Siistiä ja somisteltua

Tänään on perjantaivapaa ja aamupäivä kuluikin siivotessa tätä kamalaan kuntoon päässyttä huushollia. Meikit ja kynsilakat ovat matkanneet oikeille paikoilleen ja tein siivouksen lomassa pientä somisteluakin viikonloppua silmällä pitäen. 🙂

iIMG_0048.jpg

Punaraitainen ja yksinäinen tyyny siirtyi pois olohuoneesta, valko-messinki-vihreän ottaessa tilan haltuun. Yritin myös sovitella isoa 50x70cm kokoista kehystä Ribba-tauluhyllylle, mutta kehys onkin normaalia paksumpi eikä se mahdukaan kollaasiseinälleni. Nyt kehys on Bestå-tason päällä ja pienellä fiksailulla sain kokonaisuuden toimimaan ihan hyvin yhteen. 🙂

iIMG_0044.jpg

iIMG_0039.jpg

Aamupäivällä paistoi hetken aikaa aurinkokin, ihanaa! <3 <3 Viime viikkoina on ollut niin hämyistä ja ankeaa, että pikkuinen auringonpilkahdus vaikutti ainakin minun mielialaani nostavasti. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-21%20koht

Hyödynsin Loop-naulakon viikonlopun asuvalintojen tekemiseen ja ripustin siihen ylä- ja alaosia valmiiksi sovittelua varten. En tiedä raaskinko tuonne tihkusateeseen laittaa Louboutinejani, ettei punainen pohja mene ihan pilalle. Niihin pitäisi teettää punainen kumipohja päkiän kohdalle, jotta nahka ei imisi vettä itseensä ja alkaisi käpristyä. Saatankin illalla vetäistä jalkaani Zaran perusmustat peruskorkkarit, niillä ei ole niin väliä vaikka nupukkipinta menisikin kosteassa kelissä pilalle. 

iIMG_0051.jpg

Uusi tukka on muuten loihdittu ja illan asupostauksessa vilautan teille sekä hiukset, asun että meikinkin. Väreinä on mustaa, valkoista ja punaista, höystettynä pienellä määrällä kultaa. 🙂 Mukavaa perjantaipäivää kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Siistiä ja somisteltua

 1. Puolen päivän aikaan ulkona piipahdettuani olin näkevinäni jotain outoa valoilmiötä taivaalla 🙂 <br />
  <br />
  Sellaiset kumilätkä on kyllä kätevät kengänpohjissa, estää myös liukkaalla lattialla liukastelua!<br />
  <br />
  Ihanko itse siis leikkaat hiuksesi? Eikö peilin kautta takahiuksien leikkaaminen itsekseen ole melko haastavaa? 🙂 Että joo, kuontalokuvia kehiin! :)<br />
  <br />
  Mahtavaa viikonloppua,<br />
  Blondi

  1. Blondi: Ihana valoilmiö olikin, harmi kun se ei kestänyt kuin muutamia minuutteja. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kumipohjat on kyllä loistavat, Zaran korkkarit ovat tosi liukkaat laattalattialla ja meinasin pariin otteeseen pyllähtää niilläkin kumoon. <br />
   <br />
   Itse yleensä leikkelen oman tukkani. 😀 Takatukkaan olen välillä pyytänyt apua ja ohjeistanut miehen tai siskon leikkaamaan kamman ja saksien kanssa tukan oikealla tavalla. Mutta itsekin sen kyllä saan laitettua ihan ok kuntoon, vaikka haastavaa se kyllä on. :D<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntaita! &hearts;

 2. Ihanan näköistä! Itse en pidä kullan sävysä ja olen luopunut siitä jopa koruissa! Se punaraitatyyny ei tällä hetkellä sopinut kuvioon ja mielestäni nyt on harmonisempi kokonaisuus. Meillä täällä Kirkenesissä ei reilun viikon päästä aurinko näyttäydy pariin kuukauteen…silti rakastan tätä vuodenaikaa yli kaiken! Saan luvan kanssa polttaa monta kk kynttilöitä sisällä ja ulkona ja ne ovat vielä niin ihanan näköisiä kun on koko ajan pimeää, lukuunottamatta pientä sinistä hetkeä! Sit saa katella mahtavaa revontulten räiskyntää! Minuun tämä pimeä vuodenaika ei vaikuta mitenkään…olen yhtä energinen kuin aina ennenkin….toki kesällä kun on valosaa 24h/d ei sit tule nukuttua juuri 4h enempää, nyt saattaa jopa livahtaa 8h/d 😀 Ihania juhlia sinne ja odotan juhlapukupostauksia!

  1. taina: Revontulet ovat niin kauniita! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Elämä teillä päin on varmasti aika ihanaa koska vuodenajat ovat niin korostuneita. Täällä Helsingissä syksy ja alkutalvi on aina niin synkkää ja melankolista, ainoat ihanat puolet ovat satunnaisesti pilkottava aurinko ja kaupungin monet valot. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta ja loppuvuotta sinne Kirkenesiin! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. wonderer: Tuossa ne seikkalevat pitkin huushollia. 🙂 Pouffi on jo takaisin olohuoneessa kun tarttin eilen rahia jalkojeni alle kun neuloin pari tuntia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *