Pumpulin pehmoiset & helmin koristellut tohvelit

Nämä Seppälän valkoiset pumpuli-tohvelini ovat vilahdelleet makuuhuone-postauksissa ja sain muutamia kysymyksiä niistä. Tehdäänpäs siis kokonainen tossukka-postaus näistä helmillä koristelluista tekoturkis-tohveleista. 🙂 

IMG_0799.jpg

pIMG_0800.jpg

Tossut ovat sävyltään pehmeän valkoiset ja ne imitoivat turkista. Tossuissa on pehmustettu lämmin pohja ja sen varsi ulottuu suoristettuna puoleen pohkeeseen. Varsi on reilun kokoinen ja tossukka rypyttyy nilkan ympärille kuin 80-luvun aerobic-sukat konsanaan. Takaosassa roikkuu suloiset pallukat, jotka on rusetilla kiinnitetty. 

pIMG_0798.jpg

pIMG_0804.jpg

Tossujen helmet sopivat täydellisesti minun Villa Stockmannin parin vuoden takaisiin joulupalloihin, joissa on tismalleen samanlaiset helmet. <3 Värisävykin on sama, pehmeän taitetun valkoinen, ei liian kermainen muttei vitivalkoinenkaan.

IMG_0801.jpg

Omat tossuni ovat kooltaan 36 ja ne ovat minusta melkoisen reilut. Mutta koska tossujen pitääkin olla sellaiset oloasu-tossut, saa ne minusta ollakin normaalia väljemmät. 🙂

pIMG_0805.jpg

Täällä Helsingissä ei vieläkään ole lunta ja luonto muistuttaa enemmänkin syksyä vihertävine nurmineen. Onneksi sisätiloissa on lumivalkoista, näin voin kätevästi fuskata itseni talvitunnelmaan. On siitä joskus hyötyä että lempiväri on valkoinen, hihii. 😀

Viettäkää kiva päivä! Palaillaan iltasella! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Pumpulin pehmoiset & helmin koristellut tohvelit

    1. Pieni lintu: Tossut on sisältä yhtä pehmoiset kuin ulkoakin. 🙂 Pumpulista untuvakarvaa varpaille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *