iPhone-matskua :)

Blogin Facebook-sivulle laitoinkin jo alkuillasta kuvan herkkuhetkestäni. <3 Hemmottelin itseäni rankan juhlaviikonlopun ja perinteeksi muodustuneen marina-maanantain jäljiltä kana-caesar-salaatilla ja juustolautasella uunituoreen maalaisleivän kera. Herkkuseurana oli viikon odotetuin ohjelma Suomen Kaunein Koti, jonka katselin Katsomo Livestä läppärin kautta. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-18%20koht

Nappasin kuvan myös ylikasvaneesta polkkatukastani, jota iltaisin pidän tuollaisella suttuponnarilla päälaella. 🙂 Tässä mietin juuri että leikkaisinko terävälinjaisen leukamittaisen polkan taas, vai kasvattaisinko hiuksia kesään saakka. Veikkaan että minul menee hermot ennen pitkään tähän reuhkaani, joten enköhän tässä vielä ennen vuodenvaihdetta tartu saksiin ja kampaan. 😀

Ai niin, kävin tänään hakemassa myös minun uudet Hunterin kumpparini. <3 <3 <3 Otan parempia kuvia teille heti kun saan kameran, eli loppuviikosta ihan viimeistään tulloopi postausta näistä. (ps. on muuten toppaukset myös varpaissakin, eli ei vain varressa kuten luulin :)).

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-18%20koht

Nyt kun tässä on iloisesti tämän vuoden railakkaimmat kemut vietetty, päätin ikuistaa teille lauantai-illan jatkobileeni muutamaan kuvaan. 😀 Kävin sitten laulaa lurittelemassa pikkumustassani hieman karaokea kolmen biisin verran. 😀 Mm. Chisun Sama Nainen tuli hoilotettua, samoin hieman Whitney Houstonia ja Carpentersia. 😀 Ihanaa oli, mutta onneksi seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella. Huh, ei kunto meinaa kestää tälläistä kahden päivän biletystä ihan jo univajeenkin vuoksi. 🙂

Nyt pikasuihkuun ja untenmaille jotta huomenna olen taas fressinä ja pirtsakkana aamulla menossa. Kauniita unia kaikille! <3

2 kommenttia “iPhone-matskua :)

    1. Li: työni ei liity sisustukseen ja teen liikkuvaa työaikaa tarpeen mukaan. Joskus täyttä viikkoa ja joskus vähemmän. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *