Chanel Le Blanc – ihonhoitosarja

Olen käyttänyt vuosia Estee Lauderin ihonhoitotuotteita ja erityisesti Perfectly Clean-sarjan vaahtoava puhdistusaine on ollut iholleni täydellinen. Nyt kyseinen puhdistusaine on alkanut kuivattamaan ihoani liikaa ja minun on pakko etsiä tilalle uusi toimiva tuote. Kosmetologille kerroin iho-ongelmistani ja hän suositteli kokeilemaan Chanelin Le Blanc-sarjan kirkastavia ja heleyttäviä tuotteita.

chanel_skincare_pic1412.jpg

Japanissa kehitetty ja patentoitu TXC™-yhdistelmä kirkastaa ja korjaa ihon sävyä ja mahdollisia värivirheitä. Helmiproteiiniuute vuorostaan uudistaa ikääntyvää ihoa (jep, minulla 30-v on jo ikääntyvä iho :D) ja vähentää jo syntyneitä ryppyjä. Itselläni on melkoisen paljon pisamia, jotka eivät edes keskitalveen mennessä ole kokonaan hävinneet. Näihin haalistuneisiin pisamiin kun yhdistää ihon epäpuhtaudet kuten mustapäät, on tuloksena hyvin epätasaisen ja näppyisen näköinen iho. Kosmetologin mukaan päivittäinen Le Blanc-putsarilla tehty puhdistus vaikuttaa jo yksistään erittäin suotuisasti ihon sävyyn ja lisää nuorekasta hehkua. Erityisesti melko tuoreisiin naururyppyihini sen pitäisi tehota nopeastikin. 🙂

chanel_le_blanc_skincare.jpg

Tuote on suunniteltu erityisesti aasialaiselle ihotyypille, mutta se sopii myös meille pohjoisen tytöille jotka kärsimme ihon pigmenttivirheistä. Le Blanc-sarja ja sen vaikutukset kuullostavat hieman liian hyvältä ollakseen totta, mutta mikäs siinä kun uusi putsari on joka tapauksessa nyt pakko löytää. Ei muuta kuin kaupasta Le Blanc-putsaria hakemaan ja kahden viikon sisällä pitäisi muutoksen olla jo selvästi silminkin havaittavissa. 🙂 Toivottavasti tämä toimisi ihollani hyvin ja rasittavaa pintakuivuutta eikä kiristystä enää esiinny. Pisamien haalistuminen ja ihon sävyn tasoittuminen on vain pelkkää plussaa. 🙂 Mikäli tuote toimii, uusin kohta loppuvan Estee Lauderin kasvoveden sekä kosteusvoiteenkin tämän sarjan tuotteisiin. 🙂 Onko teillä kenelläkään kokemusta tästä Chanelin Le Blanc-sarjasta?? Kuulisin mielelläni kokemuksista.

(Kuvat: Chanel – Le Blanc)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *