Sähäkkä asukokonaisuus muoti-iltaan!

Juuri kun ehdin huokaisemaan helpotuksesta että tämän vuoden juhlat on juhlittu, sain kutsun tulevalle perjantaille muotiaiheiseen lanseeraustilaisuuteen sekä talviterassin avajaisiin. Pakko on tämä tilaisuus käyttää hyödyksi, eli ei muuta kuin uutta asukokonaisuutta kehittelemään. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-20%20koht

Löysin H&M:ltä aivan ihanat nahkaiset lappuhaalarit, jotka olisivat tähän muotitilaisuuteen aivan mahtavat. Henkseleitä en ehkä laittaisi kuvan osoittamalla tavalla, vaan saattaisin jättää “lappuosan” roikkumaan lantiolta alaspäin. Punapohjaiset Louboutinit yhdistäisin tähän kokonaisuuteen aivan ehdottomasti ja tämän vuoksi voisin ottaa riskin, että taitan nilkkani Helsingin mukulakivetyksellä koikkelehtiessani. 🙂 Punaista myös kynsiin sekä huuliin ja sähäkkä bileasu on valmis. 😉

MeganFoxArmaniCode1.jpg

Kyseinen asukokonaisuus vaatii ehdottomasti huolitellumman tukan, kuin tämä minun ylikasvanut pehkoni. Kiharat on tältä vuodelta minun osaltani nähty ja koettu, joten tartun saksiin ennen perjantaina ja parturoin itselleni jälleen kerran tuollaisen kuvan kaltaisen viistolinjaisen polkan. <3 Tämä Armani Coden parfyymimainos on blogissani vilahdellut ennenkin, sillä Megan Foxin tugee on tässä kuvassa vuosi toisensa jälkeen oman ihanteeni mukainen. <3 <3 Polkka 4ever! 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-20%20koht

Joulunpunaista olisi kiva saada kotiinkin hyppysellinen ja kuvan tuotteet klikkasinkin H&M:n nettikaupasta jo kotimatkalle. Nämä ovat osittain rekvisiittaa yhteen kuvausjuttuun, johon liittyy myös punapohjaiset Louboutinin korkkarini ja Diorin punainen kynsilakka. Joulumieli ei ole vieläkään ehtinyt kylään tänne meille, mutta pikkuhiljaa alkaa fiilikset orientoitumaan punavalkoiseen kauteen. Tällä kertaa omassakin sisustuksessa saattaa pilkahtaa punaista, hui. 😀

Huomenna onkin viimein tulossa kunnon postausta ja oikeita kotikuvia uudella Canonin EOS 70D-kamerallani. Kyllä kameratta eläminen on kamalaa, vaikka ei sitä kestänyt kuin pari päivää. 😀 Ihanaa iltaa ja joulunpunaisia unelmia! <3

(Kuvat: Dior, Louboutin, H&M, Armani Code)

16 kommenttia “Sähäkkä asukokonaisuus muoti-iltaan!

 1. Siis MÄÄ EN KESTÄ! Mistä nuo lappuhaalarit löyty, H&amp;M, mutta ei löytyny nettisivuilta? Tilaukseen jahka löydän ne.. 😀

 2. Kiitos kivasta blogistasi, jota olen seurannut jo noin vuoden ajan. Sisustusmakusi on melkolailla lähellä omaani ja olen saanut kivoja vinkkejä sisustukseen :). Yksi asia on kuitenkin ihmetyttänyt minua jo jonkin aikaa, mutta rohkenen siitä vasta nyt kirjoittaa. Miten sinulla on varaa ostaa viikottain uusia vaatteita, kameroita, kodin sisustusesineitä ja tilailla tuotteita nettikaupoista? Olisi vastaisuudessa mukava lukea enemmän sisustusjuttuja eikä esittelyitä siitä mitä uutta olet milläkin viikolla kotiisi ostanut.

  1. Anna: Kiva kuulla että olet viihtynyt blogini parissa. 🙂 Sisustustyylissä on tapahtunut kyllä suuri muutos vuoden sisällä, kun romanttisuus, greige ja kromi ovat vaihtuneet valkoiseen ja neutraalimpaan suuntaan. 😀 <br />
   <br />
   En osta viikottain uusia vaatteita, olen ostanut itseasiassa tänä vuonna vähemmän vaatetta kuin koskaan elämässäni. Tässä pikkujoulukauden aikaan on ollut pakko miettiä normaalia enemmän mitä päällensä laittaa, koska farkkuleggareilla ei ihan jokaiseen juhlaan kehtaa mennä. Siksi ostin pikkumustan ja sellaiset korkkarit joilla voin turvallisemmin lonksutella menemään. :D<br />
   <br />
   Kamera oli pakko ostaa vanhan mennessä rikki, muuten ei bloggaillakaan enää pystyisi. Sisustusjuttuja olen ostellut tänä vuonna todella paljon, mutta osittain sen vuoksi että sisustsutyylikin vaihtui melko radikaalisti. Minulla on pienet menot, joten rahaa jää näihin humpuukijuttuihinkin. Tosin joudun valikoimaan pukeutumisen ja sisustuksen yms. väliltä, sillä ihan kaikkea en saa minäkään kerralla. 😀

  1. Papu: olen todella kriittinen ja harva osaa leikata tukkani niin kuin haluan. 😀 minulta löytyy kampaajan vehkeet itseltänikin ja koulutus taustalta joten aika hyvin saan itse oman tukan kuosiin vuosien kokemuksella. 😀 Luottokampaajani Sara joskus tukkaani leikkaa mutta hänellä on kiirettä joten aikataulut eivät käy yksiin. 😀

  2. Niin taitosihan nähtiin edellisessä &quot;kampauksessa&quot;.<br />
   Tuleeko tästäkin 10 minuutin juttu:)<br />
   ain niin &hearts;

  3. Anonyymi: niimpä. 😉 ehkä vartti menee leikkauksessa kun mallinmuutos kuitenkin tavallaan kyseessä, aika paljon siis uhraan tällä kertaa. 😀 Näet sitten niin pääset arvostelemaan uudestaan taas. 😀

 3. Wau. Tuo tyyli ei varmasti jää huomaamatta!<br />
  <br />
  Piparminttukarkkiväritys on kyllä herkullinen ja ihanan jouluinen. Sopii varmasti myös hienosti muuten vaaleaan kotiisi tuo räväkkä punainen vähän piristystä antamaan.<br />
  <br />
  Hyviä juhlia! Itsesänikin on mukava panostaa tähän aikaan vuodesta vaatteisiin ja sisustukseen. Saa tämän harmaan ajan kulumaan hieman nopeammin!<br />
  <br />
  &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://www.miesboksi.com">-Miessisustaja</a>&quot; target="_blank">http://www.miesboksi.com">-Miessisustaja</a></a&gt;

  1. Miessisustaja: täällä pk- seudulla on harvinaisen ankeaa, kun lumesta saa vain haaveilla. 🙂 pieni piristys punaisella tekee hyvää. 🙂 nyt kun kamerakin on taas toimintavalmiudessa, pääsen kuvailemaan kotia ja asuakin, alkuviikko kun on mennyt enimmäkseen nettikuvien varassa. 😀

 4. Vautsi, on kyllä melko rohkea asu mutta hieno! Punainen on aika kiva piristys muuten niin mustavalkoisessa maailmassasi;)

  1. Sissi: musta, punainen ja valkoinen oli joskus lemppariyhdistelmäni vaatteissa ja asusteissa. Varsinkin parinkympin molemmin puolin tykkäsin räväkämmästä lookista ja silloin minut yleensä näki aina punaisen paidan kanssa viuhtomassa menemään. 😀 on ihan kiva repäistä pitkästä aikaa ja vaikka en nyt sitten nahkahaareita laitakaan päälleni, niin punaista kuitenkin tulloo. 😀 kuvailen huomenna asupostauksen verran teille kuvia uudesta tukasta, asusta ja meikistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *