Hay Hay Hay! Hee-tuoleja kaksin kappalein!

Eilen meidän pieneen ruokailutilaksi nimettyyn hotspottiin putkahti kaksi kaunista valkoista Hay Hee-tuolia, jotka ostin Formverkistä! <3 <3 <3

iiIMG_0619.jpg

IMG_0638.jpg

IMG_0623.jpg

Tuolit ovat terästä, mutta siitä huolimatta erittäin mukavat istumiseen. Tätä ei todeksi uskoisi, ennen kuin itse pääsee niihin koeistumaan. Valkoinen maalipinta tekee tuoleista hieman lämpimämpiä, joten nämä eivät ole niin vilpoiset ihoa vasten kuin mitä terästuoleista voisi kuvitella. 🙂

iIMG_0654.jpg

iiIMG_0636.jpg

iIMG_0662.jpg

Hee-tuoleja on pienen pöydän ympärillä kaksi ja kolmantena varaistuimena toimii Artekin valkoinen E60-jakkara. Stockmannilla on joulukuun kanta-asiakastarjouksena tämä kyseinen jakkara -20%* ja pähkäilen juuri eipäs-juupas-ostaisinko sen, koska haluaisin toisenkin varaistuimen neljän hengen satunnaisia herkkuhetkiä varten. Selkänojallisia tuoleja en enempää tarvitse, koska pöytä on tosiaankin pieni ja mitoitettu passeliksi meidän perheelle ja arkielolle.

IMG_0657.jpg

iIMG_0656.jpg

IMG_0634.jpg

Keittiön seinähyllyiltä kadonnut yrttikokoelmani on popsittu ruoan mukana napaan. 🙂 Uusia yrttejä odotellessa järjestelin hyllyt eilen illalla uuteen uskoon ja somistelin niitä mm. Iittalan Essence-laseilla ja Nappuloilla.

Ruokailutila-nurkkaus on minusta kivasti kasattu kokonaisuus edullisempaa ja kalliimpaa mööbleriä. On Ikeaa ja merkitöntä kalustetta, on Artekia ja Hanna Korvelaa sekä perusjuttuja erilaisista hintaluokista. Olen myös tosi tyytyväinen siihen, että en ole haalinut enää vähään aikaan “varastokappaleita” maljakoiden tai juomalasien tilapäistä lisätarvetta varten. Minulla on nimittäin vain yksi oikea kukkamaljakko, Casa Stockmannin pelkistetty pyöreä kirkaslasinen sellainen ja sitä voi käyttää myös kynttilälyhtynä. Maljakko-puutteeni täydentyy tarvittaessa esim Eva Solon Cafe Solo-keittimen lasikannulla, jossa minulla oli punaiset ruusut hetken aikaa esillä. Ja pienet kukat ja jämäkukinnat voi laittaa tavallisiin juomalaseihin. 🙂 

Mie menen keittelemään itselleni nyt päiväkaffet uusien tuolien ja ohuen valkoisen maahan sataneen lumikerroksen kunniaksi! 🙂 Kivaa torstaipäivän jatkoa kaikille! <3 <3

(Sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *-merkillä)

14 kommenttia “Hay Hay Hay! Hee-tuoleja kaksin kappalein!

  1. anonyymi: Ne ovat Prismasta ja merkki on S-ketjun oma House. 🙂 Tabletit ovat muovia, joten ne lähtevät puhtaaksi pyyhkimällä ja jos tahra on kuivanut kiinni ja tiukassa, tabletin voi tiskata tiskiharjalla altaassa puhtaaksi. 🙂

 1. Nuo tuolit ovat todella kauniit ja sopii teille ihan täydellisesti! Säleverho on ihana pari tuoleille kolmannessa kuvassa 🙂

  1. Syhi: Minusta ne sopii meille tosi hyvin. 🙂 Tuota sälekaihdin-yhdistelmää en huomannutkaan, kolmas kuva onkin tosi kiva. 🙂

  1. Faiye: Maalaamani tuoli on nojatuoli-mallinen ja se on olohuoneessa. Nämä ostamani tuolit ovat ruokapöytä-mallia. 🙂

 2. Noi on kyllä todella nätit tuolit! Itse haluaisin meidän makuuhuoneeseen tai eteiseen yhden tuommoisen siromman hayn tuolin! &hearts; Mielestäni tuo Artekin jakkara tekee ehkä hieman sekavan oloisen tilasta, joten sen jättäisin pois, mutta tämähän on vain minun mielipiteeni 😉 !!! Hienot on silti!!!

  1. deliciousliving: Artekin jakkara on ehkä vähän liikaa, mutta tyttö tykkää siinä istua joten siksi se on pöydän päässä. 🙂 Hayn tuolit on ihana sirolinjaiset, suosittelen näitä kyllä täydestä sydämestäni. Varsinkin pienessä tilassa näiden parhaat puolet tulevat esille. 🙂

 3. Hienot on. Samoja suunnittelun lapsille työtuoleiksi, mutta eivät kelvanneet.. Piti olla pyörivät.. Ei ihan äidin makuun kylläkään. Pitäisin tuon Artekin jakkaran seinähyllyjen vieressä, siihen pieni pino niitä ja tarvittaessa saa nopeasti käyttöön.

  1. Leena: No höh, toisaalta pyörivät tuolit on kyllä käteviä nuorten huoneissa. :)<br />
   <br />
   Artekin jakkaroita mielelläni keräisinkin pienen tornin, mutta niin kauan kuin on vain tuo yksi Artek niin se on vähän orpo. 🙂 Tyttö tykkää sillä istua joten toistaiseksi se saa olla ruokapöydän vieressä. Jos neiti haluaakin kohta istuksia mielummin Hayn tuolissa niin sitten Artekista tulee sivupöytä. 🙂

 4. Nuo tulit ovat i h a n a t &hearts;. Oikein onnistunut hankinta siis :). <br />
  <br />
  Kysyisin tuosta Artekin valaisimesta, että kuinka suuren alueen se valaisee? Meillä on kohta edessä uuden valaisimen hankinta keittiöön vanhan sanoessa sopimustaan irti, ja yhtenä vaihtoehtona olen pyöritellyt myös tuota Artekia mielessäni. Haluan valaisimen olevan nimittäin mahdollisimman yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Mietin vain sitä, että sopiikohan se kuuden hengen ruokapöydän päälle? Pääasialliseksi valaisimeksi se ei tulisi, sillä meiltä löytyy keittiöstä myös kattoon upotetut halogeenit, joita enimmääkseen käytämme. Ruokapöydän yllä oleva valaisin on siis käytössä ainoastaan silloin, kun tarvitsee enemmän valoa juuri esimerkiksi pöydän ääressä työskennellessä. <br />
  <br />
  Mukavaa itsenäisyyspäivää!

  1. Tiia: Minustakin tuolit ovat täydelliset! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Artekin valaisimen valokeila on aika pieni. Se valaisee kyllä yllättävän hyvin, mutta yleisvalona se on minusta riittämätön, mikäli se on näin alhaalle laskettuna kuten meillä (alareuna lattiasta mitattuna noin 150cm korkeudessa). Kohdevalona se on täydellinen! &hearts; Kiiltävänvalkoinen ruokapöytä heijastaa kivasti valon takaisin, joten meillä tuo on ihan hyvä määrä valoa kun samassa tilassa on monta muutakin valaisinta. <br />
   <br />
   Pöydän päälle tämä sopii minusta tosi hyvin, jos huoneessa on muitakin valonlähteitä, kuten teillä on ne spotit. :)<br />
   <br />
   Myöhäiset itsenäisyyspäivän toivotukset! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *