän, että tämä sävy on yllättävän punertava ollakseen värikoodiltaan 3.0, mutta kaupan väreissä on aina heittoja ja lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin se mitä toivoo. 🙂 Minun hiuksissani edellisellä kerralla väritulos oli melko lähellä väripaketin kyljessä olevan mallin hiuspehkoa, toivottavasti tälläkin kertaa. 🙂

iP1019707.jpg

iP1019711.jpg

Ja tässä sitten nämä loistavat Sloggin Invisible boxer-mallin korkea(hko)vyötäröiset alushousut, joita suosittelen lämpimästi kaikille tyköistuvien vaatteiden alle. Pöksyissä ei ole slimmausta ja sitä epämukavan napakkaa muotoilua, mutta silti näissä on pieni alavatsaa litistävä ja peppua lift uppaava vaikutus . 🙂 Kaikki saumakohdat ovat tuollaista leikattua pilvikuviointia, eli näistä ei tule painautumia eikä rumia rajoja makkarankuoreenkaan pukeutuessa. Alushousujen päälle laitettavat sukkahousut ovatkin sitten taas jo toinen juttu… 🙂

iP1019693.jpg

Ostin myös Syossin hiuslakan, jotta saan huomenna kiharani kiinnitettyä. Tarkoituksena on tehdä puolipitkiin olkapäähän yltäviin hiuksiini loivia kiharoita, joista sitten nostelen kiehkurat takaraivolle kasaan. Sellainen rento ja luonnollinen “ihan vaan nousin just sängystä”-tyyppinen lopputulos olisi hakusessa. 🙂 Mutta saa huomenna nähdä miten tähän liukkaaseen luirulettiini saan riittävästi volyymia, jotta kiharat ovat runsaat hiusten lyhyestä pituudesta huolimatta. 🙂

Kääks, nyt äkkiä pesemään väri pois ennen kuin kärventyy koko kaalikuuppani. 😀 Hihiii. Ihanaa iltaa kaikille! <3

8 kommenttia “Hiusväriä ja saumattomia housuja :)

 1. Kunpa osaisinkin laittaa tukkaani jotenkin, mutta ei, perinteisellä nutturalla on kai mentävä :/

  1. Irina: Perinteinen nuttura on aina kaunis. &hearts; Itsekin sellaista mietin mutta mekkoni on niin &quot;tylsä&quot; että näytän mummolta jos laitan tukankin siistiksi. 😀 Haen hiuksilla sellaista nuorekasta rentoutta muutoin klassiseen asukokonaisuuteen. 🙂

 2. Kyllä luirulettiinkin saa koko illan kestävät kiharat hyvillä aineilla. Kunnon muotoilutuotteet pohjalle ja reilulla lakalla kiinnitys:) Terveisin toinen luiruletti:)

 3. Nyt on lettikampaukset muotia. Se perinteinen nuttura saa uutta ilmettä jos laittaa toiselle puolelle tai vaikka molemmille puolille lettiä. sitten loppu tukka nutturalle. jos nyt joku ymmärsi mitä tarkoitan. Googlaamalla löytyy. Tai ns ranskanletti etuhiuksiin ja loppu tukka suoraksi. Ja jos omistaa hiuslisäkkeitä, tähän ne vallan hyvin. Saa paksummat letit yms.

 4. Itsekin liukkaan hiuslaadun omaavana voin ehdottomasti suositella pienen kiinnityksen antavaa lämpösuojasuihketta, esim. Wella Professional Thermal Image, se on aivan loistavaa tavaraa ja tarpeen vaatiessa jotain muotoilusuihketta tai -vaahtoa. Hiuslakkaa kannattaa käyttää vain viimeistelyyn, niin hiuksista ei tule kovat ja &quot;liian laitetun&quot; näköiset.<br />
  <br />
  Odotan innolla millaisen kampauksen väsäät, toivottavasti saadaan kuvia! 😉

 5. Just kuulin työkaverilta joka oli ollut seksuaaliterveys aiheisessa koulutuksessa että siellä oli luennoitsija sanonut, että pikkujouluihin pitäisi pukea sloggit ja kotona pitäisi käyttää stringejä 😉 <br />
  Ei tainnut ihan tuota samojen näkymistä tarkoittaa, mutta hyvä pointti silti 🙂 Mä taidan kanssa käydä ostamassa samikset pikkarit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *