Ylva Skarp Silence -printtijuliste vailla kehystä

Ostin muutama viikko sitten Nougatista Ylva Skarpin kauniin Silence-printtijulisteen, joka edelleen nököttää rullalla pahviputkessaan. Olen etsinyt valkoisia 50x70cm kokoisia kehyksiä tälle kauniin hennolle printille, mutta mistään ei löydy. Olen kolunnut läpi Clas Ohlsonin, Vantaan Ikean, Stockmannin, Sokoksen, Prisman, Kodin1:sen, Tiimarin, Suomalaisen Kirjakaupan, Tigerin ja muutaman muunkin kaupan mutta ei. Valkoiset ovat kaikkialta loppu ja lisäeristä ei kukaan osaa sanoa tuleeko ennen joulua vai vasta ensivuonna. Höh. 

19783625-origpic-4f6ed8.jpg

Mustilla kapeilla kehyksillä printti on kaunis myös, mutta itse haluan tuon kokonaisuuden olevan sellainen henkäyksen herkkä ja huomaamaton. <3 Sattuuko kukaan pk-seudulla asioiva muistamaan onko vastaan tullut valkoista 50x70cm kokoista kehystä? Kaikki vinkit akselilla Helsinki, Espoo ja Vantaa otetaan ilolla vastaan!!!

10 kommenttia “Ylva Skarp Silence -printtijuliste vailla kehystä

  1. Kati: valkoinen kalustemaali on finito enkä raaski ostaa pelkästään yhtä mustaa kehystä varten valkoista maalipurkkia. Yhteisummalla saisi jo kaksi valkoista kehystä kaupasta. 🙂

 1. Hei, en tiedä onko tästä apua, mutta kerron kuitenkin. Itse tilasin hetki sitten sisustusjulisteen jonka koko on 42*70 ja kehyksiä ei tosiaan tunnu löytyvän mistään, mutta minäpä vein omani kehystettäväksi oikein kunnon liikkeeseen. Eikä ollut hinnalla pilattu. Joten etsippä lähin kehysliike ja teetä varta vasten niin saat täydelliset! 🙂

  1. Heli: Sinulla onkin julisteessa harvinainen koko, en muista koskaan törmänneeni tuon kokoiseen valmiiseen kehykseen. Kehystämöissä hinta on aika suolainen, useampia kymppejä. Sokokseen oli tullut isoja valkoisia puukehyksiä, joten ongelmani ratkesi onneksi. 🙂

  1. Nanna: Kodin1:sen kehykset on tosi hyviä. Onneksi Sokokselle on tullut niitä lisää ja kiitos vinkin minulla on sellainen. 😀

 2. Maalaamista olisin minäkin ehdottanut, jos kooltaan sopivaa kehystä kuitenkin löytyy. 🙂 Kehystäminen ihan ammattilaisella ei sekään ole ollenkaan huono idea, kannattaa vaan kilpailuttaa ja pyytää tarjousta/hinta-arvioita esim. sähköpostitse. Itse sain /- 50 euroa hintahaarukalla hinta-arvioita, joten kannatti nähdä pieni vaiva. 🙂

  1. Jessica: Maalaaminen ei olisi ollut ongelma, jos minulla olisi ollut jämämaalia jäljellä. Mutta en viitsi (raaski) ostaa pelkkää kehystä varten uutta kalustemaalipurkkia. Sokokselle oli tullut isoja valkoisia puukehyksiä joten minulla kävi tuuri. 🙂

 3. Vantaan ja Espoon Ikeassa kyllä näyttäis olevan tuota Nyttja kehystä varastossa aikalailla netistä kun katsoin, jota itelläkin on. 🙂

  1. Riikka: Äh, silloin ei Vantaalla ollut kun siellä käväisin. 😀 Tietysti niitä tulee just sen jälkeen lisää, hihii. 😀 Minulla on aika usein Ikeassa käydessäni huono tuuri ja jään ilman niitä juttuja mitä olen hakemassa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *