Jouluista inspiraatiota ala CASA

Silloin kun kaipaan ideoita tai muuten vaan haluan nautiskella kauniisti laitetuista kotikuvista, selaan aina ensimmäisenä läpi CASA-naapurini. 🙂 Meillä jouluvalmistelut jäävät sisustuksen osalta melkoisen suppeaksi ja valkopainotteiseksi tänä vuonna, joten haluan vinkata teille lukijoille CASAlaisten blogeista ja jouluisista sisustusideoista. Keräsin kuvakollaaseihin lemppari-joulukuviani blogeittain ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, en johdattele teitä tekstin muodossa tämän enempää. 🙂

Tervetuloa klikkailemaan itsenne CASAn joulumaailmaan! 🙂

keski.N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%

Keski.

beautyN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%

Beauty of Life

moderniaN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-0

Modernia Maalaisromantiikkaa

mansN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%20

Mansikkapaikasta Vasemmalle

wfN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%20ko

White & Fresh

suviN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%20

Suvisvilla

3tahdkotiN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-

Kolmen Tähden Koti

wandbN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%2

white & black

Jos siis kaipailet jouluisia sisustusideoita, tuunausprojektivinkkejä tai herkullisia reseptejä, kannattaa visiteerata CASA-blogikierroksella. Sisustustyylejä löytyy mukavasti laidasta laitaan minimalistisesta runsaampaan ja valkoisesta tummaan. Kullankimalluksesta tykkääville suosittelen kurkistusta Modernia Maalaisromantiikkaa-blogiin ja hopeisempaan menoon vuorostaan Suvisvilla on oiva valinta. Rustiikkia löytyy sekä white & black-blogista että Beauty of Lifesta. Roosaa rakastavien kannattaa suunnata Mansikkapaikasta Vasemmalle -blogiin, jossa on erittäin tyylikkäällä tavalla käytetty tehostevärinä roosan sävyjä. White & Fresh-blogista nappaat vuorostaan inspiraatiota pienen kaupunkikodin ja pienten tilojen somistamiseen ja meidän DIY-kuningattaremme Kolmen Tähden Kodin Marika ja Keski.-blogin Jenni tarjoavat monipuolisuudellaan loistavia vinkkejä ja silmänruokaa aiheesta riippumatta. 🙂

Minun omaa jouluani kuvaa parhaiten uusi bannerini, joka on suorastaan häikäisevän valkoinen. 🙂

banN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20k

CASAn etusivulta löytyvät toimituksen poiminnat eli edellisen viikon helmet. Samasta paikasta voit helposti myös seurata kaikkia CASAlaisia, sillä postaukset päivittyvät etusivulle julkaisujärjestyksessä. Muistathan käydä tykkäilemässä myös CASAn Facebook-sivuja, jotka muuten uudistuvat ja monipuolistuvat heti vuoden vaihteen jälkeen. Me bloggaajat nimittäin astumme remmiin ja laitamme todenteolla hihat heilumaan. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-08%20koht

Jouluista sunnuntai-iltaa kaikille! <3

8 kommenttia “Jouluista inspiraatiota ala CASA

  1. Miessisustaja: Makuuhuoneen osalta olen omasta mielesänikin onnistunut luomaan aika jouluisen fiiliksen, vaikka muita värejä ei olekaan kuin valkoista. 🙂

 1. Uusi bannerisi on ihana! Erityisesti tuo makuuhuonekuva on niin ihana!<br />
  <br />
  Mukavaa joulunodotusta!

  1. Vekarus: Bannerista tein tuollaisen kimaltavaa lumihankea muistuttavan hohtavan kuvakollaasin. 🙂 Minusta se on ihana ja mukavaa vaihtelua tuo blogin ulkoasuun. :)<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta sinullekin! Kaksi viikkoa vielä ja sitten onkin jo H-hetki. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *