Joulukuun ensimmäinen

Se olisi sitten joulukuu ja ensimmäinen adventti. Reilut kolme viikkoa vielä ja on aika katsella samu Sirkan joulutervehdystä teeveestä, syödä joulukinkkua ja laatikoita, herkutella pipareilla ja joulusuklaalla sekä availla lahjapaketteja. Meillä on joulukoristeita jo hieman ripoteltuna sinne ja tänne, lähinnä koristepalloja ja kynttilöitä. <3

iIMG_0281.jpg

IMG_0287.jpg

IMG_0283.jpg

IMG_0285.jpg

IMG_0349.jpg

IMG_0245.jpg

Tänään pyhitän päivän pelkälle rentoilulle ja vietän illan sohvalla viltin alla muhien ja leffoja katsellen. <3 Huomenna koristelen makuuhuoneeseen kunnon joulun, sillä eräs yhteistyöpostaus liittyy sekä makkariin että jouluun. Tämän tiimoilta on tulossa myös blogiarvonta, jossa palkintona on jotain todella ihanaa. 🙂 Ihanaa 1. adventtia kaikille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

24 kommenttia “Joulukuun ensimmäinen

 1. Mukavan näköistä, nyt kun sinulla on kotona noita &quot;kultaisia&quot; yksityiskohtia niin sopisi mainiosti kultaiset pallot purnukkaan 🙂

  1. Anna: Kultaista on vain hieman ja lasimaljakossa joulupallot ovat enimmäkseen valkoisia. Niissä on hieman hopean hohtoa, mutta kauempaa katsottuna pallot näyttävät onneksi vain valkoisilta. 🙂

  1. Syhi: Ne valkoiset &quot;helmipallot&quot; ovat omat suosikkini. Ostin ensimmäiset vuonna 2011 ja viime jouluna löysin kaupasta kaksi palloa lisää, jotka olivat edelliseltä vuodelta jääneet. 🙂

 2. Ihan koristelut, ei aina tarvitse olla sitä punaista, että tulee joulufiilis! Mistä oot hommannut nuo pallot, ovat kauniita. Varsinkin ihastuin noihin, missä on pieniä helmiä! Aivan mahtavat. <br />
  <br />
  Taidanpa mennä rakentamaan tuohon omaan isoon hurrikaaniin samantyylisen pallo-valo-rakennelman! Kiitos vinkistä 🙂 <br />
  <br />
  ps. löysin sellaisen n. metrin pituisen ledivalosarjan, jossa on hopeisia &quot;helmiä&quot; eripituisina rykelminä (vaikea selittää, en tiedä tajuatko mitä yritän selvittää) ja se toimii patterilla eli sijoitus onnistuu helposti minne vain! Tykkään hirveästi siitä, Minimanista löysin. Sopisi varmaan hyvin myös sinun värimaailmaan 🙂

  1. Anne: Helmipallot ovat joululta 2011 ja viime jouluna niitä vielä oli myynnissä muutamia kun oli edelliseltä vuodelta jäänyt myymättä. Kaikki pallot on ostettu Stockmannilta. Näistä minun palloista vain tuota kiemuraista kimallepalloa on tällä hetkellä saatavana, se myydään neljän pallon setissä. :)<br />
   <br />
   Pallokokoelmasta tuli aika hauska kun laitoin valojen kanssa sen tuohon minun 50cm korkeaan maljakkoon. Kokeile siekin, näyttää kivalta. 🙂 &hearts;<br />
   <br />
   Löytämäsi valosarja kuullostaa ihanalta, mistähän löytäisin saman tyylisen täältä päin? Meillä ei ole minimania tässä missään lähistöllä…

 3. Kauniilta näyttää nuo sinun koristelut, niin kuin aina ennenkin. Joulufiilis on hiipinyt tännekin, ja on ihana laittaa kaikkea jouluista esille. Oikein ihanaa 1. adventtia myös sinne!

  1. Marja k: JOulufiilis syntyi ihan varkain yht´äkkiä. 🙂 Ihanaa oikeastaan on tämä fiilistely ja kodin koristelu. Kohta pääsen kotiin laittelemaan makkariin jouluista tunnelmaa ja teen päivällä postauksen sekä asiaan liittyvän arvonnan. Jouluideoita on vaikka kuinka ja taidan paketoida parit lahjapuketitkin somisteeksi. 🙂

  1. Onnellinen oliivi: Joulupalloille ei oikein löytynyt sopivaa paikkaa muualta ja onneksi keksin laittaa ne tuohon maljakkoon. 🙂 Kokeile sinäkin. &hearts;

  1. Nunnu: Joulupallot ovat Stockmannilta. Niitä olen keräillyt useamman vuoden ja esim valkoiset &quot;helmipallot&quot; ovat vuoden 2011 mallistosta. Kimaltava valkoinen lehtipallo on vuodelta 2010.

 4. meille tuli myös joulufiilis ihan takavasemmalta.<br />
  Poika on jo pitkään ihaillut naapuritalossa olevia jouluvaloja. Siis niitä hirveitä, jotka välkkyy ja värit vaihtuu. Paketissa sanotaan jos sinulla on epilepsia, älä käytä näitä. Voisi lisätä jos ärsyynnyt välkkyvistä valoista, älä käytä. Puuttuu vaan joku tekninen kulkuset laulu takanaa.<br />
  <br />
  Oltiin käymässä Itiksessä lauantaina, kun sieltä ne valot löytyi ja lapsi ei enää suostunut liikkumaan. Lamput oli pakko saada, asiasta ei neuvotella. Mä nyt yritän jotain ei tietenkään osteta ja ei auta, lamput pitää saada. Mieskin alkoi leppymään, pitäähän nyt jotain ostaa. Tosiasia on että meillä on joulukoristeita ihan hirveesti emmekä ole ainakaan vuoteen yhtään ostettu. Joten sijoitettiin sitten 12 euroa valoihin.<br />
  <br />
  Hyvä ettei lapsi pysynyt pöksyissä ja halus välttämättä kantaa paketin autoon, autossa pitää sitä käsissään ja kotona sisälle. Yhdessä valittiin paikka ja siinä sitten ikkunan vieressä olevassa tuolissa lapsi istui kiltisti vaikka kuinka kauan ja ihaili valoja. Aamulla ensimmäiseksi valot päälle ja tänäkin aamuna valot kerkes vähän aikaa olla päällä ennen kuin tarhaan lähtö tuli. <br />
  <br />
  Jos joku avulias tulis vielä meille ja etsis kaikki joulukoristeet kellarista ja tois ne sisälle, olisin oikein tyytyväinen.

  1. lanttuleikkuri: Nuo vilkkuvalot oli minullekin lapsena tosi tärkeät. 😀 Meilläkin varmasti tulee tulevaisuudessa eteen sama tilanne, kun tyttö alkaa tahtomaan vilkkuvaloja ja värillisiä diskovaloköynnöksiä tms. 😀 Onhan ne kyllä toisaalta tosi hauskoja katsella, jos ei ole siis sitä epilepsiaa. :)<br />
   <br />
   Joulukoristelun aloittaminen on aina yhtä ihanaa, mutta jos koti on tosi suuri niin puolivälissä koristelua saattaapi tulla ähky. 😀 Meillä koristelut pysyvät tosi maltillisena tänäkin vuonna, valoja ja joulupalloja sekä joulukuusi aatonaattona. Muuten en laittele erikseen varsinaisia joulukoristeita, vaan lisäilen perustekstiilejä ja kynttilöitä normaalia enemmän. Ihanaa, kohta se joulu jo koittaa! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Miessisustaja: Oijoi, joulumarkkinat ovat siellä varmasti hieman erilaiset kuin täällä meillä päin. 🙂 Iso maa ja iso kaupunki, tunnelma on varmasti aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Olen kyllä nyt aikas kade sinulle, pieni ripaus Berliinin joulua kelpaisi nimittäin minullekin. 🙂

 5. Hei, onko nuo sinun pellavaverhot stocmannin villa stocman sarjaa ? 🙂 hinta yhdellä oli muistaakeni 70e

  1. nina: Juuri ne ovat kyseessä, eli siis nämä: <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Pellavaverho/500076/11446/11392/11441?itemId=500077&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Pellavaverho/500076/11446/11392/11441?itemId=500077</a><br />
   <br />
   Alkusyksyn erä oli hieman kermaisempaa valkoisen sävyä kuin mitä minulla olevat verhot (kevään erästä) ovat. Tästä olen laittanut reklamaation Stockmannille ja he lupasivat selvitellä asiaa ja mahdollisuuksien mukaan saada myyntiin sitä minun-valkoista verhoa. En ole nyt nähnyt livenä näitä uusimman erän verhoja, joten en osaa sanoa onko sävy yhtä kaunis ja pehmeä valkoinen kuin minulla vai taittaako edelleen liikaa kermanvalkoiseen. Mutta sama verho siis ainakin muilta osin on kyseessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *