Seepiansävyinen ja seesteinen sunnuntai

Kuvien värimaailma kuvaa hyvin tätä sunnuntaista fiilistäni – unelias, haaveilevainen ja seesteinen. Päivä on muutenkin ollut ihanan hidastempoinen ja vailla velvollisuuksia. 🙂 Nautin tästä laiskottelusta hieman varastoonkin, jotta ensi viikolla jaksaa taas painaa tukka putkella.

pIMG_0684.jpg

pIMG_0702.jpg

Pallovalot kieputin oksarekkiini roikkumaan ja ne ovatkin siinä aika hauskat. Omat Happy Lights-valoni ovat hehkulampulliset (ei siis led) ja niiden värisävy on ihanan lämmin ja himmeä. Toimivat tosi hyvin yövalonakin, eivätkä ole liian kirkkaasti valaisevat.

piIMG_0703.jpg

pIMG_0691.jpg

piIMG_0697.jpg

J.F. by Finlaysonin Amanda-neuletyynynpäällisen “takapuolella” on kaunis nappisuljenta. Sen unohdin teille kuvata aikaisempaan esittelypostaukseeni. Napit ovat haalea konjakinruskeat, joten tyyny sopii erinomaisesti Holmegaardin lasilyhtyyni, jossa tismalleen saman sävyinen kantohihna. <3 Lyhdyn voisinkin samantien kantaa tuonne makkariin, sillä se on nyt eteisen ikkunan edessä tuomassa tunnelmaa. Siellä se menee vaan vähän hukkaan, kun sitä ei juurikaan huomaa. 

piIMG_0687.jpg

piIMG_0696.jpg

Louis Poulsenin valkoinen AJ-lattiavalaisin oli jonkin aikaa olohuoneessa lukulamppunani, mutta se sopii minusta parhaiten makuuhuoneeseen Hay Tray-pöydän ja nahkaisen sängyn kanssa. Alunperinhän minun piti makkariin hankkia seinävalaisinversio, mutta tulin siihen lopputulokseen että vaihtelunhaluisena minulle parempi ratkaisu on ostaa lattiavalaisin, jonka paikkaa voi tarvittaessa vaihdellakin. Olen monesti ilta-aikaan käyttänyt AJ-valaisinta myös kuvausvalona, sillä sen johto on pitkä ja valokeilan kohdistus on helppoa. 🙂

piP1010559.jpg

piP1010556.jpg

Minä jatkan laiskottelua Seppälän haaleanvaaleassa flanelli-trikoo-kotiasussani ja keitän kupposen jouluteetä. Laiskaa ja rentoa sunnuntaita teillekin! <3

P.S. Jos et ole vielä osallistunut J.F. by Finlaysonin valkoisen Amanda-tuotesetin arvontaan, niin vielä ehtii! 🙂 Klo 23.59 asti on aikaa näpytellä oma osallistumiskommentti arvontapostaukseeni, jonka linkki löytyy sekä blogini oikeasta sivupalkista että TÄSTÄ!

(Postaus sisältää mainoslinkin)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Seepiansävyinen ja seesteinen sunnuntai

  1. Herttarouva: Useimmissa kameroissa on mahdollisuus säätää erikoisohjelmia jo kuvausvaiheessa. Itse muutin nämä kuvani seepiansävyisiksi vasta jälkikäteen ilmaisella netissä toimivalla Picmonkey kuvankäsittelyohjelmalla. 🙂

  1. Nanna: Oksarekissä ne on aika hauskat. 🙂 Vähän ehkä turhan tiiviisti jouduin ne oksalle kieputtamaan mutta tykkään silti. Ihanan tunnelmavalaistuksen ne luovat makkariin. &hearts;

 1. Toinen kuva on pysäyttävän kaunis &hearts; Jäin pitkäksi aikaa ihan vain katselemaan ja ihastelemaan sitä ja tulin vielä uudestaankin vilkaisemaan 🙂 Upea!

  1. Linda: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Kuvaana olen kehittynyt vuoden takaisesta jonkin verran ja olen tyytyväinen että sain taltioitua kuviin kivan tunnelman, vaikka sävytinkin ne seepiaksi. 🙂

  1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; Isoimmat tyynyt on ihan perus nukkumistyynyt koossa 60x80cm ja niissä on isot tyynyliinat. 🙂

 2. Ihanat rauhalliset kuvat!<br />
  Ja voi miten hauskat nuo pallovalot on tuossa oksassa, ihan huiput! :)<br />
  Kivaa viikkoa! 🙂

 3. Kuvat ovat kauniita ja valopallot toimii loistavasti ;)<br />
  Kun katselee näitä kuvia asunnostanne tulee suunnaton halu tulla stailaa tuo sillein, että siellä ei olisi pelkkiä uusia valkoisia tuotteita. Toivepostaus: Asunto sisustettuna väreillä leikkien 😉

  1. enne: En usko että pystyn toteuttamaan toivettattasi, sillä en ole värien ystävävä kovin suuressä määrin. Vihreää tulee olohuoneen puolelle jouluksi ja keväällä rykäisen keltaiset kausikamat esille. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *