Vaaleanruskeita yksityiskohtia

Inspiroiduin kovasti näistä Finlaysonin Amanda-tyynyssä olevista vaaleanruskeista napeista ja mielessäni siintää jo keväisen aurinkoinen pakkaspäivä, palmikkoneulehuivi ja höyryävä kupillinen teetä.  Tiedän, että joulukaan ei ole vielä ohitse, mutta en voi sille mitään että ajatukseni vaeltavat ihan jatkuvasti ensi vuoteen ja kevääseen. 🙂

IMG_0786.jpg

IMG_0780.jpg

Valitsin Finlaysonin kampanjasta itselleni yhden Amanda-tyynynpäällisen ja olen ihastunut siihen niin paljon että päätin ostaa niitä itse lisää. Kahdelle lisä-Amandalle olisi paikka olohuoneessa, toisen laittaisin “oikein päin” eli napit piiloon ja toisen niin että napit näkyvät, jolloin molemmat puolet olisivat kauniisti esillä. Tämä makuuhuoneen kappale ei nimittäin suostu siirtymään mihinkään, ilmoitti vain että pysyvä ja vakituinen osoite sängystä on löytynyt, hihiii. 😀

IMG_0790.jpg

IMG_0795.jpg

Tyynyssä olevat napit ja pöydällä olevat vaaleanruskeat yksityiskohdat ovat minusta äärettömän kauniit yhdistettynä valkoiseen. Vaalean konjakinruskea Holmegaard-lyhdyn kantokahva ja Georg Jensenin tammiset pikkuelefantit ovat lähes huomaamattomia makuuhuoneen mittakaavassa. This is it, kuten Michael Jackson sanoi. Raikasta, pehmeää ja vaaleaa pienellä ja huomaamattomalla twistillä varustettuna. <3

IMG_0783.jpg

Siskoni on aikamoinen taitaja ja loihtii hypysistään vaikka mitä. Teinkin häneltä pienen tilauksen pitkävartisten valkoisten palmikko-villasukkien muodossa, joissa olisi ruskea nappirivistö ulkoreunassa. Idean niihin sain tästä Amanda-tyynystä ja yksistä pitkävartisista UGG-saappaista joissa myös napit sivussa. <3 Itseltäni kun ei tuo palmikointi vielä luonnistu, niin hyödynnän siskon osaamista. 😀

Kivaa päivää kaikille! <3

13 kommenttia “Vaaleanruskeita yksityiskohtia

 1. Tiedätkö, mulla on ihan samanlaiset fiilikset, että vaikka joulua ei ole vielä ollut niin ajatukset on koko ajan jo tulevassa kevättalvessa 🙂 Joulufiilis on tosin ihan hukkateillä enkä haluakaan mitenkään erityisesti kotia jouluksi koristella. Hei, laitan sinulle meiliä, kunhan ehdit niin olisi kiva, jos vastailisit siihen 🙂

  1. Rita: ihanaa että meitä on muitakin, jotka tänä vuonna jättävät jouluhössötyksen vähemmälle. 😀 Täällä Helsingissä kun ei luntakaan ole, niin todella vaikea on kuvitella että reilu viikko vielä ja joulu koittaa. En ole päässyt oikein joulutunnelmaan, vaikka kotona on puitteet kuitenkin ihan ok. Koti on kyllä enemmän talvinen kuin jouluinen, mutta en kaipaa viime vuotista kuorutusta yhtään. :)<br />
   <br />
   Sain meilisi, vastaan sinulle kohta puoliin. 🙂

 2. Voi, älä nyt vielä mee joulun ohi, kun mä olen odottanut sitä niin kovin! 🙂 Tulis nyt talvikin tässä välissä vielä, niin sais nauttia talviurheilusta, pulkkamäestä ja lumesta ylipäätään. Oot kyllä oikeessa, joulumieltä syö tuo musta maa ihan kauheesti. Oon kyllä tosi pettynyt, jossei lunta aatoksi sada, pöh! <br />
  <br />
  Holmegaardin lyhty on kyllä tosi kaunis!

  1. Blondi: En mene joulun ohi, kokonaan. 😀 Joulujuttuja on tulossa ensi viikolla ja muutamia lahjapähkäilyjä yms. 🙂 Niin mustaa on että odotan kevään aurinkoa ja lunta, että pääsee nauttimaan kirkkaista talvipäivistä. Nyt voi vain haaveilla pulkkamäestä, luistelusta ja hiihtämisestä, höh. En uskalla toivoa aatoksi lunta, mutta jos sieltä jotain valkoista satelee niin hypin riemusta. 😀 Kunhan nyt edes ensi vuodeksi sitä lunta tulisi sen verran että pääsisi pulkkamäkeen ja luistinradalle. 🙂

 3. Ihanan valoisaa ja raikasta, ja toisaalta tuo vaalea ruskea ja puunsävyt tuovat sopivalla tavalla lämpöä ja luonnollisuutta sisustukseen. Sattuisitko muuten tietämään jotakin kivaa jalkalamppua tai kookkaampaa kattovalaisinta, josta löytyisi vastaavaa messingin sävyä kuin sinun Artekin valaisimessasi on? Tuosta Artekin A 110 haaveilen, mutta se on ehkä hieman liian pieni suureen tilaan..

  1. -L: Jalkalamppujen suhteen en ole vielä onnistunut löytämään sellaista missä olisi messinkiä. Ikean Ranarp on lähimpänä, mutta siinä se messinki on tummempaa, ei varsinaisesti kuparia mutta sellaista tummahkoa kullan sävyä.<br />
   <br />
   Isommaksi kattovalaisimeksi suosittelen ihan ekana Artekin mehiläispesää valko-messinkisenä, se on täydellinen ja itse kuolaan sitä. 🙂 Tom Dixonilla on muutamia messinkisiä valaisimia mutta ne eivät ole kovin kookkaita. Artekin A110 on todella siro ja minusta se on isoon tilaan yksistään ihan liian pieni kokoinen. Jos niistä tekisi useamman kappaleen rykelmän niin sitten se olisikin jo aika kookas, tai jos esim laittaisi useamman saman tilan kattoon tasaiseen riviin. Kolmella saa jo tosi kivan näköisen linjan. 🙂

  2. Kiitos paljon vastauksestasi! Tästä sain jo paljon hyvää ideaa. Vaikka ajatuksesi jo ensi vuodessa onkin, niin silti toivottelen teille oikein ihanaa ja lämminhenkistä julua! 🙂

  3. -L: En tiedä mistä kiikastaa, mutta en saa joulutunnelmasta yhtään nyt kiinni. 🙁 Yritän orientoitua joulumoodille tämän viikon aikana ja postailla myös jouluisia juttuja, ehkä se avittaisi jouluhengen löytymistäkin. :)<br />
   <br />
   Lämmintä ja tunnelmallista joulunaikaa sinulle myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *