Ruokailutilan kalustus valikoitu

Ruokailutilaan olen ajatellut tälläistä kokonaisuutta:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-08%20koht

Neliönmuotoinen ruokapöytä jo löytyykin, samoin simppeli kartion mallinen kirkas maljakko Casa Stockmannilta. Pöydän alle on tulossa kuvan matosta poiketen neliömatto, josta tulossa oma postaus parin viikon sisään. 🙂 Tuoleiksi olen päätynyt valitsemaan Hayn valkoiset Hee-tuolit, jotka sopivat hyvin olemassa olevaan sisustukseen ja ovat myös Kartellin kirkkaiden tuolien tavoin hyvin keveät ja tilaa säästävät.

Nyt alan käymään läpi huomisen juhlatilaisuutta ja omaa ulkoasuani. Kultaisia koruja kaulaan ja ranteeseen en harmikseni löytänyt, joten nyt mennään sitten kaula paljaana ja MK:n kello ranteessa. 😀 Hiusvärin lätkäisen päähäni heti kun tytön pää painuu tyynyyn eli klo 21 aikoihin. 🙂 Kirjoituskärpänen saattaa vielä iltasella puraista, joten voipi olla että palailen vielä turisemaan (lue stressaamaan) teille huomisesta. Moikat siis hetkeksi! <3

(Kuvat: Valmistajien sivuilta, interflora)

15 kommenttia “Ruokailutilan kalustus valikoitu

 1. Mielenkiinnolla odotinkin millaisiin tuoleihin päätyisit ja nuo ovat kyllä todella kauniit ja ajattomat! Ihan loistava valinta ja varmasti istuvat sisustukseen täydellisesti. 🙂

  1. Jessica: Valkoisia puutuoleja katselin, mutta mikään ei oikein kolahtanut. Hayn Hee-tuoleista olen aina tykännyt kovasti ja omaa nojatuoliani R-A-K-A-S-T-A-N, joten koin että hyväksi havaitulla Heellä mennään seuraavat vuodet. 🙂 Niissä on kaikki ne elementit mitä uusilta tuoleilta halusin, eli kestävyys, helppo korjattavuus (jos menevät vuosien varrella huonoksi), pinottavuus, kokovalkoisuus ja ilmavuus sekä sirous. 🙂 Ennen joulua ajattelin kaksi valkoista Heetä kantaa kotio. 🙂

  1. ansku: Hayn Hee-tuolit on niin ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ajattelin ennen joulun pyhiä kipaista hakemaan kaksi tuolia ja ne ovatkin sitten tämän vuoden viimeinen ostos. 🙂 Ensi vuodelle ei sitten jääkään enää mitään hankittavaa, muuta kuin jotain pientä kausitekstiiliä ja uusia kukkia lakastuneiden tilalle. 😀

 2. Tulee kyllä erittäin kaunis tuosta teidän ruokapöytäryhmästä, aivan huippu valinta nuo hayn tuolit, ihanan keveä näköiset ja ilmavat!

  1. Sini: Luulen että ne ovat täydelliset tuohon pöydän ympärille ikkunan eteen. &hearts; Niistä näkee läpi, kuten Kartellin kirkkaistakin tuoleista, joten ne eivät tee pienestä ikkunan edessä olevasta tilasta sumppuista. 🙂

 3. Siitä tulee ihana ja tosi raikas &hearts; Minä täälä jo vähän odottelen että milloin aloitat joulu hössötyksen! Itselleni olen antanut luvan aloittaa joulu valmistelut aikaisintaan 24.11. <br />
  <br />
  Nimimerkillä laitoin juuri joulupalloja yhteen partyliten somisteeseen 😀

  1. Fanni: En tiedä mikä ihme minuun on mennyt, mutta tänä vuonna ei ole jouluenkeli vielä ilmaantunut meidän huusholliin. 😀 Ei ole yhtään jouluinen olokaan ja siksi en ole mitään koristuksiakaan laitellut vielä. En tosiaan muista koska viimeksi olisin näin &quot;myöhässä&quot; ollut, en kai koskaan. 😀

 4. Eikö esim valkoiset perinteiset pinnatuolit tai muuto nerd-tuolit olisi paremmat? Toisi enemmän lämpöä ja kodikkuutta kuin metallituolit. Tämä toki vain minun mielipide 🙂

 5. Eikö perinteiset valkoiset pinnatuolit tai vaikka muuto nerd tuolit olisi paremmat? Toisi mielestäni enemmän lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen kuin metallituolit? Tämä toki vain minun mielipide 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *