Kevätkatsaus Keltaiseen

Ensimmäiset kevään merkit ovat jo saapuneet kauppoihin, vaikkei jouluakaan ole ehditty vielä viettämään. Mutta näinhän se aina menee, mallistot uusiutuvat jo hyvissä ajoin ja helmikuussa kaupat myyvätkin jo kesän ja bikinikauden juttuja. 🙂 Minä kävin heti ahmimassa H&M Homen uutuudet ja ilokseni löysin paljon keltaista väriä. Keltainen jatkaa siis sisustustrendien aallonharjalla myös ensi keväänä, toinen vuosi putkeen on aika hyvä juttu tälläiselle keltafanille. 🙂

hmprod.jpg

hmprod%20%2811%29.jpg

Keltainen ja valkoinen ovat minusta kaunein keväinen väriyhdistelmä ja sitä voi terästää mustalla sekä harmaansävyillä. Itse taisinkin tässä jo päättää huomaamattani, että kevään väripilkuksi meille tulee toistamiseen keltainen. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

Minulla on kaksi H&M:n valkoista pellavatyynynpäällistä ja niistä on pakko kyllä suistsuttaa teillekin. Kympin kappalehintaan saa poikkeuksellisen hyvää laatua ja reunan kanttaukset tekevät tyynynpäällisestä viimeistellyt. Pellava on melkoisen paksua ja napakkaa, muttei kuitenkaan karheaa tai kovaa. Takana on piilotettuna vetoketju. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

H&M:n tavaramerkiksi muodostuneet raitatyynynpäällisetkin löytyvät valikoimasta, keltaista ja harmaata raitaa yhdistäisin oikein mielelläni toisiinsa.

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

Keltainen kynttilä on tuttu jo vuoden takaa ja sitä on tulossa tälle keväälle lisää. Omat keltaiset lempparini ovat tämän kollaasin kudottu torkkupeitto sekä bukleelankainen tyynynpäällinen. <3

Tälläinen pieni keväinen fiilistely tekee hyvää, mutta nyt takaisin nykyhetkeen ja joulunodotukseen! 🙂 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

(Tuotekuvat: hm.com)

8 kommenttia “Kevätkatsaus Keltaiseen

 1. Ihanan raikasta… keltainen on niin ihana väri! Kevättä odotellessa…<br />
  <br />
  … mukavaa Itsenäisyyspäivää!

 2. Kiinnostava blogi sinulla 🙂 Voisitko neuvoa että mistä saa tuollaisen &quot;Aiheeseen liittyviä artikkeleita&quot;- systeemin jolla voi ohjata lukijoita muihin juttuihin. En nyt millään keksi että mistä se löytyy 🙁 Kiitos!!

  1. Emilia K: Kiitokset. &hearts; Toivottavasti tulet lukureissulle toistekin blogiini. :)<br />
   <br />
   En osaa sanoa onko tuollaista &quot;Aiheeseen liittyviä artikkeleita&quot;-vimpainta olemassa muualla kuin täällä Casassa. Bloggeriin ja wordpressiin voi lisätä ilmeisesti itse melkein mitä vain jos osaa koodata html-juttuja. Itse en osaa mitään noin teknistä, joten en osaa auttaa sinua. :/

 3. Voi miten kivan raikas väri. Itse en ole koskaan kotiini keltaista uskaltanut laittaa, mutta tässäkin asiassa voisi keväällä ottaa harppauksen ja uskaltautua värikkäisiin väreihin. 🙂 <br />
  Sun ottamat kuvat on aina niin ihania, loistava kuvaaja olet. Saanko kysyä että millä ohjelmalla sinä muokkaat kuviasi. 🙂 tosi onnistuneita muokkauksia!

  1. Henna: Keltainen on tosi kaunis väri ja valkoisen kanssa varsinkin se syttyy hehkumaan. 🙂 Kokeile vaikka jollakin pienellä jutulla esim sitruunoilla, jotka laitat esille kauniisti. Jos tuntuu siltä että ei ole sinun juttusi, voit helposti siirtää sitruunat keittiön puolelle ja herkutella ne pois sitruunapiiraan tai sitruunaisen veden muodossa. 🙂 Näin itse aikoinaan tein, kun en ollut varma miten pitkään haluan katsella keltaista väriä omassa kotonani. :)<br />
   <br />
   Muokkaan kuvia aika vähän, lähinnä vain suoristan niitä. 🙂 Nyt olen parin viikon aikana tehnyt muutamia muokkauksia Picmonkey-ohjelmalla (löytyy netistä), jossa olen lisännyt kuviin tekstiä, tähtiä ja koristuksia kuten lumihiutaleita. 🙂

 4. Keltainen on kiva, mutta nyt se ällöttää! Onneks en ole muodin/sisustuksen alalla, nautin nyt tästä ihanasta joulunajasta, ja sen väreistä.. veikkaan että keväällä tuo keltanen on taaas niiiiiiin ihana :D. Toisaalta, eipä niilläkään aloila tartte kotona kattoa ensi kevään, syksyn jne värejä 😛

  1. Riikka: Jouluvärinä ei keltainen ole kovin hyvä, mutta keväällä se onkin jo aivan superihana. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Itse tykkään seurata sisustustrendejä ja kahlaankin aika usein läpi eri liikkeiden uutuustuotteita. Oli iloinen yllätys että H&amp;M:n valikoimassa on tulevassa sesongissa keltaista. Ei sillä että haluan kotini olevan trendien mukainen, vaan siksi että kaupoista löytyy ihania uusia keltaisia tuotteita joilla voin täydentää olemassa olevaa sisustustani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *