20 kommenttia “Asukuvat juhliin – huomenna lisää! :)

  1. Fanni: Asu oli tosi mukava päällä eikä tullut oloa, että olisin ollut yli- tai alipukeutunut. 🙂 Kiitos ihanainen! ♥

  1. Naanaa: Koiruli ei suvainut siirtyä joten pääsi juhlakuviin. 😀 Ilta oli todella onnistunut ja ihana. ♥

 1. Mekkosi on nätti,mutta…. olisit voinut panostaa hiuksiisi. Kunnon kampaus eikä mitään &quot;just nousin sängystä&quot; lookkia. Olethan jo aikuinen nainen etkä mikään teini. <br />
  Ja lasit oisi voinut korvata piilareilla.

  1. Tiedätkö, kaikki eivät voi käyttää piilareita 🙂 esim itselläni liian kuivat silmät niihin, joten brillit on osa kaikkia lookkeja – sopivat ne siihen tai eivät. Ja mielestäni tuo on kyllä ihan kunnon kampaus, ehdottomasti! Ei se tarkoita että joka suortuvan pitäisi olla tismalleen omalle kohdalleen laitettu, tätinuttura tai muu perinteinen. Sellainen viimeisen päälle mietitty ja aseteltu kampaus olisi tehnyt tuosta simppelistä asusta kamalan tylsänkin.

  2. Minusta hiukset ovat kivasti, ja mitä piilareihin tulee niin niiden käyttäjänä voin kertoa että ei niitäkään joka päivä pysty pitämään. Mulla ainakin on päiviä jolloin silmät tuntuvat niin kuivilta, että suosiolla iskee silmälasit päähän 🙂

  3. nimetön: Minä panostinkin hiuksiini. 🙂 Tein kampauksen johon käytin aikaa peräti 10 minuuttia joka on 9minuuttia enemmän kuin normaalisti. 🙂 Aikuisen naisen ei todellakaan tarvitse näyttää ylilaitetulta ja sliipatulta, vaan juhlalookki on olla varsin hyvin nuorekas ja rento. Oscar-gaalan kampauksista voi katsella esimerkkejä rennoista lookeista yllinkyllin. :)<br />
   <br />
   Minulla on silmälasit ja sille en mitään voi. Piilareita en pysty käyttämään enää joten nou can duu. Kyllä silmälasitkin sopivat juhlapukeutumiseen, ja omasta mielestäni minun kakkulani ovat oikein edustavat. Eikös tälläiset rillijutut ole vähän ala-asteikäisten juttuja? 😉

  4. meri: MInulla on sama vaiva, en pysty enää käyttämään piilareita montaakaan tuntia joten ihan turha on ottaa lisävaivaa siitä että kanniskelen mukanani prillejä jotka saan kuitenkin vaihtaa silmiini ennen kuin ilta on edes puolivälissä. <br />
   <br />
   Minusta tukka oli ihan kiva, en uhranut siihen ajanpuutteen vuoksi kuin kymmenen minuuttia ja minusta se teki konservatiivisesta asusta rennomman ja vähemmän jäykän. 🙂

  5. Maarit: Itse en pysty enää pitämään piilareita kuin muutaman tunnin kerrallaan ja siksi olen hyväksynyt sen että ole prillipää. 🙂 Olisi kiva että näitä ähähhhäää olet rillirousku-tyylisiä kommentteja, joita sain ja jätin ne julkaisematta, ei enää aikuisiällä tarvitsisi kuulla. 😀 Minusta rillit olivat oikein kivat kokonaisuudessaan, enkä häpeile enää sitä olen prillipää. 😀

  6. Laitoin jo yhden kommentin mutta pakko vielä toinenkin pistää! Olen kyllä järkyttynyt että AIKUISET IHMISET haukkuvat toisia rillipäiksi jne. – kauheaa esimerkkiä näyttävät mahdolliselle jälkikasvulleenkin. Sanotteko yhtä inhottavasti myös vaikkapa kuulolaitetta käyttäville, pyörätuolissa istuville tai syöpähoidossa hiuksensa menettäneille? Kun eihän ne sovi niin minkäänlaiseen juhla-asuun, kommenteistanne päätellen.<br />
   <br />
   Sitä paitsi Miia, sinun rillisi on hienot! Löytäisinpä itsekin yhtä sopivat ja kuin itselleni tehdyt 🙂

  7. Sanoinpa vain mielipiiteeni:)<br />
   Kyse ei ollut että pitäisi hävetä silmälaseja, turhaan sä siitä loukkaannut.<br />
   Se on lapsellista jos kaipaa mielipiteitä eikä &quot;hyväksy&quot; eriäviä kommentteja. Mitäs sitten julkaiset näitä juttuja?<br />
   Ja joo se 9 min. todellakin näkyi &gt;3

 2. Ihana Kaunis Miude! &hearts;<br />
  Asukokonaisuus on kiva, tykkään. Itse laittaisin päälle vastaavanlaista jos jotakin juhlia vain jostakin ilmaantuisi mihin tarvitsis hieman panostaa 🙂 Vaikka niitä suurempia koruja ei olekaan joiden suhteen &quot;tuskailit&quot; niin tuo on silti mahdottoman nätti ilman niitäkin! 🙂

 3. Onhan tuo hyvännäköinen asu(helma vähän ylipitkä), mutta huutaa auttamattomasti business/konttorityyliä. Superkonservatiivinen, ei kovinkaan tarkoituksenmukainen. Silmälasit voisivat olla persoonallisemmat tai nykyaikaisemmat, jotta asusta saadaan juhlavampi.

 4. Niin, tai edes värikkäämpää huulipunaa. Sekin olisi tehnyt ilmeestä vähän juhlallisemman.<br />
  <br />
  <br />
  Olen huomannut, että useinkaan sisustus-ja pukeutumistyylitaju eivät kulje käsi kädessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *