Femme Fatalen Fototestaus :)

Nyt on huomiselle kaikki valmiina, punainen huultenrajauskyn√§ mukaan lukien. ūüôā Asukokonaisuuteni ehti kyll√§kin jo vaihtumaan eilisest√§ ideastani yhdistell√§ nuorekkaan¬†nahkaiset lappuhaalarit punamustaan femme fataleen, ja laitankin p√§√§lleni hieman siistimp√§√§. Kohtalokasta ehk√§ kuitenkin… t√§st√§ lis√§√§ vasta huomenna. ūüėČ

iIMG_9988.jpg

Canon EOS 70D on kotiutunut ja p√§√§sinkin napsimaan ensimm√§isi√§ r√§psyj√§. Itse runko on loistavaksi todettu ja tuttu, mutta objektiivi¬†(EF-S 18-55 IS STM) on hieman vieras ja oudon tuntuinen. Todella kevyt ja muovinen, v√§h√§n sellainen rimpula. ūüėĬ†Opettelen kuitenkin nyt aluksi t√§m√§n putken k√§yt√∂n, ennen kuin sukellan uudestaan tuonne objektiivi-viidakkoon etsim√§√§n mieluisampaa. ūüėÄ

iIMG_9990.jpg

Femme Fatale kiitt√§√§ ja kuittaa t√§lt√§ er√§√§ punaisine huulineen (testasin huulimeikin ja on kyll√§ shokki katsoa itse√§√§n pelist√§ :D)! ūüôā Palaillaan illalla sisustuspostauksen tiimoilta taas asiaan! Heippa hetkeksi! <3

2 kommenttia “Femme Fatalen Fototestaus :)

    1. Memmu: Punaisen s√§vy on molemmissa sama, nro on 999. ūüôā Punaisia oli vaikka kuinka paljon erilaisia, mutta t√§m√§ 999 on kaikista paras ja t√§ytel√§isin. Muut vivahtivat liikaa oranssiin (olivat luonnottoman kirkkaita) tai pinkkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *