Suomen Lehtiyhtymän lehdissä minun jouluvinkit :)

Suomen Lehtiyhtymästä oltiin minuun yhteydessä ja kysyttiin vinkkejä jouluisen sisustuksen luomiseen lehtiartikkelin muodossa. Heli Koivuniemen tekemä juttu löytyy mm. Aamupostista, Imatralaisesta, Karkkilalaisesta, Keski-Uusimaasta, Länsi-Uusimaasta, Länsiväylästä, Seinäjoen, Sipoon ja Vantaan Sanomista, Tamperelaisesta, Turkulaisesta, Uusimaasta, sekä Lappeenrannan-, Mäntsälän-,  Nurmijärven- ja Vihdin Uutisista. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-03%20koht

Jutun pääset lukemaan kokonaisuudessaan esim Länsiväylän nettilehdestä:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/268683-bloggari-neuvoo-nain-saat-joulun-tunnelman-kotiin

Tämä haastattelu lehtijuttuineen pääsi minun “makeimmat blogielämykseni”-kategoriaan ja kiitos siitä kuuluu Länsiväylän Minnalle sekä toimittaja Helille. <3 <3 <3 

Ihanaa päivää kaikille! Palaillaan taas illemmalla! 🙂

Ps. Muistathan osallistua J.F. by Finlaysonin pehmoisen paketin blogiarvontaani TÄÄLLÄ!

17 kommenttia “Suomen Lehtiyhtymän lehdissä minun jouluvinkit :)

 1. Wau, jes 🙂 <br />
  Ihana oli lukea lehtiartikkeli, ihana ja kaunis tunnelma &hearts;<br />
  Kivaa viikkoa Miia &hearts; &hearts;

  1. Soili: Älä muuta virko. 🙂 Ihan loistava juttu tämäkin ja oli tosi mukava jutustella toimittajan kanssa joulujutuista ja muustakin. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Kiva lehtijuttu! Ja niin totta tuo valkoisen eri sävyjen yhdistämisen vaikeus; aikoinaan työskentelin mattojen parissa, ja monen monta kertaa sai selittää että jos te nyt otatte tämän KERMANvalkoisen maton sen VITIvalkoisen sohvan kanssa niin matto näyttää kyllä keltaiselta… 🙂

  1. johanna: yleinen ajatus valkoisesta väristä sisustuksessa on se, että senkus vain kävelee kauppaan, ostaa valkoisen maalipurkin, valkoiset huonekalut ja kaiken muunkin valkoisena. Sitten vaan kannetaan ne kotiin, suditaan maalit seinälle ja kasataan kalusteet ja heitetään parit valkoiset tyynyt ja torkkupeitot sohvalle kaiken muun valkoisen joukkoon ja voila. 😀 Näin se ei kuitenkaan ihan mene, valitettavasti. Valkoisissa tavaroissa ja tekstiileissä sävyt vaihtelevat välillä paljonkin ja niiden kanssa on välillä hätää kärsimässä. Materiaalien vaihtuvuudella ja eroavaisuudella voi jonkin verran pelailla sävyerojen kanssa, mutta pahin malliesimerkki on juuri Iittalan Nappula-kynttiläjalka valkoisena ja vitivalkoinen Tigerin kruunukynttilä siihen. Karmean näköistä. 😀 Nappulasta tulee vaalean keltainen ja kynttilän vitivalkoinen ja hieman sinertävä sävy korostuu tosi pahasti. Valkoinen on sisustuksessa väri siinä missä esim punainenkin, ei liian vaikea mutta ei tosiaan mikään helppokaan valinta. 🙂

  1. Irina: No en sentään. 😀 Tälläiset jutut on minusta tosi kivoja, ihana kokemus ja jälleen yksi ikimuistoinen hetki säästettäväksi muistoihini. &hearts;

 3. Mahtavaa mahtavaa!!! Onpas mennytkin moniin lehtiin 🙂 Hyvä Miia ja hyvä CASA! ;)<br />
  <br />
  Ihana ajatus, että haluat Avalle tuoda joulun oikean kuusen merkeissä. Minä en niin luovu valkoisesta kuusestani, kun elämä sen kanssa on enemmän kuin helppoa 😉 Ihastelkoot lapset niitä mummiloissa, olen laiska 😛 Ja valkoinen kuusi on vain niin kaunis &hearts; Tänään meillä alkaa koristelut &hearts;

  1. Suvi: Lehtiä on melkoinen määrä ja paperiversioihin se tulee vielä erikseen mikäli lehtien omat toimitukset niin päättävät. Ja jonnekin pohjoisempaankin tuo juttu on kai leviämässä,. 😀 <br />
   <br />
   valkoinen kuusi on tosi ihana, monet joulut on meilläkin valkoisella kuusella menty. Nyt haluan että neiti saa tuoksutella aitoa kuusta ja vaikka sen siivoamisessa menee hermot, toivon että se on tuoksunsa ja olemuksensa osalta tytölle ikimuistoinen hetki kun kuusi viimein koristellaan aattoaamuna. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Olen tosi iloinen puolestasi! Sinulle on viime aikoina pukannut monia yhteistyö-mahdollisuuksia mikä on kiva juttu!

  1. sissi: Tähän loppuvuoteen on kerääntynyt kaikenlaista ja näin joulunaikaan on muutenkin ollut aina normaalia enemmän yhteistyöjuttuja. 😀 Vuodenvaihteessa se sitten hiljeneen taas vähäksi aikaa. 🙂

 5. Olipa kiva artikkeli!<br />
  Itse en perusta valkoisesta kuusesta, mutta muovinen meillä on. Allergioiden takia en uskalla riskeerata, että se kuusi pitää heittää kesken kaiken ulos ja onhan siinä vähemmän siivoamistakin 🙂

  1. Suvie: Muovisessa kuusessa on kyllä ehdotonta plussaa sen helppohoitoisuus ja se ettei tarvitse imuroida kahta kertaa päivässä. 🙂 On tosi hyvä että nykyisin löytyy muovikuusia joka lähtöön, niin allergisetkin saavat nautiskella joulukuusesta. &hearts; &hearts; &hearts; Näin ei ollut ennen vanhaan, kun meilläkin perheestä löytyy kaksi allergista.

  1. Leena: Auts, niinpäs näyttääkin. 😀 Ei ole kyllä tarkoitus sojotella sormella eikä kuvaajakaan sitä varmasti ole tajunnut. 😀 Hups. 😀

 6. voi miten ihana artikkeli! &hearts; Upeita kuvia ja ihana tunnelma välittyy ihan tänne kotisohvalle asti! 🙂

  1. Fanni: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Oli kyllä tosi kiva kokemus ja ihana oli myös toimittaja joka minua haastatteli. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *