20 kommenttia “Asupostaus, uusi tukka & punaiset huulet vol.5 :)

  1. Irina: Liiankin tyylikäs. 🙂 Onneksi ilta meni vähemmän asiallisissa merkeissä niin minunkin kissamainen minäni pääsi valloilleen enkä ollutkaan niin classy sassy mitä vaatteet antoivat ymmärtää, hihiii. 😀

 1. Hei! Olen seurannut blogia jo jonkun aikaan ja täytyy sanoa että tykkään todella paljon 🙂 kiva kun välillä tämmösiä asu postauksia sisustus aiheiden joukossa. Itse olen stylisti ja pidän sinun asuista mitä täällä olet esitellyt. 🙂 haluan sanoa, vaikka noissa sun silmälaseissa ei ole mitään vikaa, niin näkisin sinulla vahvemmat kehykset 🙂 vahvalle naiselle vahvat lasit 😉 kiitos vielä kivasta blogista!

  1. Amalia: Näin pikkujoulukauden aikaan on enemmän mistä kertoa ja kuvata, kun normaalisti pukeudun aikas arkisiin vermeisiiin. 😀 Ihana ilta oli kyllä, vaikka olinkin selvästi liian konservatiivisesti pukeutunut. :D<br />
   <br />
   Minun aikaisemmat rillit olivat kokonaan hengetömät (ei kehyksiä), joten tämäkin on jo aimo harppaus rillirintamalla. 😀 Mielelläni käyttäisin piilareita edeleen päivittäin, kuten ennen vanhaan, mutta silmät ovat alkaneet kuivua niin pahasti etten enää pysty piilareitä käyttämään juuri lainkaan. Nämä rillit olivat parhaat mitä specsaversin valikoimassa oli, koska minulla on &quot;lapsen pää&quot; ja suurin osa kehysvalikoimasta on liian isoja. :/ Parhaimmat kehykset jäävät aina unholaan, koska olen minimunapäinen. 😀 :D<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Anttis: Hihiii, katsoinkin sun facebook kuvaa viikko pari sitten muutamaan otteeseen että olenkos tuo mie vai kuka tuo on. 🙂 Polkka on todellakin POP!!!! 😀

  1. Jasmin: Kiitos! &hearts; &hearts; Ihana ilta oli ja vielä ihanampaa on olla kotona! 🙂 Vanhat kalkkiset tunnistaa siitä että kun kun kello lyö puolen yön, on tuhkimoiden aika suunnata kohti kotia. 😀

  1. Johanna: Kiitän kauniisti. 🙂 Paita on Zarasta ostettu tällä viikolla, ei taida olla ihan uusinta ja kuuminta uutta mutta sesongin tuote nyt kuitenkin. :)<br />
   <br />
   Ilta oli oikein ihana, nyt kotona onnellisesti ja mukavasti! 😀

  1. Dara: Ihana olet rakas ystävä! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitän! 🙂 Meidän on kyllä saatava kalenterit sopimaan yhteen ennen vuodenvaihdetta!!!!! &hearts;

 2. Vau mikä leidi! Näytät ihan joltain eteläamerikkalaiselta kaunottarelta 🙂 harvalle suomalaiselle passaa noin voimakkaat värit – me kun ollaan vähän hailakkaa kansaa – mutta sulle sopii kuin nenu päähän. Ja mukavaa vaihtelua postauksiin tällaiset asujutut 🙂

  1. Meri: Kiitän!!! &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on aika tummat piirteet ja siksi en koe tarvitsevani paljoa meikkiäkään. Musta, valkoinen ja punainen on kyllä upea yhdistelmä ja vaikka vierastankin huulipunan käyttöä, oli kiva pukeutua ja laittautua välillä näyttävämmin. :)<br />
   <br />
   Tämän vuoden pirskeet on nyt juhlittu, joten en usko että kovin paljoa asujuttuja tulee enää ennen vuodenvaihdetta. Mutta aina silloin tällöin, kun pukeudun normaalista leggarit tai verkkarit-tyylistäni poiketen, lupaan sujautella postauksia tänne kotijuttujen lomaan. 🙂

 3. En ymmärrä miksi blogi on pullollaan kauniita, viimeisteltyjä kuvia mutta banneri on peilikuvana otettu, muokattu ja mielestäni ei kuvasta blogia ollenkaan. en tiedä, itse olen varmaan liian tarkka mutta minua häiritsee bannerin television jalka joka näkyy kahtena. Kauniille blogille kaunis banneri.

  1. Elisa: Banneriin en ole täysin tyytyväinen itsekään, mutta voittaa sen edellisen kyhäelmäni. 🙂 En ole ehtinyt paneutumaan banneripolitiikkaan joten jonkin aikaa joudut vielä sietämään tuota banskua minun kanssani. 🙂 Ammattilaiselta tilaan ihan oikean bannerin, joka on suunniteltu vimpan päälle. Aloitan ensi vuoden uudella lookilla ja samalla muutamalla muullakin uudistuksella. 🙂 Siihen asti mennään tällä miun räpellykselläni. 😀

 4. Hii! Pilkottaako siellä uusi pappelina? 🙂 <br />
  <br />
  Haluaisin selata esim. viime vuoden postauksia järjestelmällisesti. Onnistuuko vanhojen postauksien lukeminen vain valitsemalla postauksen sivupalkista? Seuraava ja edellinen postaus nappulat olisivat erittäin toivottavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *