Vuoden 2013 yhteenveto – osa 6 (kesäkuu)

Nyt ollaan päästy jo puoliväliin vuotta ja kesäkuuta muistelenkin ilolla ja kaiholla. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Kesäkuussa tartuin jälleen maalipensseliin ja tein olohuoneen isolle ehjälle seinälle kuviomaalauksen Tikkurilan Tunto Hieno-struktuuripinnoitteella. Seinä oli toukokuussa maalattu valkoisella pohjamaalilla, joten pohjatyöt olivat valmiiksi kunnossa. Teippasin maalarinteipeillä (kolme eri leveyttä) raitoja vinksin vonksin ja telasin sekä hiersin Tunto Hienon seinään. Teipit kun nappasi pois, jäi jälkeen kaunis abstrakti raitakuviointi. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Säät olivat jo melkoisen lämpimät kuun puolivälissä ja juhannusta odottelin kovasti. Luonto oli kaunis ja varsinkin myöhäisistä auringonlaskuista nautiskelin sisustetulla länsiparvekkeellani lähes päivittäin. 🙂 Luontopolulla tuli tallusteltua usein, sekä koiran kanssa että ilman.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Tunto Hienon jämämaalin hyödynsin keittiön puolella ja tein myös sinne samanlaisen struktuuriseinän kuin olohuoneeseen. Viistottain tuleva valo tuo kauniisti esille kuvioinnin. Suoraan edestä katsottuna sitä ei huomaa lainkaan. Näppärä keino tuoda mielenkiintoa perusvalkoiseen seinään. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Vaikka elettiinkin lähes keskikesää, innostuin elämäni ensimmäistä kertaa neulomisesta (tai kutomisesta, kuten itse puhun :D). Siskoni ohjeilla pääsin hyvään alkuun ja kuvissa on ensimmäinen tekeleeni, josta valmistui koristetyynynpäällinen. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Kesäkuussa harvemmin on saanut helteisistä päivistä nauttia, mutta osuipa sellainenkin eteen. 🙂 Päivän asukuva ja ulkona yli 20-astetta plussaa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Vihreys ja tuoreet yrtit olivat kesäkuussa tärkein sisustuselementtini. Olen basilikan suurkäyttäjä ja lisäilen sitä salaatteihin, kastikkeisiin ja pastaruokiin. Pestoa olen myös tehnyt itse, mutta siitä ei tullut yhtä maukasta kuin kaupan valmiit vihreät pestot. Yritys kuitenkin hyvä kymppi vaikka pestoni maku jäikin sinne kutosen kieppeille. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20koht

Yllätyksenä ja ilman esipostausta paljastin teille makuuhuoneen muuttuneen lookin. 🙂 Hopeiset lasyyrikuviot peittyivät valkoisen maalin alle ja huoneesta tuli lähes vitivalkoinen. Neliömäärä tuntui täälläkin kasvaneen puolella ja isojen etelä- ja länsi-ikkunoiden kautta tuleva ilta-auringonvalo on häikäisevän kaunis näky. <3 Näkymä on yksi tämän kodin valttikorteista ja syy miksi rakastuin seitsemän vuotta sitten juuri tähän kotiin. <3

Aikaisemmat osat 1-5 löydät listattuna hakuosumalistasta (<– klik). 🙂

Huomenna tulossa olohuonepostaus ja hieman ideointia tauluseinälle, joka joutuu kokemaan muutokset. 🙂 Huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 6 (kesäkuu)

  1. Nuo yrtit valkoista seinää vasten on kyllä tosi herkullisen näköiset! Ja nyt kun yrteistä tuli puhetta, niin nyt on kyllä pakko tuohon pesto-asiaan puuttua 🙂 Jos kaupan pestot on sun mielestä maukkaita, niin sitten et ole kyllä hyvää pestoa maistanut koskaan! 🙂 Kokeilepa joskus vaikka tätä pestoreseptiä, niin olet varmasti eri mieltä! 🙂 <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/09/paivan-pasta.html&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/09/paivan-pasta.html</a&gt;

    1. Blondi: Kaupan pesto (ei Rainbow vaan se aidompi jonka merkkiä en muista) on minusta todella hyvää. 😀 En ole maistellut montaakaan pestolajiketta (kaupan valmista, ravintoloissa ja valmissalaateissa muutaman kerran ja pakastepizzoissa olleita pestoja) joten en varmaankaan osaa edes arvioida millainen pesto on parasta. 🙂 Oma tekemäni oli aika karmeaa kuraa suoraan sanottuna, kyllä sen söi mutta ei se kovin herkkua ollut. :D<br />
      <br />
      Kokeilen tuota uuden vuoden menyyseen, miljoonasti kiitoksia kun tulit apuun ja vinkkasit minulle reseptin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *