Vesiväritaidetta ala “mamman korkkari”

Tehtiin tytön kanssa yhdessä vesiväritaidetta ja tässä meidän tiimityönä toteutettu “mamman korkkari”-niminen teos. 😀

iIMG_0538.jpg

iIMG_0535.jpg

Molemmat kukkakimppuni alkavat olemaan siinä kunnossa, että on aika sanoa niille heipat. Poimin kuitenkin parhaimpia oksia ja kukintoja lisäajalle vesilaseihin. Punaiset ruusut ovat pienessä Iittalan Kartio-lasissa ja tuo vihreä-valkoinen nippu (en tiedä mitä nuo oksat ja kukat ovat :D) on samanlaisessa mutta isommassa.

iIMG_0539.jpg

iIMG_0548.jpg

Vesiväreillä olemme tosi paljon taituroineet erilaisia kuvia ja kolme muuta onnistunutta tekelettämme meneekin kehystettynä joululahjakuormaan, joten niitä en kuvaa tänne blogiin ainakaan ennen joulua. 🙂 Nyt alan kokkailemaan murkinaa ja sen jälkeen otamme vesivärittimet ja sutimet (tytön keksimät nimitykset :D) esiin ja maalailemme joulunpunaisia tonttuja ja lumivalkoisia pukkeja joulukortteja varten. 🙂

Heipsis hetkeksi! <3

6 kommenttia “Vesiväritaidetta ala “mamman korkkari”

  1. Minä kovasti tykkään tuosta maalauksesta. Se on täysin tunnistettavissa korkkariksi, lisäksi se on hempeällä kädellä tehty ja voisin kuvitella tuon ihan jonkun taitelijan näkemyksen mukaan tekemänä. 🙂

    1. Irina: Minä pidin sutimen päästä kiinni kun tyttö oli se &quot;varsinainen&quot; taiteilija. 😀

    1. Sanna: Niin on! &hearts; Ihana on kuunnella tarinaa taiteen takaa, tyttö on välillä tarinoi niin villejäkin juttuja. 😀 Milloin on dinosaurukset menneet tanssitunnille ja milloin seikkaillaan avaruudessa asti. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *