Oma koti ♥ Valaistus kohdillaan

Tänään pyhitin koko päivän tyttöjen kesken vietettäväksi ja tehtiin pikkuneidin kanssa kaikkea kivaa. Kyllä se vaan niin on, että kotona viihdyn parhaiten ja tytön kanssa touhuaminen on ehkä kivointa koko maailmassa. <3 Nyt tyttönen nukkuu omassa sängyssään ja minä tulin tekemään teille iltapostauksen tunnelmavalaistuksesta. Koti on rakas paikka, siellä on sydän ja rakkaimmat! <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-23%20koht

Illalla aloitin pitkästä aikaa neulomaan, pari tuntia väkersin jäljelle jäänyttä alpakka-lankaa ja saa nähdä mitä tästä tekeleestäni syntyy. En nimittäin tiedä yhtään mitä olen tekemässä, kalisuttelin vaan puikoillani 52 silmukkaa ja aloin hommiin. 😀 Tyynynpäällinen voisi olla aika ihana, jos vaikka joululahjaksi tämän antaisin…. <3

iIMG_0109.jpg

iIMG_0111.jpg

Oma koti ja villasukat! <3 <3 Voittaa korkkarit ja bileet 6-0! 🙂

iIMG_0112.jpg

iIMG_0116.jpg

iIMG_0125.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-23%20koht

Ajattelin kohta syödä hyvin myöhäisen kakkos-iltapalan ja laitoin itselleni keittiöönkin tunnelmavaloa kynttilöiden muodossa. Kubuksessa ei kynttilöitä voi poltella olohuoneen tasolla, koska sen yläpuolella on String-hylly ja vieressä liian lähellä muuta tavaraa. Siispä kynttelikkö ruokapöydälle ja zädäm, liekki lepattaa ja sisäinen rauha on taattu! <3 Nyt iltapuuron valmistukseen, ihanaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen! <3

11 kommenttia “Oma koti ♥ Valaistus kohdillaan

 1. Hei! Ajattelin vain kysyä, että millä olet poufin täyttänyt? Olen katsellut samanlaista valkoisena ja miettinyt, että mitä sinne sisälle sitten laittaa täytteeksi. Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

  1. Katja: pouffin sisälle laitoin h&amp;m:n höyhensisätyynyjä, joita löytyi valmiiksi varastosta. Ne toimii tosi hyvin. 🙂 Monet on laittaneet ylimääräisiä tekstiilejä, kuten pöytäliinoja ja vanhoja lakanoita tai säkkituolin täytettä ( noita valkoisia styroxpalloja). 🙂

  1. Mari: Juuri tuo matto ja meillä on se isompi koko eli 180x260cm. 🙂 Metalliväri ei ole kovin hohtava, mutta hieman sellainen ylellinen ja silkkimäisen näköinen. Matto ei näytä yhtään muoviselta, vaan enemmänkin ehkä nahkapunotulta paperinarumatolta. 🙂

 2. Hehee, olen niin samaa mieltä että villasukat ja koti voittavat korkkarit ja bileet. Vaikka joskus välillä onkin mukava tälläytyä ja lähteä juhlimaan, niin useimmiten se kotisohva vie kuitenkin voiton. Ja kuinka kiva sieltä juhlista onkaan tulla kotiin, vaihtaa pyjama päälle ja sukeltaa lakanoiden väliin tai hetkeksi vielä sohvannurkkaan. <br />
  <br />
  Niin ja ihania tunnelmavalaistuskuvia &hearts;

  1. Kaisa J: Villasukat on kyllä niin ihanat, jokainen päivä täällä kotona viuhdon menemään villiksillä ja kesälläkin minun viluvarpaani kaipaavat villasukkia. 🙂 Mukava on käydä ihmistenilmoilla ja juhlimassa, mutta kyllä kotona on kivempaa. 🙂 Varsinkin se tunne kun tulet pippaloimasta kotiin ja laitat kotioven kiinni selän takana ja huokaiset, aaaah. Oma koti, kotivaatteet, sohvalla röhnötys ja kuppi kahvia tai teetä kynttilänvalossa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Teillä on kyllä niin kaunista nykyään, kyllä kannatti käväistä harhapoluilla kun lopputulos on tämä, täydellinen ;)<br />
  <br />
  Multa hajosi jokunen aika leipäkori ja olen etsinyt uutta, mitään tarpeeksi hienoa/kivaa ei vielä osunut kohdalle. Joten saako udella, mikä sinulla toimittaa leipäkorin virkaa ja ehtisitkö/viitsitkö antaa hyviä vinkkejä. Vielä ehtisi joulupukilta pyytää 😉

  1. Johanna: Kiitoksia! &hearts; 🙂 Harharetki kannatti, sillä nyt tiedän mitä todella haluan ja miltä oman kodin pitää näyttää, jotta siellä viihdyn. 🙂 Enää en haikaile toisia tyylilajeja, vaikka ihastelenkin Riviera Maisonia edelleen ja pehmeitä sävyjä kuten mutaa, greigeä ja vaaleanharmaita. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä leipäkorin virkaa toimittaa nykyisin Uashmaman pestävä paperipussukka koossa L. 🙂 Jos joskus leivät on loppu ja pussukka on tyhjä, on siihen helppo sujauttaa tilapäisesti jotain muuta täytettä kuten hedelmiä, koristeita tai laittaa pussukan vaikkapa kukkamaljakon ympärille somisteeksi. Näin välttyy turhalta säilytykseltä tyhjän korin osalta. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.nougat.fi/uashmama-c-68.html&quot; target="_blank">http://www.nougat.fi/uashmama-c-68.html</a><br />
   <br />
   Tuolta Nougatista olen omat pussukkani ostanut, luotettava paikka ja nopea toimituskin. Ja tosiaan L-kokoinen pussukka on paras koko esim sämpyläpussia tai patonkeja ajatellen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *