Vuoden 2013 yhteenveto – osa 3 (maaliskuu)

Vuoden 2013 koontipostaussarja jatkuu ja nyt vuorossa osa 3 eli maaliskuu. Muistelin mielessäni, että olisin jo maaliskuussa aloittanut maalaamaan seiniä greigestä valkoiseksi, mutta muistikuvani oli väärä. Maaliskuu aloitettiin keväisellä turkoosilla, jonka jälkeen kuvioon astui vaaleanpunainen tehosteväri… 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Vaaleanpunainen, greige ja valkoinen olivat muuten todella kaunis yhdistelmä, tästä kombinaatiosta tykkään edelleen todella paljon. <3 Vaaleanpunaisen valtaus alkoi makuuhuoneesta liinavaatteiden ja silkkisten koristetyynynpäällisten muodossa. Siitä se levittäytyi myös olohuoneen ja keittiön puolelle melko nopeasti.

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Keittiössä vaaleanpunaista ei ollut paljoa, mutta silti se tuli kauniisti esiin greigen ja valkoisen keskeltä. Tässä vaiheessa olin oppinut jo sen etteivät väri-innostukseni ole pitkäikäisiä, joten muutamilla pieneillä esineillä ja tekstiileillä sain tuotua haluamani verran hempeyttä kotiin. 🙂

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Järjestys vaihtui maaliskuussa todella usein. Sisustus haki itseään ja tyytymättömyyteni kotia kohtaan kasvoi. Yritin kuumeisesti saada kaiken balanssiin, mutta sitä ei koskaan löytynyt. Ruokapöytä kääntyili omassa tilassaan monesti ja sohva seilasi ympäri olohuonetta seinältä toiselle. 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Maaliskuussa tein myös mieleeni jääneen shokkipostauksen, jossa kerroin ja kuvasin teille siirtäneeni makuuhuoneen olohuoneeseen ja päin vastoin. 😀 Syyt ja perustelut minulla oli kunnossa mutta sain silti niin kylmää kyytiä kommenttiboksissa, että se ei taida hetkeen unohtua, hihii. 😀 Remonttisuunnitelmat kävivät kuumana ja vieläkin harmittaa että sitä yhtä cyproc-seinää ei voinutkaan purkaa seinän sisälle piilotetun teräspalkin vuoksi. Höh. 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Keväinen aurinkopaiste oli lähes päivittäin läsnä ja lämpötilatkin alkoivat olla jo paukkupakkasten jälkeen mukavissa lukemissa. Kesäsesongin tuotteet ilmestyivät kauppoihin ja tein Zarasta super suloisia vaateostoksia tytölleni. <3

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Maaliskuussa tavaravirta suuntasi ulospäin ja blogikirppiksiä tuli pidettyä useita. Ennen täynnä olleet kaapit alkoivat näyttää yllä olevan kuvan kaltaisilta. Tilaa, väljyyttä ja vähäinen määrä hillottavia turhakkeita. 😀 Tuo minun viinipullokokoelmani ei muuten hupene koskaan ja vuodesta toiseen nuo samat pullot piilottelevat oven takana, hihii. 😀  Taidanpas muutaman niistä antaa lahjaksi tänä jouluna, niin saan tuotakin jemmaa pienemmäksi. 🙂

Illalla tulossa koontipostauksen osa 4 eli huhtikuu!

Mikäli et ole lukenut aikaisempia osia, löytyvät ne alla olevien linkkien takaa:

Osa 1 (tammikuu)

Osa 2 (helmikuu)

Iloista lauantain jatkoa kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 3 (maaliskuu)

 1. Nyt kyllä täytyy kommentoida, että aivan hengästyttää tämä lukeminen! 😀 olen alkanut lukea blogiasi vasta kesällä, enkä ole näitä aikaisempia postauksia systemaattisesti lukenut, joten nyt vasta hahmotan minkälaisen muutoksen kotinne on kokenut alle vuodessa. Huhhei!<br />
  <br />
  Toinen asia, mikä suuresti ihmetyttää on tämä uskomaton tavaran ostaminen. Esimerkiksi tässä sinulla on tullut vaaleanpunainen kausi (ja edellisessä vaaleansininen/turkoosi tms.). Ostatko aina uudet lakanat jne. kun innostut uudesta väristä ja ehdit kerran pitää niitä ja laitat vaihtoon kun kyllästyt väriin? Tätä en tarkota pahalla, enkä halua olla ilkeä. Minä vain ihmettelen. Olen itse niin tottunut elämään säästeliäämmin ja ympäristöä kunnioittavasti, että esim. lakanat ovat monta vuotta samoja, eivätkä sovi sisustukseen, mutta meillä on sitten sisustukseen sopiva päiväpeitto, joka peittää lakanat. <br />
  <br />
  Olen puulla päähän lyöty! 😀

  1. Sirpa: Vuodessa on aika iso muutos ehtinyt tapahtumaan ja hyvä niin. 😀 Itse kuvittelin että vauhti olisi ollut vielä nopeampaa, mitä todellisuudessa on ollut. Yllätyin siitä että oman muistikuvani mukaan turkoosit ja vaaleanpunaiset jutut olivat minulla vain viikon, mutta ne olivatkin melko pitkään. En yleensä osta liinavaatteissa värejä, turkoosi ja vaaleanpunainen olivat aikuistenosastolla poikkeus. 🙂 Ne olivat niin herkullisen näköiset ja itseasiassa niiden vuoksi ihastuinkin kyseisiin väreihin niin paljon. Turkoosia ei muuta ollut kuin kaksi Iittalan Kastehelmi-tuikkua ja nuo helmikuussa ostetut lakanat. Lakanathan eivät päiväpeitteen alta näy, jos petauksen tekee perinteisesti. Itse tykkäsin että tuo pieni pastellinen vilahdus vilkkuu makuuhuoneesta ja siksi suosin itse yleensä aina tuota kerrostettua petausta jossa lakanatkin saavat näkyä. Vaaleansinistä oli taulussa ja se oli itseasiassa vahinko. Tai siis minun oma mokani, sillä luulin nettikuvan perusteella että taulu on hopean, harmaan ja valkoisen yhdistelmä mutta hopeiseksi luulemani kohdat olivatkin sitten vaaleansinisiä. En oikein sinisen sävyistä tykkää, joten taulu sai uuden kodin sellaisesta paikasta jossa on sinistä jo entuudestaan mm sinisen lankkulattian muodossa. :)<br />
   <br />
   Innostun aina paljon aina kaikesta, värejä onneksi harvemmin ostelen. Bloggaamisen aikana minulla on ollut neljä kunnollista kausiväriä, jos hedelmiä ja kukkakimppuja (punaista, oranssia, lilaa) ei lasketa mukaan. Vaaleanpunainen oli tavallaan ensimmäinen ja se oli pitkään tytön huoneen väriteema. Muualta kotoa ei vaaleanpunaista löytynyt. Sen jälkeen tuli aikuisille tuo turkoosi väri makuuhuoneeseen (se ei levinnyt koskaan muihin tiloihin). Tytön huoneessa oli hetken aikaa hieman vaaleansinistä, kun hän itse halusi vaihtaa vaaleanpunaisen prinsessa ruususen huoneensa tuhkimon vaaleansiniseen. 😀 Turkoosin jälkeen tuli tuo maaliskuussa ilmestynyt vaaleanpunainen joka jatkaa vielä huhtikuussakin. <br />
   <br />
   Tytön huoneeseen tuli kesällä keltainen väriteema ja sillä jatketaan vielä ensi vuonnakin. Keltaista on löytynyt pieniä ripauksia myös muualta kotoa ja se jatkaa tulevanakin keväänä kevätpiristyksenä. Kesällä parvekkeella oli hieman vihreää, no kaksi sisustustyynynpäällistä ja kaksi jo poltettua venetsia kynttilää. 🙂 <br />
   <br />
   Hopeisia, harmaita, mustia ja ruskeita puunsävyjä en laske kausiväreiksi ollenkaan. Ne ovat aina osa sisustusta tavalla tai toisella valkoisen kanssa. 🙂

  1. anonyymi: Päiväpeitto on Villa Stockmannin silkkinen peite. Kyseistä päiväpeittoa ei ole saatavana tällä hetkellä valkoisena. Tyynyt laitan nykyisin Uashmaman isoon pussukkaan yöksi, tosin koristetyynyjä ei minulla ole kuin kaksi. Loput tyynyt ovat nukkumatyynyjä ja ovat siis sängyssä yötä päivää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *