Kamera meni mäsäksi, uuden osto edessä

Se olisi nyt sitten pakko ostaa uusi kamera, kun oma Olympukseni päätti hajota. Veikkaan että olen onnistunut kolauttamaan kameran perjantain juhlissa ja sen seurauksena objektiivin sisällä oleva lasi on rikki. Päädyin Canonin lainakameroita testaillessani hankkimaan seuraavaksi kamerakseni EOS 70D-mallin rungon ja siihen pari peruskuvaamiseen soveltuvaa putkea.Tykkäsin todella paljon kuvata Canonin kameroilla ja 70D:n ominaisuudet helpottivat kyllä kuvaajan elämää mm. kääntyvällä kosketusnäytöllä. 

canon70d.jpg

highres-canon-EOS-70D-FRA-w-EF-S-18-55mm

canon-70D_top.jpg

highres-canon-EOS-70D-FRT-VARI-ANGLE-MON

Tämmöinen vekotin olisi nyt sitten seuraava kamerani ja oikeastaan olen vähän helpottunutkin, että vuoden kestäneelle kamera-asian vatvomiselle tulee nyt loppu. 😀 

Nyt meillä aletaan kokkailemaan perunaa ja tomaattista yrtti-jauhelihakastiketta. Myöhemmin vietämme tytön kanssa ikioman leffaillan ja katsomme Disneyn Kaunottaren ja Kulkurin. <3 Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille! Pitäkää ulkona liikkuessanne hatustanne kiinni, siellä on aivan järkyttävän kova tuuli! <3

(Tuotekuvat: Canon)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Kamera meni mäsäksi, uuden osto edessä

 1. Siis perjantain juhlissa(alle 2 vrk sitten) meni objektiivin lasi rikki ja nyt jo olet ennättänyt tehdä laajan kameravertailun sekä &quot;osto&quot;päätöksen? Väliin mahtuu pari yötä ja vielä toisetkin juhlat? Wow, olet todella tehopakkaus!<br />
  <br />
  Objektiivejakin muuten saa uusia.

  1. Jenska: Canonin kameroita olen lainaillut jo pari kuukautta joten ihan yhden yön juttu tämä nyt sentään ole. 😉 Tein päätökseni uuden kameran ostamisesta jo syyskuussa mutta ajankohdaksi sille oli vasta ensi vuosi. Mutta nyt kun perjantaina tuo oma kamera näköjään hajosi ( selvisi vasta tänään että se ei pelaa) niin uusi on pakko ostaa tilalle heti. Kamerassa on muutakin vikaa joten mielummin ostan uuden ja paremman kameran kuin laitan 400 e uuteen objektiiviin tähän &quot; ei hyvään&quot; kameraan, Olympuksesta moni tykkää, mutta itse en, 🙂

 2. Ei ole mitään kuvia lauantai-illasta ? Myöskään mitään listoja ei näy miten äänestyksissä kävi.<br />
  <br />
  Mutta hauskaa varmaan oli.<br />
  <br />
  Stockan kuvat olivat tosi hauskat, varsinkin ne pukukoppiotokset.

  1. lanttuleikkuri: Olin pelkän kännykän varassa liikenteessä joten kuvasaldoni jäi hyvin pieneksi. Facebookin puolella on muutama kilistelykuva. 😀 Indiedayssin sivuilta löytyy nyt kuvia illalta bloggaajista:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.indiedays.com/item/toimitus/katso-kuvat-inspiration-blog-awards-juhlasta&quot; target="_blank">http://www.indiedays.com/item/toimitus/katso-kuvat-inspiration-blog-awards-juhlasta</a><br />
   <br />
   Oli ihan mukava ilta ja tarjoilut olivat ID:n pippaloissa oikein herkulliset. 🙂

  1. Miessisustaja: Näin on. 😀 Kyllä sitä tuskailinkin sitten jo melkein vuoden, joten ehkä se oli kohtalon sanelemaa että nyt oli aika satsata uuteen kameraan ja tinkiä muutamista sisustusjutuista. 😀 Tänään saan akun lataukseen ja viimeistään huomenna pääsen tositoimiin. On ollut kyllä harvinaisen orpo olo viimeiset pari päivää kun ei ole ollut kameraa lainkaan. 😀

  1. nene: Canonilta sain kahden viikon ajaksi lainaan kyseisen kameramallin silloin kun se lanseerattiin, eli loppukesästä 2013. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *