Raskaampi kehys sirolle printtijulisteelle

Usein printtijulisteita näkee kehystettynä kapeareunaisissa ja ohuissa kehyksissä, jollaista minäkin etsin tälle Silence-printilleni. Sain lukijaltani vinkin, että paremman puutteessa voisin laittaa printtijulisteeni Sokoksella myytävään paksumpaa kehykseen ja olen enemmän kuin tyytyväinen että näin myös tein. 🙂

iIMG_0175.jpg
 
Kehyksen sisälle lasin ja itse printin väliin jää vajaa kaksi senttiä ilmaa ja se antaa kehykselle hieman kolmiulotteista vaikutelmaa. Alunperin tuossa välissä oli passepartout-pahvi, jossa kuva-aukko 40x50cm, mutta aukko oli liian pieni printtijulisteelle, minkä vuoksi nappasin pahvin kokonaan pois. 
 
iIMG_0178.jpg
 
Printin siro fontti tasapainottuu minusta kauniisti tässä paksummassa kehyksessä ja tämä on ehdottomasti kaikista kaunein kehykseni sisältöineen. Tätä ideaa haluan hyödyntää enemmänkin ja suunnittelin juuri toteuttavani muutaman DIY-printin omin kätösin. 🙂 Piirtäjän lahjoja minulle ei ole siunaantunut, mutta luulen että osaan jotenkuten tehdä muutaman siluetti-tyyppisen taidekuvan. Tälläistä projektia onkin siis luvassa loppuviikosta kun ehdin ohjelmoimaan itseni taitelija-moodille. 😀
 
iIMG_0172.jpg
 
Ainut ongelma on se, että tasoa vastapäätä olevalle tauluhyllyseinälle ei näin paksuja kehyksiä saa nojaamaan. Ribba-hyllyt ovat liian kapeat, enkä raaski erikseen porailla seiniin reikiä kehyksen lisäkiinnitystä varten. Nyt vähän harmittaa että vaihdoin Lack-hyllyt Ribboihin, vaikka Ribbat ovatkin kauniin keveät hyllyt.
 
iIMG_0177.jpg
 
Aurinkoista viikkoa kaikille! <3

6 kommenttia “Raskaampi kehys sirolle printtijulisteelle

    1. Katja: Hieno juttu, onnea omasta blogista! &hearts; &hearts; &hearts; Tulen heti visiteeraamaan… Fiuf, kohta perillä. 😀

  1. Kokeile sinitarraa! Itse olen laittanut sinitarraa myös tasolla seinään nojailevien taulujen taakse ja alle sen jälkeen, kun yhtenä yönä pari vuotta sitten heräsimme valtavaan räsähdykseen ja saimme kolmen aikaan alkaa siivota lasinsiruja lattialta. Vielä parempi vaihtoehto on command-liuskat, jotka jo pääsivätkin omalle ostoslistalle tulevaa taulukollaasia varten.<br />
    En nyt löytänyt mistään suomalaista jälleenmyyjää, mutta eiköhän näitä saa jo ihan suuremmista marketeista. <a rel="external nofollow" href="http://www.command.com/&quot; target="_blank">http://www.command.com/</a&gt;

    1. Tiia: Tuo kehys on minusta tosi ihana, tykkään tuosta syvyydestä ja lasin takana vallitsevasta ilmavuudesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *