Valaistut ruusut ja arvuutteleva vilautus ;)

Metallihäkkyräinen DIY-lamppuni valaisee kivasti juomalaseissa olevia ruusuja. <3 Viimeinen kuvakavalkaadi viittaa huomisen postausaiheeseen, keksitkö mikä uusi juttu kuvissa vilahtaa? 🙂

iIMG_0561.jpg

iIMG_0564.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-04%20koht

Olen niin niin niin tyytyväinen, huomenna tästä aiheesta lisää valoisammilla kuvilla varustettuna! <3 Nyt syöksyn iltapalan väkerryksen pariin ja toivottelen tunnelmallista ja iloista iltaa teille kaikille! <3

24 kommenttia “Valaistut ruusut ja arvuutteleva vilautus ;)

  1. Miessisustaja: Noup. 😀 Valaisin on se Artekin siro A110 joka siirtyi pari viikkoa sitten tuohon pöydän päälle. 😀

 1. uudet hay hee tuolit sekä näyttäis yksi uusi taulu hyllyllä silmääni. 🙂 kaunista! asuntosi on niin kaunis ja kodikas.

  1. elluu: Tuolit on uudet. 🙂 Taulu on se Pisama Desigin yhteistyössä saatu pöllö-printti johon ostin Tiimarista kehyksen. Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Tuolit ovat uudet 🙂 Ja minäkin kaipailen lisäkuvia siitä uudesta valaisimesta, Leimusta. Miten sopii jouluiseen värimaailmaan?

  1. Krisse: Jouluiseen värimaailmaan se ei sovi meillä kovin hyvin, kun menin lisäilemään sekä messinkiä / kultaa että punaista. Punaisen kanssa Leimu ei sovi yhtään. 😀

  1. Minna: Kaksi uutta tuolia jep. 🙂 Keittiön kanssa on vähäsen säätöä meneillään ja se menee ensi vuodelle. En valitettavasti voi valottaa asiaa sen enempää, mutta heti kun asiat lyödään lukkoon niin postailen teille. 😀 Tai ehkä postaankin köökistä vasta sitten kun se on jo paikoillaan, hihii. 😀 Sen verran huono tuuri minulla on ollut keittiöasian kanssa, etten enää halua hehkuttaa mitään ennakkoon nimittäin. 😀

 3. ota nyt herran tähen nuo iittalan tarrat noista kartio-laseista pois. tuskin kukaan mainostaa, jos lasit olisivat Ikean, niin jätettäisiin tarrat, eikö niin?<br />
  <br />
  siiri

  1. siiri: En ota! 😀 Ne ei minua haittaa ja irtoavat sitten kun irtoavat. Isot lasit ovat jo sen verran vanhat että niissä ei tarrojoa ole ollutkaan ikuisuuksiin. Ja hei, miehän &quot;mainostan&quot; aina kaikkea ja pidän arvottomien markettituotteidenkin tarrat ja lippulaput paikoillaan kuten Housen tarrat sekä Villa Stockmannin pahviläpyskät, hihiii. 😀 Iittalan laseissa ei ole minusta mitään niin yliarvostettavaa että sen vuoksi tarroja pitäisi vaalia, mutta ei kyllä myöskään mitään noloakaan että alkaisin niitä erikseen repimään irti.

  2. Hmm, otatko sinä autosta merkkilätkät pois? Raaputatko esim. pesukoneesta tai liedestä merkin pois?<br />
   <br />
   Ja miksei joku voisi mainostaa vaikka niitä Ikeankin laseja? 😀

  3. Krisse: Minä olen niin laiska repimään mitään tarroja pois, että minulla on ollut ihan halpismerkkitarratkin astioissa niin kauan kunnes ovat itsestään pesussa irronneet. 🙂 Ja taitaapa olla yhdessä lasissa vielä tänäkin päivänä casa stockmannin tarra. Lasi on yli kolme vuotta vanha ja monesti pesty, maksoi muistaakseni 2,5 euroa. 😀 😀 Tarra ei tosiaankaan edusta minulle mitään, enkä myöskään &quot;häpeile&quot; sitä että se ehkä paljastaa lasin olevan &quot;todella halpa&quot;, hihiii. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *